Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Genolls nafrats. Un documental sobre la poesia d'Alda Merini

Un projecte de ClaraFontanet



  • Insereix-lo en una pàgina web

INTRODUCCIÓ

Alda Merini (1931-2009) va ser una poeta, pensadora i escriptora que va crear gran part de la seva obra en un hospital psiquiàtric de la postguerra italiana, on la va tancar el seu marit. Ha estat proposada diverses vegades per al premi Nobel de literatura i és considerada  una de les principals veus poètiques del Noveccento italià. Una escriptora precoç que amb només deu anys guanyà el seu primer premi de poesia i, amb vint-i-tres, Pasolini va exaltar la seva genialitat, posant-la al costat de Dino Campana i Rilke- anà sempre aparellada a un desequilibri mental

En la seva obra, defensa i dona veu als col·lectius d'exclosos. Ella mateixa va viure voluntàriament en condicions d'indigència els últims anys de la seva vida, en algunes èpoques alimentada en menjadors de serveis socials.

OBJECTIU

L'objectiu d'aquest documental és endinsar-nos en la vida poètica de Merini a través dels poemes en català traduïts per les poetesses Nora Albert i Meritxell Cucurella-Jorba amb els quals transportarem a l'espectador cap a un món totalment nou, on plaer i patiment s'uneixen per crear els poemes més bells. Una peça audiovisual que enalteix la figura de Merini com a dona i escriptora, un viatge a l'interior d'una de les ments més interessants i colpidores dels darrers temps.

EQUIP

Clara Fontanet Abrines

Llicenciada en Comunicació Audiovisual per la Universitat de Vic. Cursant estudis d'Antropologia. 

Ha treballat en diverses disciplines artístiques però en els darrers anys experimenta amb la poesia i les imatges.

web: https://clarafontanet.wixsite.com/misitio
facebook: https://www.facebook.com/clara.f.abrines

Ricardo Salinas Gonzálvez

Llicenciat en Comunicació Audiovisual i Periodisme per la Universitat Rei Juan Carlos de Madrid. Magíster en Realització per la Complutense de Madrid i l'institut de RTVE. 

Ha treballat a l'àmbit de la informació en diverses televisions de Balears.

facebook: https://www.facebook.com/ricardo.sg72

Si vols saber més sobre nosaltres, cerca'ns a les xarxes socials: Facebook i Twitter.


Genolls nafrats. Un documental sobre la poesia d'Alda Merini

Facebook     Twitter    

  • Fes una pregunta Tens algun dubte?
    Pregunta-li directament al creador del projecte
  • Fes un comentari Vols opinar?
    Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

ClaraFontanet
ClaraFontanet
Mancor de la Vall
Sóc llicenciada en Comunicació Audiovisual per la UVIC. He treballat a diversos mitjans com la televisió, premsa escrita i a productores audiovisuals. Actualment em dedico a fer documentals. web: clarafontanet.wixsite.com/misitio
39
sumadors
3060 €
dels 3000 necessaris
finalitzat
el 10/01/2020
Assolit 102%

Aporta-hi 10 €

8 sumadors
Sumador de 10€ apareixeràs als crèdits del documental.

Aporta-hi 20 €

9 sumadors
Si n'aportes 20 € podràs veure el documental en línia en primícia.

Aporta-hi 40 €

12 sumadors
També es pot donar el cas que a banda de col·laborar i descobrir Alda Merini vulguis assistir a l'estrena oficial del documental. Aleshores, amb 40 € d'aportació, a banda de tot el que t'hem explicat fins ara, obtindràs dues entrades VIP per veure el documental a un dels cinemes on farem l'estrena.

Aporta-hi 65 €

1 sumadors
(Queden 4 de 5 recompenses)
Imaginem que dius: “no, no, jo a més vull trepitjar territori Merini!”. Molt bé. Cap problema. També hi hem pensat. Si vols participar com a sumador amb 65 €, podràs gaudir d'un sopar per a dues persones al restaurant na Mindona de Barcelona.

Aporta-hi 75 €

1 sumadors
Si t'engresques encara més i col·labores amb 75 €, no només podràs veure el documental on-line , també podràs gaudir d'una xerrada-col·loqui amb la directora del documental en la qual podreu participar de les seves reflexions sobre la poesia i la salut mental. (lloc: Barcelona i Palma).

Aporta-hi 120 €

4 sumadors
Aparició als crèdits + visionat en línia en primícia + xerrada col·loqui de la directora del documental.

Aporta-hi 200 €

1 sumadors
Aquesta recompensa està pensada per a empreses però no et farem cap lleig si no ho ets. I és que a més de les recompenses comentades fins ara el logo de la teva empresa apareixerà en els crèdits del documental en un lloc destacat.

Aporta-hi 500 €

3 sumadors
I la darrera de les recompenses, també pensada per a empreses però sense excloure particulars, comporta que també et converteixis en coproductor del documental amb un 18% de participació.

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!