Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Ajudeu-nos a curar el Gris!

Un projecte de grisdecarrer

Ajudeu-nos a curar el Gris!
  • Insereix-lo en una pàgina web

CATALÀ ________________________________________________________________________

Som un grup de gent que ajudem a l'Ajuntament de Ponts en algunes tasques de control pel benestar de les colònies felines i volem ajudar en Gris!

En Gris és un gatet de carrer que va rebre un cop d’un cotxe al carrer on ell vivia perquè forma part d’una colònia de gats de carrer. A conseqüència del xoc té la mandíbula dislocada, una fractura a la part central i una pèrdua de visió a l’ull esquerra per un possible hematoma cerebral. Presenta una luxació de cristal·lí a l’ull dret d’una lesió antiga, on no hi té res de visió. 

Se l’ha intervingut de la fractura a la mandíbula amb cirurgia ortopèdica a través de cerclatge. Sembla que està recuperant part de la visió de l’ull esquerra, cosa que fa pensar que el possible hematoma cerebral s’està reabsorbint.

Després d’uns dies molt durs per ell, comença a ser autònom, té gana, busca afecte i veiem que té ganes de viure. La dislocació de la mandíbula requereix temps i diners (hospitalització, visites al veterinari, etc.) i sumat a tot el que s’ha invertit en ell, el tractament és costós. 

Preveiem que els costos seran més elevats perquè immobilitzar la mandíbula per a que pugui ossificar bé és un procés llarg i complex. Tot i la immobilització, en ocasions es tornen a fer petites luxacions i la mandíbula s’ha de recol·locar una altra vegada. 

És per això que et demanem que l’ajudis en el seu tractament per a que pugui recuperar-se el millor possible i pugui ser adoptat en un llar on se l’estimin com es mereix. 

Actualment es troba hospitalitzat per aquesta luxació. Les despeses són les següents:

Cirurgia per la factura de mandíbula: 240€

Analítica i sedació per intentar recol·locar la mandíbula: 55€. 

Hospitalització prevista de 6 dies: 190€.

Possiblement aquestes despeses augmentaran per la complexitat de la lesió a la mandíbula. Sense ajuda, el Gris no podrà rebre el tractament adequat, així que… t’animes a fer una donació per a ell? Qualsevol aportació és benvinguda. Ah, i no t’oblidis de difondre! 

En cas de que el tractament no sumi l'import que volem aconseguir els diners restants es destinarien a cures d'altres gats ferals del municipi.

Moltíssimes gràcies per avançat! 

 

CASTELLANO____________________________________________________________

Somos un grupo de gente que ayudamos al Ayuntamento de Ponts en algunas tareas de control para el bienestar de las colonias felinas y queremos ayudar a Gris!

Gris es un gatito callejero que recibió un golpe de un coche en la calle donde él vivía porque forma parte de una colonia de gatos callejeros. A consecuencia del choque tiene la mandíbula dislocada, una fractura en la parte central y una pérdida de visión en el ojo izquierdo por un posible hematoma cerebral. Presenta una luxación de cristalino en el ojo derecho de una lesión antigua, donde no tiene nada de visión.

Se le ha intervenido de la fractura en la mandíbula con cirugía ortopédica a través de cerclaje. Parece que está recuperando parte de la visión del ojo izquierdo, lo que hace pensar que el posible hematoma cerebral se está reabsorbiendo. 

Después de unos días muy duros para él, comienza a ser autónomo, tiene hambre, busca afecto y vemos que tiene ganas de vivir. La dislocación de la mandíbula requiere tiempo y dinero (hospitalización, visitas al veterinario, etc.) y sumado a todo lo invertido en él, el tratamiento es costoso.

Prevemos que los costes serán más elevados porque inmovilizar la mandíbula para que pueda osificar bien es un proceso largo y complejo. A pesar de la inmovilización, en ocasiones se vuelven a hacer pequeñas luxaciones y la mandíbula se debe recolocar de nuevo.

Es por eso que te pedimos que le ayudes en su tratamiento para que pueda recuperarse lo mejor posible y pueda ser adoptado en un hogar donde se le quieran como se merece.

Actualmente se encuentra hospitalizado por esta luxación. Los gastos son los siguientes:

Cirugía por la factura de mandíbula: 240 €

Analítica y sedación para intentar recolocar la mandíbula: 55 €.

Hospitalización prevista de 6 días: 190 €.

Posiblemente estos gastos aumentarán por la complejidad de la lesión en la mandíbula. Sin ayuda, Gris no podrá recibir el tratamiento adecuado, así que… te animas a hacer una donación para él? Cualquier aportación es bienvenida. Ah, y no te olvides de difundir!

En caso de que el tratamiento no sume el importe que queremos conseguir el dinero restante se destinaria a curas de otros gatos ferales del municipio.

Muchísimas gracias de antemano! 

  • Fes una pregunta Tens algun dubte?
    Pregunta-li directament al creador del projecte
  • Fes un comentari Vols opinar?
    Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

grisdecarrer
grisdecarrer
Ponts
Col·laboro amb l'Ajuntament de Ponts, pel control i benestar dels gats de carrer.
69
sumadors
1100 €
dels 600 necessaris
finalitzat
el 15/07/2020
Assolit 183%

Aporta-hi 5 €

22 sumadors
No hi ha recompensa

Aporta-hi 10 €

25 sumadors
No hi ha recompensa

Aporta-hi 20 €

8 sumadors
No hi ha recompensa

Aporta-hi 30 €

6 sumadors
No hi ha recompensa

Aporta-hi 50 €

8 sumadors
No hi ha recompensa

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!