Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

MOCIÓ DE CENSURA TRANSVERSAL #MésQueUnaMoció

Un projecte de MesQueUnaMocio



  • Insereix-lo en una pàgina web

QUI SOM

Som la unió de diferents col·lectius de barcelonistes sota la plataforma #MésQueUnaMoció, que hem ajuntat esforços per promoure una moció de censura contra l'actual junta directiva del FC Barcelona.

Aquesta plataforma està formada pels següents grups d'opinió barcelonista:


LA INICIATIVA 

La iniciativa respon a la necessitat que en l'actual situació que viu el FC Barcelona, fa imprescindible que l'actual junta directiva encapçalada pel president Josep Maria Bartomeu i Floreta presenti la seva dimissió immediata i convoqui eleccions.

La crisi del club és TOTAL a tres nivells.

1- CRISI ECONÒMICA: El deute del club s'està disparant els darrers anys per una mala gestió econòmica i un malbaratament dels recursos del club. La despesa en uns fitxatges de dubtosa qualitat tant pel primer equip com el segon equip, que comporta un pagament de comissions indecents estan ofegant econòmicament l'entitat. Aquesta falta de liquiditat ha fet que per quadrar comptes i no tenir números vermells, s'hagin fet intercanvis de jugadors amb altres clubs per inflar els balanços de manera immediata i generar més deute a l'entitat. Tot això si s'ajunta amb el projecte faraònic de l'Espai Barça que es vol finançar hipotecant el club amb un fons americà com Golden Sachs, pot provar que l'única sortida viable a l'entitat sigui la conversió en Societat Anònima.

2- CRISI INSTITUCIONAL: De la junta directiva inicial del president Bartomeu del 2015, han dimitit ja fins a 4 de 5 vicepresidents i 11 dels 17 directius. La darrera crisi institucional que va provocar la dimissió de fins a 6 directius, coneguda com a #BartoGate s'ha tancat en fals, ha demostrat que hi ha hagut irregularitats i es troba ara mateix en el jutjat número 13 de l'audiència provincial de Barcelona



3- CRISI ESPORTIVA: L'actual temporada ha estat un fracàs en tots els sentits que s'ha culminat amb una humiliant derrota per 2 a 8 contra el Bayern de Munich als quarts de final de la Champions. Aquesta temporada és el resultat d'una mala planificació esportiva dels darrers 4 anys, on s'han fet girs de timó incoherents que han acabat amb l'acomiadament de tres directors esportius en tres anys: Robert Fernández, Pep Segura i Eric Abidal,  i la cirereta del pastís ha estat el burofax enviat per Messi, demanant una sortida del club aquesta mateixa temporada.


Donat que amb una crisi total que pateix el club, i que el president i els seus directius s'aferren a la cadira i no tenen cap intenció de fer un pas al costat, és imprescindible que una MOCIÓ DE CENSURA triomfi i es puguin convocar eleccions com més aviat millor.

FINANÇAMENT 

La complexitat de presentar un vot de censura és immensa pels requisits que s'han de complir i més en plena època de pandèmia del CoVid 19. 
Per aquest motiu, necessitem la teva ajuda, per molt petita que sigui, si pots aportar el teu granet de sorra per aconseguir que es comenci a redreçar el rumb d'un club que va a la deriva.
Els costos de la iniciativa son elevats, però amb la col·laboració de tots és possible. Només cal recordar la frase de Leo Messi "Impossible is nothing" 



Tot el que puguem recaptar ajudarà a finançar el cost logístic que suposa fer arribar 16.000 paperetes del vot de censura al soci. 
Hem posat un primer objectiu de 15.000 €, segurament en necessitarem més, per tan qualsevol ajuda per petita que sigui serà benvinguda.
Malauradament no podem oferir recompenses, però la  "recompensa" més important serà ser partícip de fer possible que el FC Barcelona no es converteixi en un solar, quina millor recompensa pels barcelonistes que volen el millor pel club, que salvar el club amb aquesta iniciativa?
Si superem amb escreix la quantitat necessària que es necessita per cobrir els costos (tant de bó!), ens comprometem a donar la quantitat que sobri, en parts iguals, a la fundació del FC Barcelona i a la fundació Johan Cruyfff 

ET NECESSITEM!!!  (Entre tots, TOT!)

Si ets soci, ET NECESSITEM perquè entris a la web http://www.mocio2020.cat, omplis el formulari de subscripció per poder-nos posar en contacte amb tu i poder concertar la manera com fer-te arribar la papereta oficial del vot de censura.

Si no ets soci, ET NECESSITEM perquè puguis ajudar en aportar un punt de recollida de signatures, que pot ser, qualsevol establiment comercial on durant quinze dies tinguin una carpeta de #MésQueUnaMoció, perquè qualsevol soci pugui signar-la. Si ets propietari d'algun establiment, o ets familiar, amic, o pots aconseguir el permís d'aquest, ompliu el formulari del següent enllaç http://www.mocio2020.cat/punts-de-recollida-de-signatures/

Tant si ets soci com no soci, ET NECESSITEM perquè facis una aportació al projecte de Tot Suma, per petita que sigui, i facis difusió de la mateixa via les teves xarxes socials i els teus contactes de whatsapp, hem d'aconseguir viralitzar la iniciativa #MésQueUnaMoció, per poder-la finançar i fer-la possible.

Moltes gràcies 

Visca el Barça i Visca Catalunya

 

MOCIÓ DE CENSURA TRANSVERSAL #MésQueUnaMoció

Twitter     Web

  • Fes una pregunta Tens algun dubte?
    Pregunta-li directament al creador del projecte
  • Fes un comentari Vols opinar?
    Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

MesQueUnaMocio
Plataforma #MésQueUnaMoció
34
sumadors
850 €
dels 15000 necessaris
finalitzat
el 20/09/2020
Assolit 5%

Aporta-hi 5 €

8 sumadors
No hi ha recompensa

Aporta-hi 10 €

9 sumadors
No hi ha recompensa

Aporta-hi 20 €

9 sumadors
No hi ha recompensa

Aporta-hi 30 €

3 sumadors
No hi ha recompensa

Aporta-hi 50 €

4 sumadors
No hi ha recompensa

Aporta-hi 100 €

0 sumadors
No hi ha recompensa

Aporta-hi 250 €

1 sumadors
No hi ha recompensa

Aporta-hi 500 €

0 sumadors
No hi ha recompensa

Aporta-hi 1000 €

0 sumadors
No hi ha recompensa

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!