Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

FEM PINYA PEL SAKARA !!

Un projecte de xdt

FEM PINYA PEL SAKARA !!
 • Insereix-lo en una pàgina web

PER QUÈ FAIG AQUESTA INICIATIVA?

És ben senzill. Perque no puc i no vull quedar-me de braços plegats veient com desapareixen 14 anys d’esforç i dedicació. Així que he decidit tirar endavant aquesta iniciativa: una venta anticipada de serveis de bellesa i benestar.

Era el gener del 2007 quan vaig pujar la persiana per primera vegada. Des de llavors, al Sakara, he intentat sempre oferir un servei de qualitat al mateix temps que de proximitat, i per sobre de tot, humà i honest.

Durant aquests 14 anys han estat moltes les històries que hem viscut juntes i amb moltes de vosaltres, perque no dir-ho, fins i tot ha nascut una amistat. M'agradaria poder seguir molts anys més pujant la persiana per continuar formant part de les vostres vides així com vosaltres de la meva.

El petit comerç està patint molt i està atravessant per grans dificultats en aquests moments i això ens afecta a tots. Amb aquesta iniciativa pretenc lluitar, per la part que em toca, per salvar el comerç de barri.

El petit comerç fa teixit al barri i crec que hem d’aferrar-nos amb força i determinació al concepte de ciutat que volem tenir. Hem de fer un consum conscient i aconseguir entre totes fer possible la preservació dels nostres comerços habituals i de referència, i en aquest cas el Sakara.

Per tirar endavant aquesta venta anticipada he preparat una llista de serveis ben variada pensant en cadascuna de vosaltres. Així, entre totes, tenim a les nostres mans assegurar la continuïtat del Sakara.


FEM PINYA PEL SAKARA!!!
 
QUAN PODRÉ GAUDIR DELS SERVEIS QUE HE COMPRAT?

Aquesta proposta és un repte a tot o res. És a dir, la compra dels serveis que hagis escollit només es realitzarà si aconseguim arribar a l’objectiu marcat en un plaç màxim de 44 dies. Sí, ho sé, difícil però no impossible. Compto amb totes vosaltres i amb la difusió que en pogueu fer.

Si no aconseguim l’objectiu, la compra no es materialtzarà i per tant no se us farà cap càrrec.

En canvi, si aconseguim l’objectiu, serà l’últim dia del repte (el dia 44) quan es carregui la compra a la tarjeta de crèdit que hagueu utilitzat.

Una vegada realitzat el pagament, i tant bon punt ens deixin tornar a obrir el Sakara, tindràs 1 any  per gaudir de tots aquells serveis que t'hagis comprat.

Compto amb totes vosaltres, les que ja formeu part del Sakara i les que volgueu donar suport a aquesta iniciativa. Moltes gràcies!!Per a més a informació consulteu el Facebook i la nova web

Facebook     Web

 • Fes una pregunta Tens algun dubte?
  Pregunta-li directament al creador del projecte
 • Fes un comentari Vols opinar?
  Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

xdt
xdt

67
sumadors
6736 €
dels 25000 necessaris
finalitzat
el 18/12/2020
Assolit 26%

Aporta-hi 25 €

4 sumadors
* Amb aquesta aportació compres un val del 10% de descompte en tots els serveis que et vinguis a realitzar durant 6 mesos (descompte no acumulable a altres ofertes).

Aporta-hi 35 €

9 sumadors
* Amb aquesta aportació compres un val de 10% de descompte en tots els serveis que et vinguis a realitzar durant 1 any (descompte no acumulable a altres ofertes).

