Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Ajuda'ns a fer possible l'edició del conte 'Com anar sols per la vida'

Un projecte de Kiki

Ajuda'ns a fer possible l'edició del conte 'Com anar sols per la vida'
 • Insereix-lo en una pàgina web

Som la Cristina i la Sandra, dues mestres de l’Institut Escola Pi del Burgar de Reus, apassionades per la nostra feina i pel projecte educatiu que duem a terme: 'Com anar sols per la vida'.

El projecte treballa perquè les noies i nois de l’ESO amb necessitats educatives especials greus i permanents incrementin la seva autonomia diària sota paràmetres inclusius, posant èmfasi en l’acompanyament emocional.

Els alumnes aprenen de manera vivencial diferents àrees curriculars mitjançant l’aprenentatge significatiu i funcional. S’aconsegueix mitjançant diferents projectes que s’interrelacionen entre si: Hort, Galliner, Taller de cuina, Tasques de la llar, Servei d’esmorzars, Servei de menjador, Fem de mestres, Expliquem el què fem i Desplaçaments. Els projectes tenen com a protagonistes els alumnes del SIEI i impliquen alhora tot l'alumnat, professorat, famílies i comunitat. 

Els objectius d'aprenentatge per als alumnes són: incrementar l'autonomia; afavorir la inclusió a nivell d'aula, centre i comunitat; incrementar els coneixements curriculars bàsics i fomentar el desenvolupament emocional. 

'Com anar sols per la vida' ha obtingut diverses mencions educatives. L’última, el curs 2019-20, amb el reconeixement de  Pràctica de referència d’innovació pedagògica del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

Aquest curs 2020-21 el projecte fa deu anys i ho volem celebrar d’una manera especial: editant un conte homenatge als alumnes on s’explica com es treballa des del projecte 'Com anar sols per la vida'.

Aquest treball té un cost de 4000€ (per fer front a les il·lustracions i la impressió de 500 exemplars del llibre). L'Ajuntament de Reus ja ha fet la seva col·laboració econòmica però encara manquen 1380€. És per aquest motiu que es necessiten més aportacions per tal que el projecte pugui sortir a la llum. Busquem doncs, persones interessades en col·laborar en aquesta obra social. 

El dia de la presentació del llibre coincidirà amb una petita celebració al centre dels deu anys del 'Com anar sols per la vida'. En cas de superar el nostre objectiu econòmic, els diners es destinaran a la celebració de l'acte del 10è aniversari  del projecte.

Quan i com es farà el lliurament del conte
En cas d'assolir el nostre objectiu podrem establir dates de lliurament en ferm. La recollida del llibre es podrà fer a l'Institut Escola Pi del Burgar de Reus, i en cas de no ser possible, s'enviarà per correu.Us animem a participar per fer possible aquest petit homenatge!

Per a més informació consulteu el web del nostre centre.

Facebook     Web

 • Fes una pregunta Tens algun dubte?
  Pregunta-li directament al creador del projecte
 • Fes un comentari Vols opinar?
  Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

Kiki
Kiki
MONTBRIÓ DEL CAMP
261
sumadors
3190 €
dels 1380 necessaris
finalitzat
el 28/02/2021
Assolit 231%

Aporta-hi 5 €

104 sumadors
Conte 'Com anar sols per la vida'

Aporta-hi 10 €

70 sumadors
Conte 'Com anar sols per la vida'

Aporta-hi 15 €

60 sumadors
Conte 'Com anar sols per la vida'

Aporta-hi 30 €

19 sumadors
Conte 'Com anar sols per la vida'

Aporta-hi 50 €

6 sumadors
Conte 'Com anar sols per la vida'

Aporta-hi 100 €

2 sumadors
Conte 'Com anar sols per la vida'

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

 • Troba'ns al Facebook
  Troba'ns al Twitter
  Escriu-nos!