Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Rebrot 2019: Aplec de joves dels Països Catalans

Un projecte de ARRAN

Rebrot 2019: Aplec de joves dels Països Catalans
  • Insereix-lo en una pàgina web

COMPRA LA TEVA ENTRADA I AJUDA'NS A FER POSSIBLE EL REBROT 2019!

Torna el Rebrot, l'aplec de joves dels Països Catalans organitzat per Arran, l'organització juvenil de l'Esquerra Independentista. L'edició d'enguany se celebrarà els dies 5, 6 i 7 de juliol a Els Guiamets (El Priorat) i la temàtica serà la lluita contra la repressió. Seran tres dies plens d'aprenentatge i diversió amb xerrades, tallers i concerts. Ajuda'ns a fer-ho possible, fem del Rebrot un clam solidari contra la repressió!


El Rebrot 2019 compta amb la imprescindible col·laboració de diversos grups de suport de casos repressius recents, a continuació us els presentem:

8 MIL MOTIUS: Feministes encausades per participar de la Vaga General Feminista de 2018 a Sant Cugat. Són acusades de tallar les vies de l'estació de FGC i se'ls demana 26.000€ i penes entre 6 mesos i 5 anys de presó.
L'ORGANITZACIÓ ÉS LA CLAU DE LA VICTÒRIA: Es tracta de dos processos judicials. En el primer sis militants d'Arran s'enfronten a sis anys de presó (36 anys en total) per defensar el Referèndum d'Autodeterminació de l'1O davant la seu del PP el 27 de març de 2017 a Barcelona. En el segon procés judicial cinc militants d'Arran són acusades de danys per defensar el marc polític i territorial dels Països Catalans amb motiu de la Diada del 24 de juny en 2017. Han estat citades a declarar a Andorra.


#CAPITALISMOFÒBIA:
 Vuit militants d'Arran encausades per participar en l'acció protesta contra el model turístic en el Port de Palma en 2017.

 
CONTROLADES: Vuit militants d'Arran encausades per participar de la manifestació anticapitalista del 1r de maig a Barcelona en 2016. No van ser identificades durant la manifestació sinó que posteriorment a travès de fitxers policials il·legals. Aniran a judici els dies 13 i 15 de maig a l'Audiència Provincial de Barcelona.

 
FORA DE CÀMERA: Un militant d'Arran encausat per desobediència a l'autoritat en novembre de 2017 durant la manifestació solidària amb el cas Totes Som Antifeixistes. Un agent de la Policia Nacional va detenir-lo i colpejar-lo a la Prefectura Superior de Catalunya a la Via Laietana de Barcelona. El company ha denunciat l'agent per lesions. 

ABSOLUCIÓ LAIA I LLUÍS: La Laia i el Lluís són dues veïnes de l’Hospitalet de Llobregat que s'enfronten a un total de 8 anys de presó per manifestar-se el 25 de març de 2018 a Barcelona contra la repressió de l'Estat Espanyol a l'independentisme. L'únic testimoni és un agent de la Guàrdia Urbana. 

ADRI, ET VOLEM A CASA: L'Adrià Carrasco, un jove d'Esplugues, és a l'exili després que la Guàrdia Civil vingués a buscar-lo a casa per detenir-lo acusat de terrorisme, rebel·lió i sedició. Ara fa més d'un any que es troba a Brussel·les.


 
LA PÚBLICA A JUDICI: Una trentena d'estudiants encausades per participar en les vagues estudiantils del 2 de març i de l'11 de maig del 2017 i l'acció de protesta del 15 de març del 2018, que reclamaven la rebaixa dels preus públics universitaris. Nou d'elles seran jutjades el 30 de maig a l'Audiència Provincial de Barcelona, s'enfronten a 4 anys de presó per persona. 


24 ENCAUSADES TSJC: 24 encausades per una acció simbòlica al TSJC contra la persecució judicial a l'independentisme. La Fiscalia demana penes de fins a 2 anys de presó per la majoria d'encausades, i penes de fins a 3 anys per algunes d'elles.


JOVES ALTSASU: Vuit joves basques processades per un muntatge de la Guàrdia Civil arran d'una baralla a un bar del municipi basc Altsasu. Les penes sumades fan un total de 375 anys de presó i tres de les vuit joves encara estan en presó preventiva. En un primer moment van ser imputades per terrorisme.


