Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

SELECCIÓ CATALANA DE QUIDDITCH: CAMÍ A LA COPA MUNDIAL A FLORENCIA

Un projecte de DanielPrice

SELECCIÓ CATALANA DE QUIDDITCH: CAMÍ A LA COPA MUNDIAL A FLORENCIA
  • Insereix-lo en una pàgina web

(Deutsch below) 

QUI SOM I QUÈ FEM?


Som la Selecció Catalana de Quidditch i us necessitem! Som l'equip que vol representar la nostra nació a la Copa del Món de Quidditch que es celebrarà el 30 de juny i l'1 de juliol a Florència, i que comptarà amb equips de tots els continents.



QUÈ ÉS EL QUIDDITCH?

El quidditch es va crear fa 13 anys i ha anat creixent fins a constituir-se com un veritable esport i tenir equips locals i seleccions nacionals per tot el món. Un dels seus trets més destacables es que es tracta d’un esport mixt i inclusiu, que promou que les jugadores i jugadors puguin jugar segons el seu gènere, sigui quin sigui (femení, masculí, gèneres no binaris, ...), independentment del seu sexe de naixement. Crea, per tant, un espai on conflueixen persones que han fet esport tota la vida amb gent que, pot ser, mai ha trobat un lloc en tot l’altre esport.


El primer equip a Espanya es va crear a Barcelona, els Barcelona Eagles, i la primera associació de quidditch a la península va ser a Catalunya, la AQC (l'Associació de Quidditch de Catalunya). Amb la seva creació va néixer la Selecció Catalana, que va fer la seva primera participació internacional al Jocs Europeus celebrats a Sarteano (Italia) l’any 2015, quedant en 7a posició de 12 seleccions participants. Durant aquesta competició la selecció Catalana va vèncer a la selecció espanyola. Des de llavors, la selecció ha assistit a una Copa del Món a Frankfurt (Alemanya) l’any 2016, assolint la 12a posició de 21, i uns altres Jocs Europeus a Oslo (Noruega), l’any 2017, classificant-se a la 12a posició de 15.Aquest any tornarem a viatjar a una Copa del Món, en aquesta ocasió a Florència, per a defensar un cop més els colors de Catalunya!

PER QUÈ US NECESSITEM?

Les despeses de desplaçament i allotjament seran alts, per la qual cosa si ens ajudeu a pagar la inscripció del torneig, us estaríem molt agraïts.

Per la Copa del Món d'aquest any, la IQA (l'Associació de Quidditch Internacional) ha pujat els preus que han de pagar tant els equips com els jugadors per a poder assistir-hi. El preu per equip ha pujat de 250€ a 400€ i el preu per jugador ha pujat de 25€ a 60€, juntament amb el preu de l'allotjament i de transport, “totSuma” i cada cop veiem més negre poder arribar-hi.

Associació de Quidditch de Catalunya's portrait.

A hores d'ara països on el quidditch està menys desenvolupat, com son Dinamarca o Suècia, no participaran per la falta de recursos, i no volem seguir el mateix camí.

Tots els membres de la selecció estem fent un gran esforç per portar endavant aquest projecte amb les majors garanties d'èxit. Ara mateix l’AQC no te cap patrocinador i tot el pes econòmic recau sobre els propis jugadors i equip tècnic de la selecció. És per això que necessitem la vostra ajuda per costejar la inscripció al torneig i fer el millor paper possible com a Selecció Catalana.
 

I, si a més, ens voleu donar suport des de les xarxes socials, podeu utilitzar el banner de la selecció catalana que trobareu aquí:
https://drive.google.com/file/d/1olkHTBTuOZVmzKKTDktGgd9KaMYJXP_K/view?usp=sharing


Nosaltres lluitarem per ser al capdamunt del podi. Ens ajudareu a arribar-hi?

Si voleu saber més sobre el nostre esport, llegiu el dossier que us hem preparat per a coneixe’ns!
 