Aporta-hi 38 €

10 sumadors
* Comprant 1 tractament facial de Renovació Cel.lular Regal: 1 manicura express (valorada en 10 eur)

Aporta-hi 44 €

2 sumadors
* Comprant 1 permanent de pestanyes + 1 tint de pestanyes + 1 manicura express + 1 massatge relaxant d'esquena. Regal: un massatge relaxant de cames (valorat en 10 euros)

Aporta-hi 54 €

13 sumadors
* Comprant 1 massatge Nòmades del desert. Regal: 1 sessió de pressoteràpia (valorada en 16 euros)

Aporta-hi 80 €

1 sumadors
* Comprant 5 sessions de pressoteràpia (30'). Regal: 1 sessió de pressoteràpia (valorada en 16 euros) + 10% de descompte en tots els serveis que et vinguis a realitzar durant 6 mesos (descompte no acumulable a altres ofertes)

Aporta-hi 87 €

6 sumadors
* Comprant 1 tractament facial Ritual d'Orient + 1 tractament facial Black Mask. Regal: 1 depilació de celles i llavi (valorada en 10,85 euros) + manicura express (valorada en 10 euros) + 10% de descompte en en tots els serveis que et vinguis a realizar durant 6 mesos (descompte no acumulable a altres ofertes)

Aporta-hi 98 €

5 sumadors
* Comprant 2 Tractaments facials d'Hidratació Profunda de Luxe amb peeling amb punta de diamant. Regal: 1 depilació de celles i llavi (valorada en 10,85 euros) + 1 manicura express (valorada en 10 euros) + 10% de descompte en en tots els serveis que et vinguis a realizar durant 6 mesos (descompte no acumulable a altres ofertes).

Aporta-hi 132 €

8 sumadors
* Comprant 1 Neteja de cutis + 1 Tractament Facial Hidratació de Luxe (peeling amb punta de diamant) + 1 Tractament de contorn d'ulls amb electroporació. Regal: 1 depilació de celles i llavi (valorada en 10,85 euros) + manicura express (valorada en 10 euros) + 10% de descompte en en tots els serveis que et vinguis a realizar durant 1 any (descompte no acumulable a altres ofertes).

Aporta-hi 152 €

4 sumadors
* Comprant 1 Peeling pell de seda + 1 Ritual depuratiu d'aromes marines + 1 massatge corporal Aromateràpia antiestrès. Regal: 1 massatge relaxant d'esquena (valorat en 10 eurs) + 1 sessió de pressoteràpia (valorada en 16 euros) + 10% de descompte en tots els serveis que et vinguis a realizar durant 1 any (descompte no acumulable a altres ofertes).

Aporta-hi 175 €

0 sumadors
* Comprant 5 sessions de Gimnàssia Passiva (45'). Regal: 1 sessió de Gimnàssia Passiva (valorada en 35 euros) + 10% de descompte en tots els serveis que et vinguis a realitzar durant 1 any (descompte no acumulable a altres ofertes).

Aporta-hi 210 €

2 sumadors
*Comprant 5 sessions de Tractament Anticel·lulític. Regal: 2 sessions de pressoteràpia (valorades en 16 euros) + 10% de descompte en tots els serveis que et vinguis a realitzar durant 1 any (descompte no acumulable a altres ofertes).

Aporta-hi 220 €

0 sumadors
* Comprant 4 sessions de Lifting Facial. Regal: 1 depilació de celles i llavi (valorada en 10,85 euros) + 1 manicura express (valorada en 10 euros) + 1 massatge de peus (valorat en 10 euros) + 10% de descompte en tots els serveis que et vinguis a realitzar durant 1 any (descompte no acumulable a altres ofertes)

Aporta-hi 395 €

1 sumadors
* Comprant 1 abonament de 10 sessions de Tractament Anticel·lulític. Regal: 2 sessions de Gimnàssia Passiva (valorades en 70 euros) + 10% de descompte en tots els serveis que et vinguis a realitzar durant 1 any (descompte no acumulable a altres ofertes).

Aporta-hi 790 €

2 sumadors
* Comprant 2 abonaments de 10 sessions de Tractament Anticel·lulític. Regal: 2 sessions de Gimnàssia Passiva (valorades en 70 euros) + 1 servei de lliure elecció entre tots els que tenim + 10% de descompte en tots els serveis que et vinguis a realitzar durant 1 any (descompte no acumulable a altres ofertes).

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

 • Troba'ns al Facebook
  Troba'ns al Twitter
  Escriu-nos!