Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Una Caçafotosub apnea en acció

Un projecte de Margot Bosch

Una Caçafotosub apnea en acció
 • Insereix-lo en una pàgina web

CAÇAFOTOSUB EN APNEA

Què és?
La caçafotosub en apnea consisteix en fotografiar el màxim nombre d'espècies de peixos possibles i alhora aconseguir la millor qualitat fotogràfica. Tot això en un temps de 5 hores a l'aigua fent apnea (immersions a pulmó lliure). És una disciplina minoritària, sovint amb poques subvencions. Els equips fotogràfics subaquàtics tenen un cost molt elevat degut a la seva alta tecnicitat. El meu equip ja assoleix una xifra superior als 5000€ degut a la necessitat de canviar peces que havien arribat al seu límit d'ús, imprevists d'última hora.

Aquest setembre, es disputa la final Nacional que si tot va bé (covid-19) donarà plaça a dues esportistes femenines per anar al Mundial. És per això que em proposo tornar a guanyar el Nacional per poder competir en un nivell més alt i aconseguir fer d'aquest esport, la meva vida professional.La fotografia subaquàtica i l'apnea formen part del meu dia a dia. Aquesta pràctica m'ha donat la oportunitat de fotografiar moltes de les belleses que tenim a la nostra Mar Mediterrània. Us sorprendria veure la quantitat de vida i color que amaga el blau de la mar catalana. És per això, que més enllà de la competició, també hi ha el projecte de seguir fotografiant sota l'aigua els secrets que s'hi amaguen per poder-los mostrar a totes aquelles persones que no poden accedir-hi. Podeu veure la meva galeria de fotografies a l'instagram @margot.umukie
Trajectòria
Vaig començar amb la fotografia subaquàtica fa 5 anys. Aquest serà el 4t any competint en la caçafotosub en apnea. Quan vaig començar, vaig lluitar per guanyar el campionat de Catalunya femení i fer-me lloc a les places per anar a la competició Nacional. Vaig aconseguir-ho. En el Nacional, un cop més vaig tornar a guanyar. Així va ser el meu primer any dins les competicions. Aconseguint destacar amb la millor fotografia del campionat i sorprenent a tothom amb el récord Nacional femení d'espècies de peixos fotografiades en competició amb 58.

El campionat de Catalunya és el 3r any que el guanyo (degut al covid no es va dur a terme en el 2020). El campionat Nacional serà el 3r any que tinc la sort de poder-hi anar i espero superar el meu propi récord aconseguint més de 58 espècies. Si tot va bé, això m'obrirà les portes a una Copa del Món de caçafotosub en apnea que tindrà lloc aquest octubre.


Un xic més sobre mi
Em dic Margot Bosch, tinc 25 anys. Sóc biòloga i ambientòloga, vaig decidir estudiar dues carreres universitàries a la vegada a la UdG (Universitat de Girona). Tinc el màster en Educació Secundària que em permet ser professora d'ESO i cicles formatius. Amant de la natura, l'esport a l'aire lliure tant dalt de les muntanyes com a sota la mar, la fotografia i l'art.

Web

 • Fes una pregunta Tens algun dubte?
  Pregunta-li directament al creador del projecte
 • Fes un comentari Vols opinar?
  Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

Margot Bosch
43
sumadors
1295 €
dels 1000 necessaris
finalitzat
el 18/09/2021
Assolit 129%

Aporta-hi 5 €

4 sumadors
No hi ha recompensa

Aporta-hi 10 €

5 sumadors
No hi ha recompensa

Aporta-hi 15 €

7 sumadors
Una imatge de la meva galeria impresa en A5.

Aporta-hi 20 €

11 sumadors
Dues imatges de la meva galeria impreses en A5.

Aporta-hi 30 €

2 sumadors
Una imatge de la meva galeria impresa en A4.

Aporta-hi 40 €

7 sumadors
Dues imatges de la meva galeria impreses en A4.

Aporta-hi 50 €

2 sumadors
Una classe virtual de fotografia subaquàtica o terrestre. Durada aproximada (1 - 2 hores).

Aporta-hi 60 €

1 sumadors
Una fotografia de la meva galeria impresa en A3.

Aporta-hi 100 €

4 sumadors
Una classe virtual de fotografia subaquàtica o terrestre + Una fotografia de la meva galeria impresa en A3. Durada aproximada de la classe (1 - 2 hores).

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

 • Troba'ns al Facebook
  Troba'ns al Twitter
  Escriu-nos!