Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Volem una ciutat ben viva i activa! #jotambésocveïna

Un projecte de jotambesocveina

JO TAMBÉ SOC VEÏNA from Jo també Sóc Veïna on Vimeo. • Insereix-lo en una pàgina web

Una clienta d’un bar, una tècnica de so d’un concert, una conductora d’una furgoneta, una ciclista aficionada a la muntanya i una veïna del centre poden ser la mateixa persona. En la nostra societat ningú és una sola cosa i això l’enriqueix i la fa plural i diversa, i, a la vegada, l’hauria de fer més empàtica. Viure en societat és acceptar que hi ha situacions i moments concrets que ens generen disconformitat o un cert malestar però que els tolerem perquè considerem que hi ha un bé superior a preservar: el dret a la socialització, el dret a l’accés a la cultura, el dret a l’oci, el dret a l’educació...​

Darrerament, a Vilanova i la Geltrú hem vist com els interessos particulars de poques persones s’imposaven sobre drets col·lectius generant un greuge per a la immensa majoria de la ciutadania. Les denúncies de certs veïns -i les posteriors sentències judicials- han provocat que la ciutat perdés espais d’oci i socialització i que organitzar qualsevol acte es convertís en un autèntic laberint burocràtic per les entitats de la vila. Tot això ha estat un torpede a la línia de flotació del model festiu i cultural vilanoví. Les entitats i persones que dinamitzen culturalment la ciutat han hagut d’abocar molts més esforços -personals i materials- per tirar endavant els seus actes.​

Creiem que ha arribat el moment de plantar-se i exigir a l’Ajuntament que batalli amb totes les seves eines per defensar el model festiu i cultural de la ciutat, impulsat per l’ampli teixit associatiu i basat en l’autogestió. El consistori no pot amagar-se rere preceptes legals, exigim valentia política per garantir el dret a la socialització, el dret a l’accés a la cultura, a l'oci i a la festivitat de la ciutadania de Vilanova i la Geltrú. En definitiva, el suport al teixit associatiu que tant aporta a aquesta ciutat i que la manté viva i activa.

Per aquest motiu emprenem una campanya amb l'objectiu de visibilitzar la problemàtica i de recollir les signatures necessàries per tal de promoure una audiència pública i rendir comptes amb l'actual govern local.

Tots els diners recollits en aquesta campanya de micromecentage aniran destinats a cobrir les despeses generades per la pròpia campanya #jotambésocveïna, tant pel que fa a nivell de comunicació, produccions i assessorament jurídic per defensar els drets de l'Associació Cultural i Festiva Can Pistraus a qui es vol tancar la terrassa interior del sel local social. Tals despeses seran públiques i es podran consultar en tot moment a la web de la campanya.

Si es recullen més diners dels que finalment costi la campanya i la defensa jurídica, aquests es transferiran directament a la coordinadora d'entitats locals per tal de que pugui ajudar a les diferents associacions de la vila de Vilanova i la Geltrú en problemàtiques similars.

A Vilanova i la Geltrú, 65.000 o 1! ​Totes som veïnes i volem una ciutat ben viva!

Per a més informació consulteu el nostre web i Twitter


Volem una ciutat ben viva i activa! #jotambésocveïna

Twitter     Web

 • Fes una pregunta Tens algun dubte?
  Pregunta-li directament al creador del projecte
 • Fes un comentari Vols opinar?
  Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

jotambesocveina
jotambesocveina
Vilanova i la Geltrú
Entitat cultural i festiva Can Pistraus sense ànim de lucre.
97
sumadors
1771 €
dels 1500 necessaris
finalitzat
el 04/11/2020
Assolit 118%

Aporta-hi 6 €

13 sumadors
Domàs #jotambésocveïna

Aporta-hi 7 €

1 sumadors
Aportació Solidària 1€ + Domàs #jotambésocveïna

Aporta-hi 8 €

2 sumadors
Aportació Solidària 2€ + Domàs #jotambésocveïna

Aporta-hi 9 €

0 sumadors
Aportació Solidària 3€ + Domàs #jotambésocveïna

Aporta-hi 10 €

17 sumadors
Aportació Solidària 4€ + domàs #jotambésocveïna

Aporta-hi 11 €

0 sumadors
Aportació Solidària 5€ + Domàs #jotambésocveïna

Aporta-hi 12 €

0 sumadors
Aportació Solidària 6€ + Domàs #jotambésocveïna

Aporta-hi 13 €

0 sumadors
Aportació Solidària 7€ + Domàs #jotambésocveïna

Aporta-hi 14 €

0 sumadors
Aportació Solidària 8€ + Domàs #jotambésocveïna

Aporta-hi 15 €

10 sumadors
Aportació Solidària 9€ + Domàs #jotambésocveïna

Aporta-hi 25 €

54 sumadors
Aportació solidària + Domàs + bossa #jotambésocveïna

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

 • Troba'ns al Facebook
  Troba'ns al Twitter
  Escriu-nos!