Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

La Víbria de La Creu Alta

Un projecte de DiablesCreuAlta

Articles

Diumenge, 6 de desembre

EL CONSTRUCTOR!

Ja queda menys per finalitzar el TOTSUMA. Mentrestant us voliem fer cinc cèntims de qui serà l'encarregat de donar vida a La Víbria de La Creu Alta. 

El constructor de la bèstia és en Xavi Badia del Taller La Gàrgola (@lagargola). Fa més de 15 anys que es dedica a la construcció de bestiari festiu, entre d’altres projectes. Podeu reconèixer el seu estil en imatgeria festiva com ara la Miliciana de Cervera, la bruixa i el drac de l’Aquelarre, el Drac Aimeriquet, la Bobina de Sabadell, entre altres.Reviseu i xafardegeu els seus treballs com a constructor d'imatgeria festiva aquí.

També podeu fer una ullada al seu taller visualitzant el vídeo de presentació del nostre projecte a TOTSUMA.Encara no us heu animat a convertir-vos en mecenes del projecte? No espereu més i ajudeu-nos a petar el contador del TOTSUMA i així fer realitat La Víbria de La Creu Alta!

Salut i foc! Diumenge, 29 de novembre

RECOMPENSES BESTIALS!

Una setmana més de la campanya de micromecenatge TOTSUMA, estem quasi a la meitat del temps disponible per arribar a l'objectiu. Ara mateix som 69 sumadors/mecenes i hem aconseguit un 75% de l'objectiu. MOLTÍSSIMES GRÀCIES!!

Avui us volem parlar de les recompenses. A canvi de les vostres aportacions hem preparat una sèrie de paquets/kits que de ben segur us agradaran! La imatge gràfica del projecte és única i exclusiva per a l'ocasió. D'aquesta manera, volem donar un reconeixement singular a les persones que ens ajudeu a fer possible el projecte. Els productes que hem seleccionat i que podeu aconseguir són:

 • ​Polsera de roba “NO PASSARAN!”
 • Xapa metàl·lica amb imperdible LA VÍBRIA DE LA CREU ALTA (edició limitada Totsuma)
 • Samarreta LA VÍBRIA DE LA CREU ALTA (edició limitada Totsuma)
 • Totebag LA VÍBRIA DE LA CREU ALTA (edició limitada Totsuma)
 • La sang de LA VÍBRIA DE LA CREU ALTA (ampolla de vi blanc de caves Mungust (edició limitada Totsuma)
 • Menció a la nostra pàgina web.
 • Gravat del vostre nom a l’interior de La Víbria.
 • Regal/obsequi sorpresa - només pels mecenes més bestials!

La majoria de productes són d'edició limitada, per tant només es podran aconseguir durant la campanya de micromecenatge són la samarreta, la Tote Bag, la xapa amb imperdible i La sang de la bèstia (ampolla de vi blanc de les Caves Mungust). Aquest Nadal, regala cultura popular! 

Donat que s'acosten unes festes de Nadal diferents, apostem per regalar cultura, participant d’aquest projecte col·laborareu amb entitats sense ànim de lucre com nosaltres, força tocats i sense activitats per l’actual crisi sanitària. Ens agradaria ajustar l'entrega de les recompenses perquè pugueu regalar aquests detalls tan especials durant les festes.

>> Si aconseguim l'objectiu mínim del projecte, abans del dia 01/12/2020, ens comprometem a fer l'entrega de les recompenses abans del dia de Reis (05/01/2021).

>> Si no aconseguim l'objectiu mínim del projecte, abans del dia 01/12/2020, l'entrega de les recompenses es farà després de les festes de Nadal. 


Salut i foc! 
 Diumenge, 22 de novembre

LA HISTÒRIA DE LA VÍBRIA

Una mica d'història per entendre com hem arribat fins aquí...

Fa poc més d’un any, un grup reduït de diables que tornaven cap a casa després d’una reunió, ben entrada la mitjanit van sentir sorolls estranys als carrers de La Creu Alta. Semblaven provenir de dins del Tallaret, el casal popular del barri. A l'arribar-hi una estranya presència va endur-se un dels diables.L'endemà, el diable desaparegut, va aparèixer dins del Tallaret, desorientat i sense recordar res de la nit anterior, això sí, tenia un ou misteriós sota el braç.Des d’aleshores els Diables i Banyetes de La Creu Alta han mantingut segur l’ou i l’han fet créixer. Vam crear el hashtag #queouspassa per informar del projecte i les seves novetats. 

L'ou encara pot créixer, i només amb mecenes com vosaltres podrem fer néixer La Víbria!  Compartiu i ajudeu-nos a fer arribar el projecte a més persones per fer-la sortir de l'ou! Expliqueu a tothom qui som, què volem i que la cultura popular segueix ben viva malgrat el temps que ens ha tocat viure! 

