Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

El disc Radical Lliure - Nou projecte artístic de Guida Sellarès

Un projecte de guidasellares

Articles

Dimecres, 14 d'octubre

LES INTERIORITATS DEL PROJECTE

"Per aquesta nova aventura, m'he envoltat d'elements. N'hi ha de moltes formes i colors!
Des de l'element que dóna nom al projecte fins als elements que m'acompanyen al dia a dia i que m'escolten els dilemes, les emocions de cada passa i el goig de compartir.
Voleu fer-hi un cop d'ull?"

 

El so

Pep Coca - Guida SellarèsAdrià Bonjoch - Coloma Bertran

Els Elements és el grup format per vestir musicalment el projecte. El timbre és el resultant de la mescla el contrabaix, de la veu, l'acordió diatònic, la guitarra i el violí. És una sort comptar amb aquests elements per portar el projecte a les places del país i fer ballar a tothom qui ho desitgi amb aquesta proposta de ball folk d'arrel feta a mida.

El disc també compta amb els músics col·laboradors David Torres a la pandereta, que comparteix amb la Guida el grup Llimoneta responsables de portar a sobre els escenaris la primera versió de la cançó popular Ai, nen! i Carles Mas (de la companyia Xuriach) al flabiol i tamborí, que accepta el repte de treballar colze a colze sobre un petit text escrit per la Guida i del qual pensava que potser podria sortir-ne un contrapàs. El mestratge d'en Carles ha estat excepcional.

Tot això ha estat enregistrat i mesclat magistralment per en Pau Vinyoles entre l'estudi de Santa Eulàlia de Riuprimer de Jordi Borràs (que acull la gravació dels elements base) i l'estudi SO.CAT del propi Pau (on es graven la veu i els col·laboradors).

L'Aniol Bestit al seu estudi The sound of wood hi posa la cirereta fent-ne el màster.

A més a més, l'Adrià, en Ben, en Joan, en Pepo, en Màxim i l'Anna m'han ajudat escoltant amb atenció algunes de les peces que tenia entre mans. Gràcies per les orelles!

Aquesta vegada, la música no va enllaunada en un CD. "Jo volia una aplicació que permetés fer arribar la música personalment a cada persona que comprés el disc a través de la xarxa. Que a dins el disc hi trobés l'enllaç o el QR que el dugués directament al el contingut audio i que se'l poguessin descarregar automàticament al seu ordinador, telèfon o tauleta amb un codi personalitzat." Aquesta idea s'ha materialitzat en una aplicació que ha desenvolupat Iskra i que es troba a la pàgina laly.io. Estic molt agraïda amb aquests informàtics, i especialment amb en Ramon Navarro, que ha treballat per desenvolupar-la i fer que funcioni. "Desitjo que molts altres artistes puguin beneficiar-se d'aquesta nova forma propera i directe de fer arribar la seva obra."


El grafisme

Les papallones blaves de la Marta Ponce són l'esquer que m'empeny a proposar-li de posar retrats de color a la música que tenim entre mans. Ella posa a disposició del projecte tots els seus retrats, alguns dels quals van com anell al dit amb les cançons, i elabora un parell o tres de postals noves especialment pel Fugitiu i per la Jota. Es cuida minuciosament de tot el disseny i aconsegueix que el vestit sigui fet a mida. Un autèntic plaer treballar amb ella!

Tenim la sort de tenir els ulls de la precisió lingüística d'en Pere Romaní.

La Impremta Daví torna a cuidar-se de materialitzar d'una manera gairebé artesanal i amb una minuciositat que ratlla l'excelència el que la Marta ha preparat.

La Viki i la Gemma de Cartonatges Font m'acompanyen novament amb el packaging ideat per kapei, amb una creativitat inesgotable. Diligents, plenes d'idees pràctiques i amb ganes que les coses surtin bé. Una altra porta important per tenir ben localitzada!

Copicolor són els encarregats de materialitzar el disc en un preciós targetó que amaga el link i el QR.


Il·lustració d'Ag Jatkowska

Il·lustració d'Aj Jatkowska

"Gràcies a tots per posar-hi el millor de vosaltres mateixos i haver acceptat el repte de viatjar novament o per primera vegada amb Produccions Badalls. Vigileu que s'encomana!"



128
sumadors
3285 €
dels 3000 necessaris
finalitzat
el 26/11/2020
Assolit 109%

Aporta-hi 5 €

11 sumadors
Enviament digital de la música del disc "Radical Lliure"

Aporta-hi 10 €

2 sumadors
12 postals del disc amb el revers blanc (oferta especial) -despeses d'enviament incloses-

Aporta-hi 15 €

48 sumadors
El disc "Radical Lliure" -despeses d'enviament incloses-

Aporta-hi 20 €

1 sumadors
Taller de sardana i contrapàs menut a càrrec de Joan Codina (mínim 10 persones). Durada: 4h

Aporta-hi 25 €

24 sumadors
El disc "Radical Lliure" + 12 postals del disc amb el revers blanc (oferta especial) -despeses d'enviament incloses-

Aporta-hi 30 €

18 sumadors
El disc "Radical Lliure" + capseta "de mi a sol" (oferta especial) -despeses d'enviament incloses-

Aporta-hi 35 €

6 sumadors
El disc "Radical Lliure" -despeses d'enviament incloses- + Taller de sardana i contrapàs menut a càrrec de Joan Codina (mínim 10 persones). Durada: 4h

Aporta-hi 40 €

8 sumadors
3 discos "Radical Lliure" (oferta especial) -despeses d'enviament incloses-

Aporta-hi 50 €

8 sumadors
El disc "Radical Lliure" + capseta "de mi a sol" + 12 postals del disc amb el revers blanc -despeses d'enviament incloses-

Aporta-hi 200 €

2 sumadors
Ball íntim "Radical Lliure" a l'acordió diatònic amb Guida Sellarès (sense equip de so ni tècnic)

Aporta-hi 300 €

0 sumadors
Ball íntim "Radical Lliure" a l'acordió diatònic amb Guida Sellarès (sense equip de so ni tècnic) + 6 discos "radical lliure"

Aporta-hi 600 €

0 sumadors
Ball amb Els Elements (sense equip de so ni tècnics)

Aporta-hi 1000 €

0 sumadors
Ball amb Els Elements (sense equip de so ni tècnics) + 10 discos "Radical Lliure" + 5 pack's de 12 postals del disc amb el revers blanc + 10 capsetes "de mi a sol"

Aporta-hi 1400 €

0 sumadors
Ball amb Els Elements (amb equip de so i tècnics)

Aporta-hi 2000 €

0 sumadors
Ball amb Els Elements (amb equip de so i tècnics) + 10 discos "Radical Lliure" + 5 pack's de 12 postals del disc amb el revers blanc (oferta especial) + 10 capsetes "de mi a sol"


Blog del projecte

LES INTERIORITATS DEL PROJECTE
"Per aquesta nova aventura, m'he envoltat d'elements. N'hi ha de moltes formes i colors! Des de l'element que dóna nom al projecte fins als elements que m'acompanyen al ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!