FREE ANNA GABRIEL: Des del febrer de 2018 l'Anna Gabriel és a l'exili per denunciar la causa general contra l'independentisme al Tribunal Suprem. Està processada per delicte de desobediència greu. Té permís de residència a Suïssa per 5 anys.
 
NO AL PLA CAUFEC: Veïnes d'Esplugues encausades per protestar contra l'aplicació del projecte Pla Caufec, que soposa la construcció de centres comercials, habitatges i altres equipaments a tocar del Parc Natural de Collserola.


ABSOLUCIÓ ANTIFEIXISTES UAB: Estudiants de la Universitat Autònoma de Barcelona encausades per rebutjar el feixisme a la universitat. Tres d'elles s'enfronten a penes de presó de fins a 3 anys per persona i milers d'euros de multa. Dos més van ser absoltes recentment. 



FEMINISTES ENCAUSADES VALÈNCIA: Piqueteres encausades per fer vaga el 8 de març de 2018 i 2019 a València. Demanen multes administratives de 4.000€ i 6.000€. També hi ha dues encausades més per manifestar-se contra l'autobús d'Hazte Oír, se'ls imputen delictes de danys, coacció i incitació a l'odi.



Totes les aportacions seran destinades a assumir costos del Rebrot 2019 i en finançar els grups de suport dels casos repressius. 
Totes les recompenses, inclosa l'entrada al Rebrot, s'entregaran en mà en el punt d'accés de l'aplec


Sabem que hi ha molts més casos repressius, però com que no podíem comptar amb tots pel TotSuma, convidem els grups de suport a persones represaliades a contactar amb nosaltres enviant-nos un correu a rebrot@arran.cat per tal de muntar una paradeta durant el Rebrot on vendre el material de què disposeu i donar a conèixer el cas.

Facebook     Twitter     Web

  • Fes una pregunta Tens algun dubte?
    Pregunta-li directament al creador del projecte
  • Fes un comentari Vols opinar?
    Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

ARRAN
297
sumadors
7852 €
dels 6000 necessaris
finalitzat
el 27/06/2019
Assolit 130%

Aporta-hi 10 €

17 sumadors
Fila 0 Ajuda'ns a fer créixer el Rebrot! Aquesta aportació no inclou l'entrada a l'aplec.

Aporta-hi 15 €

97 sumadors
Entrada al Rebrot + got

Aporta-hi 20 €

26 sumadors
Entrada al Rebrot + got + bossa de Capitalismofòbia

Aporta-hi 20 €

7 sumadors
Entrada al Rebrot + got + bossa de Controlades

Aporta-hi 23 €

7 sumadors
Entrada al Rebrot + got + samarreta Fora de càmera (indicar talla)

Aporta-hi 23 €

5 sumadors
Entrada al Rebrot + got + bragues + bossa 8M València

Aporta-hi 24 €

0 sumadors
Entrada al Rebrot + got + samarreta o bossa de 24 TSCJ absolució (indicar talla)

Aporta-hi 25 €

12 sumadors
Entrada + got + samarreta de 8 Mil Motius (indicar color i talla)

Aporta-hi 25 €

19 sumadors
Entrada al Rebrot + got + samarreta de La pública a Judici (indicar talla)

Aporta-hi 25 €

33 sumadors
Entrada al Rebrot + got + samarreta de l'Organització és la clau de la victòria (indicar talla)

Aporta-hi 25 €

6 sumadors
Entrada al Rebrot + got + samarreta d'Absolució antifeixistes UAB (indicar talla)

Aporta-hi 25 €

6 sumadors
Entrada al Rebrot + got + bossa + samarreta d'Absolució Laia i Lluís (indicar talla)

Aporta-hi 25 €

4 sumadors
Entrada al Rebrot + got + samarreta de No al Pla CAUFEC (indicar talla)

Aporta-hi 27 €

27 sumadors
Entrada al Rebrot + got + xapa + samarreta d'Altsasukoak Aske (indicar talla)

Aporta-hi 31 €

7 sumadors
Entrada al Rebrot + got + bossa + samarreta d'Adri et volem a casa (indicar talla)

Aporta-hi 35 €

17 sumadors
Entrada al Rebrot + got + samarreta Free Anna Gabriel (indicar talla) + llibre "I parlarem de vida!"

Aporta-hi 250 €

7 sumadors
Ajuda'ns a fer créixer el Rebrot des del teu col·lectiu i en farem difusió durant l'aplec.

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!