 

(Selecció Catalana, Frankfurt 2016)

Recompenses

Per Empreses

100€ Patrocini básic
El vostre logo apareixerà en tots els cartells i comunicats oficials de la selecció catalana de Quidditch com a patrocinador de l’equip i video d'agraïment

150€ Patrocinador Silver
El vostre logo apareixerà en tots els cartells i comunicats oficials de la selecció catalana de Quidditch com a patrocinador de l’equip, Samarreta Personalitzada firmada (si es desitja) per la selecció catalana i video d'agraïment

200€  Patrocinador Gold
El vostre logo apareixerà en tots els cartells i comunicats oficials de la selecció catalana de Quidditch com a patrocinador de l’equip, Samarreta Personalitzada firmada (si es desitja) per la selecció catalana i video d'agraïment. A més, fariem una publicació a facebook durant la celebració de la World Cup agraint al patrocinador la seva colaboració.

300€ Patrocinador Platinum de la AQC
El vostre logo apareixerà en tots els cartells i comunicats oficials de la selecció catalana de Quidditch com a patrocinador de l’equip, Samarreta Personalitzada firmada (si es desitja) per la selecció catalana i video d'agraïment. A més, fariem una publicació a facebook durant la celebració de la World Cup agraint al patrocinador la seva colaboració i el vostre logotip apareixeria a la web de l’AQC fins a la següent competició internacional.


Es podran recollir les recompenses a l'entrenament més proper que tingueu (Tarragona, Barcelona, Cerdanyola del Vallès, Terrassa o Manresa) o a la seu de la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes. En el cas que sigui impossible cap de les dues opcions s'enviaria per correu.

-----------------------------------------------------------
 

BEISTEUERN 2 €

1 SUMADORS

Falls Du mit uns in Italien bei einem Kaffee vor dem ersten Spiel richtig wach werden willst. Außerdem erhältst Du eine schriftliche Danksagung.

BEISTEUERN 5 €

0 SUMADORS

Erhalte eine schriftliche Danksagung.

BEISTEUERN 10 €

2 SUMADORS

Erhalte einen Team Katalonien Pin und ein Dankesvideo von uns.

BEISTEUERN 20 €

1 SUMADORS

Erhalte einen Team Katalonien Pin, ein Dankesvideo, ein T-Shirt und eine Einladung nach Barcelona zum gemeinsamen Training und Zeit mit uns. Schlafplatz inklusive!

BEISTEUERN 40 €

0 SUMADORS

Erhalte einen Team Katalonien Pin, ein personalisiertes Trikot der Nationalmannschaft und ein Dankesvideo.

BEISTEUERN 50 €

2 SUMADORS

Erhalte einen Team Katalonien Pin, ein personalisiertes und, falls gewünscht, signiertes Trikot der Nationalmannschaft und ein Dankesvideo.

BEISTEUERN 60 €

0 SUMADORS

Erhalte einen Team Katalonien Pin, das vollständige und personalisierte Set der Nationalmannschaft bestehend aus Trikot und Hose, sowie ein Dankesvideo.

BEISTEUERN 100 €

0 SUMADORS

Erhalte einen Team Katalonien Pin, ein personalisiertes Trikot der Nationalmannschaft und ein Abendessen mit dem vollständigen Kader.

BEISTEUERN 100 €

0 SUMADORS

Für Firmen
Basic Sponsoring: Ihr Logo wird als Sponsor des Teams auf sämtlichen Plakaten und offiziellen Bekanntmachungen der katalanischen Quidditch-Nationalmannschaft veröffentlicht und Sie erhalten ein Dankesvideo.

BEISTEUERN 150 €

0 SUMADORS

Für Firmen
Silver Sponsoring: Ihr Logo wird als Sponsor des Teams auf sämtlichen Plakaten und offiziellen Bekanntmachungen der katalanischen Quidditch-Nationalmannschaft veröffentlicht, Sie erhalten ein personalisiertes und, falls erwünscht, signiertes Trikot, sowie ein Dankesvideo.

BEISTEUERN 200 €

1 SUMADORS

Für Firmen
Gold Sponsoring: Ihr Logo wird als Sponsor des Teams auf sämtlichen Plakaten und offiziellen Bekanntmachungen der katalanischen Quidditch-Nationalmannschaft veröffentlicht, Sie erhalten ein personalisiertes und, falls erwünscht, signiertes Trikot, sowie ein Dankesvideo. Darüber hinaus werden wir während der Weltmeisterschaft auf Facebook einen Post veröffentlichen und Ihren als Sponsor für Ihre Unterstützung und Hilfe danken.

