Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Ajuda’ns a donar a conèixer Trobo.cat

Un projecte de trobo

Articles

No hi ha cap article
4
sumadors
40 €
dels 6000 necessaris
finalitzat
el 11/04/2021
Assolit 0%

Aporta-hi 5 €

3 sumadors
Valorem cada aportació: és l’única manera de finançar la promoció del nostre cercador privat per aconseguir un públic més ampli .

Aporta-hi 10 €

0 sumadors
Valorem cada aportació: és l’única manera de finançar la promoció del nostre cercador privat per aconseguir un públic més ampli.

Aporta-hi 25 €

1 sumadors
Valorem cada aportació: és l’única manera de finançar la promoció del nostre cercador privat per aconseguir un públic més ampli. Si teniu un lloc web, el podem situar a la part superior dels resultats amb 3 paraules clau específiques durant 3 mesos per la vostra contribució de 25 € (Les paraules clau han de coincidir amb la vostra activitat per ser acceptades).

Aporta-hi 50 €

0 sumadors
Valorem cada aportació: és l’única manera de finançar la promoció del nostre cercador privat per aconseguir un públic més ampli. Si teniu un lloc web, el podem situar a la part superior dels resultats amb 3 paraules clau específiques durant 6 mesos per la vostra contribució de 50 € (Les paraules clau han de coincidir amb la vostra activitat per ser acceptades).

Aporta-hi 100 €

0 sumadors
Valorem cada aportació: és l’única manera de finançar la promoció del nostre cercador privat per aconseguir un públic més ampli. Si teniu un lloc web, el podem situar a la part superior dels resultats amb 3 paraules clau específiques durant 1 any per la vostra contribució de 100 € (Les paraules clau han de coincidir amb la vostra activitat per ser acceptades).

Aporta-hi 250 €

0 sumadors
Valorem cada aportació: és l’única manera de finançar la promoció del nostre cercador privat per aconseguir un públic més ampli. Si teniu un lloc web, el podem situar a la part superior dels resultats amb 6 paraules clau específiques durant 1 any per la vostra contribució de 250 € (Les paraules clau han de coincidir amb la vostra activitat per ser acceptades).

Aporta-hi 500 €

0 sumadors
Valorem cada aportació: és l’única manera de finançar la promoció del nostre cercador privat per aconseguir un públic més ampli. Si teniu un lloc web, el podem situar a la part superior dels resultats amb 6 paraules clau específiques durant 2 anys per la vostra contribució de 500 € (Les paraules clau han de coincidir amb la vostra activitat per ser acceptades).

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!