Salut i foc! Diumenge, 15 de novembre

AIXÒ JA NO HI HA QUI HO PARI!

El passat dilluns 9 de novembre vam començar amb el micromecenatge a la plataforma Totsuma, i estem molt contents! La rebuda ha estat, mai millor dit, BESTIAL!

En menys d'una setmana hem aconseguit pràcticament la meitat de l'objectiu que ens vam marcar a l'inici. Som conscients que a partir d'ara serà un xic més dur, caldrà un esforç constant, i entre tots i totes compartir i fer arribar arreu el nostre projecte. A poc a poc i bona lletra, tenim encara molts dies al davant! 

Volem agrair especialment a totes aquelles persones que ja han realitzat aportacions, i han fet que en molt poc temps La Víbria comenci a treure el nas (o el bec!). Ens hem quedat sense paraules... GRÀCIES DE TOT COR! SOU BESTIALS! 

També volem destacar la incansable feina de totes aquelles persones que ens ajuden a fer d'altaveu del projecte, les xarxes ja bullen! Gràcies!

La següent entrada al blog la dedicarem... a la història de La Víbria!

Compartiu i ajudeu-nos a fer arribar el projecte a més persones per fer néixer la bèstia!  Expliqueu-los qui som, que volem i que la cultura popular segueix ben viva tot i els temps que estem vivint!
  119
sumadors
3600 €
dels 3000 necessaris
finalitzat
el 23/12/2020
Assolit 120%

Aporta-hi 5 €

7 sumadors
BOMBETA > Xapa metàl·lica amb imperdible + Polsera de roba "NO PASARAN" + Menció a la web.

Aporta-hi 15 €

20 sumadors
BOTA > Xapa metàl·lica amb imperdible + Polsera de roba "NO PASARAN" + Sang de la Víbria (ampolla de vi de caves Mungust) + Menció a la web.

Aporta-hi 15 €

12 sumadors
SACA > Xapa metàl·lica amb imperdible + Polsera de roba "NO PASARAN" + Totebag + Menció a la web.

Aporta-hi 20 €

35 sumadors
CARRETILLA > Xapa metàl·lica amb imperdible + Polsera de roba "NO PASARAN" + Samarreta + Menció a la web.

Aporta-hi 30 €

18 sumadors
METXA > Xapa metàl·lica amb imperdible + Polsera de roba "NO PASARAN" + Samarreta + Totebag + Menció a la web.

Aporta-hi 40 €

1 sumadors
TABAL > Xapa metàl·lica amb imperdible + Polsera de roba "NO PASARAN" + Gravat del vostre nom a l’interior de La Víbria + Menció a la web.

Aporta-hi 45 €

3 sumadors
XIULADORA > Xapa metàl·lica amb imperdible + Polsera de roba "NO PASARAN" + Samarreta + Totebag + Sang de la Víbria (ampolla de vi de caves Mungust) + Menció a la web.

Aporta-hi 50 €

7 sumadors
RONCADOR > Xapa metàl·lica amb imperdible + Polsera de roba "NO PASARAN" + Gravat del vostre nom a l’interior de La Víbria + Samarreta + Menció a la web.

Aporta-hi 60 €

12 sumadors
VÍBRIA > Xapa metàl·lica amb imperdible + Polsera de roba "NO PASARAN" + Samarreta + Totebag + Sang de la Víbria (ampolla de vi de caves Mungust) + Gravat del vostre nom a l’interior de La Víbria + Menció a la web.

Aporta-hi 100 €

3 sumadors
MECENATGE BANYETA > Gravat del nom d'una entitat a l'interior de La Víbria + Obsequi sorpresa + Menció a la web.

Aporta-hi 300 €

1 sumadors
MECENATGE DIABÒLIC > Gravat del vostre nom a una placa interior de la Víbria + Obsequi sorpresa + Menció a la web.

Aporta-hi 500 €

0 sumadors
MECENATGE HONORÍFIC > Gravat del vostre nom a una placa interior de la Víbria + Obsequi sorpresa + Menció a la web.

Aporta-hi 1000 €

0 sumadors
APADRINAMENT HONORÍFIC > Macromecenes - Apadrinament honorífic + Gravat del vostre nom a una placa interior de la Víbria + Obsequi sorpresa + Menció a la web.


Blog del projecte

EL CONSTRUCTOR!
Ja queda menys per finalitzar el TOTSUMA. Mentrestant us voliem fer cinc cèntims de qui serà l'encarregat de donar vida a La Víbria de La Creu Alta.  El constructor ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

 • Troba'ns al Facebook
  Troba'ns al Twitter
  Escriu-nos!