Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Maulets, 30 anys recuperant el somni! Llibre "D'aquells sacs de dormir"

Un projecte de ARRAN

Maulets, 30 anys recuperant el somni! Llibre
  • Insereix-lo en una pàgina web

MOLTES GRÀCIES A TOTES PER FER-HO POSSIBLE!
Totes les aportacions que es facin des d'ara fins a la finalització del projecte, aniran destinades a sufragar costos repressius de la nostra organització i la nostra acció política diària, ja que durant aquest últim mig any l'estat ha augmentat  de forma significativa la repressió a l'independentisme, a l'autoorganització i a les qui lluitem per la llibertat del nostre poble i classe!
La solidaritat, la nostra millor arma!

 
Som Arran, l'organització juvenil de l'esquerra independentista.
ARRAN està formada per centenars de militants organitzades al voltant de més de 60 assemblees locals repartides per 36 comarques d’arreu del país, fet que ens converteix en l’organització juvenil independentista més gran i forta dels Països Catalans. 


Què és el projecte?
No és aquesta una aposta per dibuixar una cronologia perfecta i metòdica  de l'organització juvenil Maulets

"D'aquells sacs de dormir: Maulets, 30 anys de combat" és l'aposta per  recuperar els sabers i les batalles de les generacions que han militat en l'àmbit juvenil de l'esquerra independentista. És la voluntat d'estirar del fil taronja del nostre moviment per teixir la història que massa sovint oblidem.

Així ens hem conjurat per tal de crear un llibre amb continguts inèdits, que parlen des de l'experiència personal, les diverses generacions de joves vinculades a Maulets. No és per tant un llibre escrit a una veu. És el reflex de la diversitat i la pluralitat de Maulets en boca d'una vintena de militants de diferents generacions i amb experiències diverses les que parlen en aquest llibre. A través dels debats i les reflexions que van travessar moments diversos, serem capaces d'aprofundir com Maulets va saber articular un discurs i una pràctica transformadora que s'adaptava al seu context i arreu dels Països  Catalans des del seu inici.

Estem convençudes que aquella història que no visibilitzem, que no  escrivim nosaltres mateixes, cau en l'oblit. I és doncs en aquests temps convulsos, que necessitem recuperar una genealogia pròpia, que sàpiga posar en valor les contribucions de Maulets al sí de la lluita per l'alliberament nacional, la transformació social i en la lluita feminista així com la unitat popular. Sabers, reflexions i maneres de fer que han caracteritzat la militància juvenil i que han acabat marcant a totes les generacions del moviment català d'alliberament nacional des dels anys 90 fins ara.




Sobre el contingut del llibre
Amb Fills de l'aigua, la terra i el foc,  David Segarra pretén arribar fins les arrels més profundes de l'origen del nom Maulets.

Transmetre una intuïció, d'Abel Caldera, és una mostra del llegat de Maulets en la construcció del moviment juvenil i popular.
 
Laura Alegre ens posa de relleu amb el seu Pel nostre valencià, el català de totes, la importància de la paraula comuna i de la defensa de la llengua als Països Catalans.
 
A quatre mans, Núria Rodríguez i Núria Gibert ens parlen de la lluita antipatriarcal i reflexionen sobre la lluita feminista al llarg d'aquests anys.
 
David Prat amb La joventut, motor d'un nou univers col·lectiu repassa els Països Catalans i el projecte nacional dins Maulets.
 
Amb Independència i Revolució, quelcom més que paraules, Irene Jaume i Natxo Calatayud analitzen l'organització i la seva heterogeneïtat.
 
Joan Jubany repassa el gir comunicatiu que va prendre l’esquerra independentista amb les innovacions i aportacions de Maulets

La lluita per Defensar la terra, defensar la sobirania. La lluita de Maulets en defensa del territori, la identitat i la independència. queda al descobert per Jordi Navarro i també a vàries mans, Laura Chipre, Laia Fontanet, Gerard Ubalde i Júlia Urgell ens parlen de la lluita i campanya Ni un pam de terra ni una gota d'aigua.