BEISTEUERN 300 €

0 SUMADORS

Für Firmen
Platin Sponsoring der Katalanischen Quidditch Vereinigung (AQC): Ihr Logo wird als Sponsor des Teams auf sämtlichen Plakaten und offiziellen Bekanntmachungen der katalanischen Quidditch-Nationalmannschaft veröffentlicht, Sie erhalten ein personalisiertes und, falls erwünscht, signiertes Trikot, sowie ein Dankesvideo. Darüber hinaus werden wir während der Weltmeisterschaft auf Facebook einen Post veröffentlichen und Ihren als Sponsor für Ihre Unterstützung und Hilfe danken. Ihr Firmenlogo wird auf der Webseite der AQC bis zum nächsten internationalen Turnier zu sehen sein.

Facebook     Web

  • Fes una pregunta Tens algun dubte?
    Pregunta-li directament al creador del projecte
  • Fes un comentari Vols opinar?
    Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

DanielPrice
24
sumadors
1344 €
dels 1200 necessaris
finalitzat
el 29/06/2018
Assolit 112%

Aporta-hi 2 €

2 sumadors
Per si ens voleu convidar a un cafè a Itàlia per a que estiguem ben desperts abans dels partits. Rebreu un agraïment escrit.

Aporta-hi 5 €

2 sumadors
Rebreu un agraïment escrit

Aporta-hi 10 €

4 sumadors
Rebreu un pin i video d'agraïment

Aporta-hi 20 €

2 sumadors
Rebreu un pin, video d'agraïment, samarreta de suport i dia d'introducció al Quidditch amb l'equip que tingueu més proper

Aporta-hi 40 €

6 sumadors
Rebreu un pin, samarreta de la Selecció personalitzada i video d'agraïment

Aporta-hi 50 €

3 sumadors
Rebreu un pin, samarreta de la selecció catalana personalitzada signada (si es desitja) per la selecció catalana i video d'agraïment

Aporta-hi 60 €

1 sumadors
Rebreu un pin, pack samarreta i pantalons de la selecció catalana personalitzats i video d'agraïment

Aporta-hi 100 €

0 sumadors
Rebreu un pin, samarreta de la selecció catalana personalitzada i un sopar amb un dels jugadors de la selecció

Aporta-hi 100 €

1 sumadors
PER A EMPRESES
Patrocini básic: El vostre logo apareixerà en tots els cartells i comunicats oficials de la selecció catalana de Quidditch com a patrocinador de l’equip i video d'agraïment

Aporta-hi 150 €

0 sumadors
PER A EMPRESES
Patrocinador Silver: El vostre logo apareixerà en tots els cartells i comunicats oficials de la selecció catalana de Quidditch com a patrocinador de l’equip, Samarreta Personalitzada firmada (si es desitja) per la selecció catalana i video d'agraïment

Aporta-hi 200 €

2 sumadors
PER A EMPRESES
Patrocinador Gold: El vostre logo apareixerà en tots els cartells i comunicats oficials de la selecció catalana de Quidditch com a patrocinador de l’equip, Samarreta Personalitzada firmada (si es desitja) per la selecció catalana i video d'agraïment. A més, fariem una publicació a facebook durant la celebració de la World Cup agraint al patrocinador la seva colaboració.

Aporta-hi 300 €

1 sumadors
PER A EMPRESES
Patrocinador Platinum de la AQC: El vostre logo apareixerà en tots els cartells i comunicats oficials de la selecció catalana de Quidditch com a patrocinador de l’equip, Samarreta Personalitzada firmada (si es desitja) per la selecció catalana i video d'agraïment. A més, fariem una publicació a facebook durant la celebració de la World Cup agraint al patrocinador la seva colaboració i el vostre logotip apareixeria a la web de l’AQC fins a la següent competició internacional.


Blog del projecte

Increible aricle per part de la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes
Us deixem el maravellós article que ens ha escrit la Plataforma. Moltíssimes gràcies pel suport! https://www.seleccions.cat/2018/06/06/catalunya-mundial-quidditch/...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!