Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Documental La Mentida

Un projecte de directe68 • Insereix-lo en una pàgina web

I si tot és mentida?

Fa massa temps que no entenem el que està passant al nostre país. I si resulta que hi ha una explicació per tot plegat? I si en podem explicar els motius?

Antecedents

El 13 de setembre del 2009 el poble de Catalunya va decidir organitzar una consulta popular sobre la independència. Va haver-hi un éxit esclatant, 70% a favor de la independència. I ara, on ens trobem?Sense control de les consultes, controlant el "procés"

L'estat espanyol es va sentir amenaçat ja que no tenia control sobre la sobirania del poble català. Així va ser com els partits regionalistes catalans van esdevenir independentistes.

Es va crear l'ANC (l'Assemblea Nacional Catalana) per agrupar l'independentisme popular de les consultes.Les grans manifestacions, el 9N i la majoria parlamentària

La primera gran manifestació independentista, amb més de 2 milions de persones, es va produir ara fa 6 anys i mig. Els anys següents es van fer 6 grans manifestacions més amb un crit únic i unànim, independència.

El 9 de novembre del 2014 es va fer crida per un referéndum que va acabar sent una simple consulta no vinculant. El resultat va ser d'un 80,91% a favor de la independència.El 27 de setembre del 2015 es van presentar unes eleccions com a plesbiscitàries i van guanyar les forces independentistes amb 72 diputats, més de la majoria absoluta. Però no es va fer cap declaració d'independència tal i com s'havia previst.

Dos successos inesperats

El 14 de febrer del 2016 mor Muriel Casals, una de les líders independentistes, en circumstàncies no aclarides. La Muriel exigia als 72 diputats la declaració unilateral d'independència.

El 3 de maig del 2016 l'activista independentista David Raventós es declara en vaga de fam per exigir la declaració unilateral d'independència. I és obligat per la força a trencar la vaga de fam i a ingresar en un psiquiàtric per ordre judicial. En aquest ingrés és tortural químicament durant 2 mesos.1 d'octubre del 2017, l'inici de la fi?

Es convoca un nou referéndum i aquest cop la policía espanyola requisa urnes amb accions de violència injustificada. Tanmateix la victòria del sí a la independència és aclaparadora amb un 90,18% de vots a favor.

Incomprensiblement els dies 10 i 27 d'octubre del 2017 els diputats de Catalunya responen fent dues falses declaracions d'independència. El govern espanyol respón aplicant l'article 155 de la Constitució en comptes del 116 que és el que pertocaria en cas d'una declaració auténtica. I també fa empresorar els líders catalans malgrat no hagin fet cap acte delictiu.La comparació amb Escòcia

Escòcia va perdre la independència amb un referèndum trampa. Ara els líders catalans demanen permís a Espanya per fer un referèndum acordat a Catalunya. Serà com el d'Escòcia? És ben possible.

El documental "La mentida"

Ara mateix et trobes davant la possibilitat d'explicar aquesta veritat a la màxima gent possible. Volem acabar de produir el nostre documental "La mentida" que compara el procés català amb la situació viscuda a Escòcia.

I el que és més important, destapa totes les irregularitats i enganys del procés que ens han dut a la situació actual. Per fer possible aquest documental ens cal un import de 21.987€ que volem recaptar amb aquesta campanya de finançament col·lectiu a Tot Suma. T'hi apuntes?

Costos del projecteEl que t'oferim per ser el nostre col·laborador


Calendari del projecteT'hi apuntes? 

Documental La Mentida

Facebook     Twitter     Web

 • Fes una pregunta Tens algun dubte?
  Pregunta-li directament al creador del projecte
 • Fes un comentari Vols opinar?
  Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

directe68
151
sumadors
23104 €
dels 21987 necessaris
finalitzat
el 30/07/2019
Assolit 105%

Aporta-hi 9 €

37 sumadors
Descàrrega digital del documental + Sortir als crèdits finals (opcional)

Aporta-hi 19 €

25 sumadors
L'anterior + Assisteix a l'estrena del documental a un cinema per confirmar

Aporta-hi 29 €

17 sumadors
L'anterior + BluRay / DVD lliurat al teu domicili

Aporta-hi 39 €

18 sumadors
(Queden 83 de 99 recompenses)
L'anterior + Sortir als crèdits com a col·laborador (limtada a 99 productors)

Aporta-hi 49 €

13 sumadors
(Queden 229 de 239 recompenses)
L'anterior (menys el crèdit com a col·laborador) + Blu Ray/DVD signat pel David Raventós (limitada a 239 unitats)

Aporta-hi 59 €

6 sumadors
L'anterior (menys el crèdit com a col·laborador) + Sopar amb l'equip

Aporta-hi 68 €

22 sumadors
(Queden 291 de 310 recompenses)
L'anterior (menys el crèdit com a col·laborador) + Cinefòrum premiere amb debat (limitada a 310 unitats)

Aporta-hi 108 €

0 sumadors
(Queden 25 de 25 recompenses)
L'anterior (menys el crèdit com a col·laborador) + Entrades i Tour guiat al Camp nou per a dos persones.

Aporta-hi 300 €

3 sumadors
L'anterior (menys el crèdit com a col·laborador) + Surt al documental amb les teves imatges de manifestacions (vídeo o foto)

Aporta-hi 500 €

5 sumadors
(Queden 4 de 4 recompenses)
L'anterior (menys el crèdit com a col·laborador) + Partit de Champions del Barça a zona VIP temporada 2019-2020.

Aporta-hi 750 €

2 sumadors
(Queden 3 de 4 recompenses)
L'anterior (menys el crèdit com a col·laborador i la de 500€) + Barça -Madrid a zona VIP de la lliga 2019-2020.

Aporta-hi 1714 €

1 sumadors
L'anterior (menys el crèdit com a col·laborador, la de 500 i 750€) + Veure partit important del Barça en zona VIP * La recompensa dona accés a 4 persones acompanyades del director del documental o algú rellevant del projecte.
--
All of the above + Watch an important Barça football match at the VIP area* *The reward is for 4 people, joined by the director of the documentary or someone relevant to the project.

Aporta-hi 6000 €

2 sumadors
L'anterior (menys el crèdit com a col·laborador, la de 500€ i 1.714€) + Ser productor associat del documental.
--
All of the above + Being an Associate Producer of the documentary.


Blog del projecte

Documental

La mentira es un largometraje donde se analizan los procesos de independencia de Escocia y Catalunya, resaltando las similitudes y las diferencias. En el documental se hace un análisis exhaustivo ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

 • Troba'ns al Facebook
  Troba'ns al Twitter
  Escriu-nos!