Luard Silvestre ens parla de l'aplec que ha marcat generacions de joves amb Rebrot, lluita i compromís.

La indestriabilitat dels eixos i la necessitat de lluites compartides, reflexions d’Aida Cortès.

Sònia Domènech ens relata el teixit construït al voltant de les assemblees locals.

Toti Juanola ens parla sobre la repressió viscuda amb Quan més curt ens lliguin, més perill tindran.

De la família amb cor gegant i milers de fills i filles, Carta de la família Agulló i Salvador Guillem Agulló: el combat Maulet continua!

Mar Ampurdanès, actual portaveu d'Arran ens parla des de la quotidianitat de la praxi política sobre L'herència.

Sobre l'autogestió
L'Autogestió és una pràctica política present en totes i cadascuna de les nostres lluites. Ens travessa, i ens impulsa en la nostra quotidianitat. Amb aquest projecte hem volgut a més de poder dotar-lo de força econòmica per a tirar-lo endavant, la possibilitat per a totes les que vulguem recuperar  una petita història del moviment juvenil que ens ha precedit i esdevenir, doncs, un projecte col·lectiu.

Sobre els diners recaptats
Dedicarem doncs el total del recaptat a l'impuls del llibre: costos de maquetació del llibre, portada, correcció ortogràfica i gramatical així com als costos d'impressió dels llibres i de la resta de recompenses (impressió i estampació).

Les recompenses

El propi llibre "D'aquells sacs de dormir: Maulets, 30 anys de combat"
  1. Samarreta temàtica 30 anys
 

Bossa de tela temàtica 30 anys

 

Xerrada al teu casal o ateneu, una recompensa pensada per a presentar el llibre així com parlar d'aquests 30 anys de Maulets als espais del moviment popular d'arreu dels Països Catalans



Litografia en mida gran de Maulets de l'artista Tres Voltes Rebel, recompensa pensada per a assemblees, col·lectius i plataformes que vulguin fer la seva aportació solidària amb el projecte.


Mural a la teva ciutat o poble!!!



----
 



Qui som?

Facebook     Twitter     Web

  • Fes una pregunta Tens algun dubte?
    Pregunta-li directament al creador del projecte
  • Fes un comentari Vols opinar?
    Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

ARRAN
195
sumadors
5300 €
dels 4700 necessaris
finalitzat
el 06/06/2018
Assolit 112%

Aporta-hi 10 €

43 sumadors
Llibre "D'aquells sacs de dormir. Maulets, 30 anys de combat"

Aporta-hi 20 €

81 sumadors
Llibre "D'aquells sacs de dormir. Maulets, 30 anys de combat"
Samarreta temàtica 30 anys

Aporta-hi 20 €

15 sumadors
Llibre "D'aquells sacs de dormir. Maulets, 30 anys de combat"
Bossa de roba temàtica 30 anys

Aporta-hi 30 €

25 sumadors
Llibre "D'aquells sacs de dormir. Maulets, 30 anys de combat"
Bossa de roba temàtica
30 anys Samarreta temàtica 30 anys

Aporta-hi 50 €

22 sumadors
3 exemplars del llibre "D'aquells sacs de dormir. Maulets, 30 anys de combat"
Xerrada al teu casal o ateneu sobre Maulets i el llibre

Aporta-hi 100 €

7 sumadors
Litografia emmarcada de Maulets per l'artista Tres Voltes Rebel

Aporta-hi 200 €

2 sumadors
Mural al teu poble, barri o vila commemorant l'organització Maulets


Blog del projecte

Gràcies per fer possible el llibre!!

Benvolgudes mecenes, Si us escrivim aquest post, és perquè gràcies a la vostra aportació, hem aconseguit l'objectiu del Tot Suma. Volem agrair-te la contribució ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!