Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Jornades Inclusives i Singulars

Un projecte de civteam_ • Insereix-lo en una pàgina web

Capaç i Vàlida és una entitat sense ànim de lucre creada el 2019 i fundada per la Jana Arimany i el Gerard Soler. El 2017, la Jana va patir una caiguda que li va provocar una lesió medul·lar. Des d'aleshores, la Jana viu la seva vida en cadira de rodes i ha topat amb les barreres psicològiques que hi ha en la societat envers la discapacitat.

És per això que, el 2021, vam iniciar el primer projecte de Capaç i Vàlida amb l’objectiu de conscienciar i sensibilitzar a les generacions futures, és a dir, als alumnes de les escoles, sobre la importància de la inclusió social i del trencament d'aquestes barreres sota el nom de Jornades Inclusives i Singulars. En aquestes Jornades treballem la capacitat de superació, l’autoconeixement i singularitat, l’empatia, l’eliminació de prejudicis i el llenguatge inclusiu. Les Jornades són sempre presentades per una persona amb discapacitat perquè els alumnes puguin fer totes les preguntes que tinguin. A més, les adaptem a l’escola, a l’edat dels alumnes i/o a l’especificació.

Actualment ja hem realitzat unes Jornades a un Cicle Mitjà d’Esports de l’escola El Ginebró, presentant esports adaptats, unes altres als alumnes de 6è de primària de l’escola Joan Sanpera i Torras, i les últimes a l'Institut Pere Lliscart de l’Hospitalet de Llobregat als alumnes de 2n d’ESO.

Les escoles ens comencen a contactar demanant de realitzar aquestes Jornades. Per tant, us proposem formar part del projecte! A canvi de la teva aportació econòmica, estaràs informat/da mensualment de totes les novetats del projecte i de la feina que realitzem. A més, tindràs contacte directe amb l'Associació i així, resoldre tots els dubtes que tinguis i, si vols, proposar idees!

Ajuda'ns a canviar el futur! Són elles les que canviaran el futur però tu, pots canviar el present.

Si ets una empresa, posa't en contacte amb nosaltres i t'informarem de les possibilitats!

Per a més informació consulteu el nostre Instagram


Jornades Inclusives i Singulars

Web

 • Fes una pregunta Tens algun dubte?
  Pregunta-li directament al creador del projecte
 • Fes un comentari Vols opinar?
  Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

civteam_
civteam_
Les Franqueses del Vallès
35
sumadors
5000 €
dels 5000 necessaris
finalitzat
el 03/08/2021
Assolit 100%

Aporta-hi 0 €

0 sumadors
No hi ha recompensa

Aporta-hi 5 €

2 sumadors
Gràcies per la teva aportació!

Aporta-hi 10 €

1 sumadors
Gràcies per la teva aportació!

Aporta-hi 20 €

12 sumadors
Gràcies per la teva aportació! Ja comences a formar part de Capaç i Vàlida! T'enviarem una newsletter mensual amb l'evolució d'aquest projecte!

Aporta-hi 30 €

3 sumadors
Gràcies per la teva aportació! Ja comences a formar part de Capaç i Vàlida! T'enviarem una newsletter mensual amb l'evolució d'aquest projecte!

Aporta-hi 50 €

3 sumadors
Gràcies per la teva aportació! Ja comences a formar part de Capaç i Vàlida! T'enviarem una newsletter mensual amb l'evolució d'aquest projecte! També podràs conèixer l'equip de Capaç i Vàlida i aportar les idees que vulguis pel projecte!

Aporta-hi 100 €

6 sumadors
Gràcies per la teva aportació! Ja comences a formar part de Capaç i Vàlida! T'enviarem una newsletter mensual amb l'evolució d'aquest projecte! També podràs conèixer l'equip de Capaç i Vàlida i aportar les idees que vulguis pel projecte. A més, podràs gaudir d'activitats en grup fent bàsquet o tennis en cadira de rodes!

Aporta-hi 150 €

6 sumadors
Gràcies per la teva aportació! Ja comences a formar part de Capaç i Vàlida! T'enviarem una newsletter mensual amb l'evolució d'aquest projecte! També podràs conèixer l'equip de Capaç i Vàlida i aportar les idees que vulguis pel projecte! A més, podràs gaudir d'activitats en grup fent bàsquet o tennis en cadira de rodes, i podràs assistir en directe a unes Jornades que realitzem a una escola!

Aporta-hi 500 €

0 sumadors
No hi ha recompensa

Aporta-hi 1000 €

0 sumadors
No hi ha recompensa

Aporta-hi 1500 €

2 sumadors
No hi ha recompensa

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

 • Troba'ns al Facebook
  Troba'ns al Twitter
  Escriu-nos!