Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Vinyecat. Llibre il·lustrat sobre el que ha passat a Catalunya aquest últim any.

Un projecte de javicorellano



  • Insereix-lo en una pàgina web

VINYECAT
 
El Vinyecat és un projecte editorial que te l’idea de recopilar les vinyetes gràfiques fetes per Javi Corellano on s’explica de forma il·lustrada i cronològica el que ha passat a Catalunya entre Setembre del 2017 i Octubre del 2018. 
 
EL LLIBRE
 
El llibre està format per 110 vinyetes / il·lustracions aproximadament.
Les Il·lustracions  estan ordenades cronològicament i expliquen tot el que ha anat passant dibuix a dibuix amb humor, sarcasme i sentit de la realitat.
Començant el 20 de Setembre del 2017 (manifestació davant de Conselleria d’economia)  fins a finals de Setembre 2018.
El format del llibre seria Horitzontal de 16 cm x 21 cm.





EL PROJECTE
 
A partir del 20 de Setembre del 2017 (manifestació davant de la conselleria d’economia) l’autor decideix plasmar de forma gràfica el que passa a Catalunya. Els motius són dos. Per un costat tenir un arxiu gràfic del moment històric i per un altre costat expressar de forma gràfica el que sent molta gent d’aquest país. Després de mesos (tot el que ha passat) es planteja poder editar el llibre recopilatori de tot l’any amb la idea de publicar  i de fer-lo arribar als presos polítics catalans i les seves famílies i a tot el públic en general.
 
¿PER QUÈ?
 
En un moment on la repressió, la censura i l’autocensura prenen un lloc principal, és important explicar i lluitar contra aquesta situació amb totes les nostres armes. En aquest cas els llapis i la tinta. És important explicar el que ha anat passant a Catalunya en aquest any. Ja que ha sigut un dels anys més importants de la història recent del país.
 
OBJECTIU
 
L’objectiu principal és tenir un arxiu gràfic històric dia a dia  del que ha passat des del setembre del 2017 fins al setembre del 2018. El moment és suficientment important com per fer-ho.
Un altre objectiu d’aconseguir publicar aquest llibre és el de fer arribar el llibre als presos polítics i polítics exiliats, ja que han pagat un preu molt alt per fer el que el poble demanava fer. I òbviament fer arribar el llibre al nombre més gran de persones possibles.

L’AUTOR
 
Javi Corellano. Artista i il·lustrador. Nascut i crescut a Barcelona. Ha viscut durant bastants anys als EUA (San Francisco, California) on la seva carrera artística va començar a caminar. Torna a Barcelona l’Estiu del 2017, just a temps per poder viure en persona tot el que ha passat a Catalunya. 
 
Instagram: @vinyecat 

LES VINYETES/ IL·LUSTRACIONS
 
Totes les vinyetes estan fetes a mà a una llibreta, amb tinta, retolador, aquarel·les i llapis de colors. 
Les vinyetes reflecteixen la realitat diària. Cada dia (aprox) es fa una vinyeta sobre el que passa al país. El procés creatiu és mirar les notícies cada matí i segons el que passa il·lustrar la situació des del seu punt de vista i amb el seu estil. 
Seguidament podeu trobar algunes de les pàgines del llibre:











Necessitem 3.000 € per poder tirar el llibre endavant. Ens ajudes?
Tot un any dibuixant sobre el que ha passat a Catalunya en un moment històric i ja està tot apunt només ens fa falta la teva ajuda!

Com destinarem aquests 3.000 €?
  • Producció de 500 exemplars.
  • Despeses d'impressió en alta qualitat per les recompenses.
  • Despeses d'enviament.

Si aconseguim més de 3.000 € ho destinarem a produir més llibres i que pugui arribar a més gent.

Moltes gràcies per la vostra ajuda!

Vinyecat. Llibre il·lustrat sobre el que ha passat a Catalunya aquest últim any.

  • Fes una pregunta Tens algun dubte?
    Pregunta-li directament al creador del projecte
  • Fes un comentari Vols opinar?
    Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

javicorellano
51
sumadors
3030 €
dels 3000 necessaris
finalitzat
el 06/12/2018
Assolit 101%

Aporta-hi 10 €

1 sumadors
Apareixeràs als agraïments del llibre.

Aporta-hi 20 €

20 sumadors
Apareixeràs als agraïments del llibre + rebràs un exemplar del llibre (despeses postals incloses).

Aporta-hi 30 €

14 sumadors
Apareixeràs als agraïments del llibre + rebràs un exemplar del llibre + rebràs una impressió en alta qualitat d'una de les il·lustracions que formen part del llibre a tamany real, numerada, dedicada i firmada a mà per l'artista. (despeses postals incloses).

Aporta-hi 100 €

4 sumadors
(Queden 16 de 20 recompenses)
Apareixeràs als agraïments del llibre + rebràs un exemplar del llibre + rebràs una de les i·lustracions originals que formen part del llibre dedicada i firmada a mà per l'artista. (a escollir entre 20 il·lustracions) (despeses postals incloses).

Aporta-hi 150 €

12 sumadors
Aconseguiràs 3 exemplars del llibre amb el teu nom als crèdits d'agraïment + rebràs una impressió en alta qualitat d'una de les il·lustracions que formen part del llibre a tamany real, numerada, dedicada i firmada a mà per l'artista + rebràs una de les i·lustracions originals que formen part del llibre dedicada i firmada a mà per l'artista. (a escollir entre 20 il·lustracions) . (despeses postals incloses).

Aporta-hi 350 €

0 sumadors
Aportació destinada a entitats o persones que tinguin un interès personal en el projecte. Rebràs 15 llibres + aparació destacada ala agraïments + possibilitat d'escollir 3 originals + organització d'exposició amb tots els originals al teu local.

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!