Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

TERRA CREMADA

Aquest projecte està inactiu, els administradors han de donar-hi el vistiplau
Un projecte de jotaema64

Comentaris


No hi ha cap comentari



Comenta

El comentari s'ha enviat correctament i està pendent de validació.

La direcció del web totsuma.cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.
T'has de registrar per poder comentar
0
sumadors
0 €
dels 5000 necessaris
finalitzat
el 20/05/2018
Assolit 0%

Aporta-hi 15 €

0 sumadors
(Queden 15 de 15 recompenses)
Proposta d’incentius de la campanya de micromecenatge 15e. Tenir el còmic abans que ningú. 25e. Tenir el còmic abans que ningú i signat per l’autor. 35e. Tenir el còmic signat per l’autor i tenir una samarreta gratuïta promocional de “Terra Cremada” 50e. Tenir dos còmics signats per l’autor, tenir una samarreta gratuïta promocional de “Terra Cremada” i figurar als crèdits de mecenes de l’obra. 100e. Tenir tres còmic signats per l’autor, tenir dues samarretes gratuïtes promocionals de “Terra Cremada”, figurar als crèdits de mecenes de l’obra i ... tenir una trobada amb l’autor! Timing microfinançament Data presentació campanya: Maig 2018 Temps de campanya: Del mes de maig al més de Juny de 2018 Proposta d’incentius de la campanya de micromecenatge 15e. Tenir el còmic abans que ningú. 25e. Tenir el còmic abans que ningú i signat per l’autor. 35e. Tenir el còmic signat per l’autor i tenir una samarreta gratuïta promocional de “Terra Cremada” 50e. Tenir dos còmics signats per l’autor, tenir una samarreta gratuïta promocional de “Terra Cremada” i figurar als crèdits de mecenes de l’obra. 100e. Tenir tres còmic signats per l’autor, tenir dues samarretes gratuïtes promocionals de “Terra Cremada”, figurar als crèdits de mecenes de l’obra i ... tenir una trobada amb l’autor! Timing microfinançament Data presentació campanya: Maig 2018 Temps de campanya: Del mes de maig al més de Juny de 2018 Proposta d’incentius de la campanya de micromecenatge 15e. Tenir el còmic abans que ningú. 25e. Tenir el còmic abans que ningú i signat per l’autor. 35e. Tenir el còmic signat per l’autor i tenir una samarreta gratuïta promocional de “Terra Cremada” 50e. Tenir dos còmics signats per l’autor, tenir una samarreta gratuïta promocional de “Terra Cremada” i figurar als crèdits de mecenes de l’obra. 100e. Tenir tres còmic signats per l’autor, tenir dues samarretes gratuïtes promocionals de “Terra Cremada”, figurar als crèdits de mecenes de l’obra i ... tenir una trobada amb l’autor! Timing microfinançament Data presentació campanya: Maig 2018 Temps de campanya: Del mes de maig al més de Juny de 2018 Proposta d’incentius de la campanya de micromecenatge 15e. Tenir el còmic abans que ningú. 25e. Tenir el còmic abans que ningú i signat per l’autor. 35e. Tenir el còmic signat per l’autor i tenir una samarreta gratuïta promocional de “Terra Cremada” 50e. Tenir dos còmics signats per l’autor, tenir una samarreta gratuïta promocional de “Terra Cremada” i figurar als crèdits de mecenes de l’obra. 100e. Tenir tres còmic signats per l’autor, tenir dues samarretes gratuïtes promocionals de “Terra Cremada”, figurar als crèdits de mecenes de l’obra i ... tenir una trobada amb l’autor! Timing microfinançament Data presentació campanya: Maig 2018 Temps de campanya: Del mes de maig al més de Juny de 2018 15e. Tenir el còmic abans que ningú.

Aporta-hi 25 €

0 sumadors
(Queden 25 de 25 recompenses)
25e. Tenir el còmic abans que ningú i signat per l’autor.

Aporta-hi 35 €

0 sumadors
(Queden 35 de 35 recompenses)
35e. Tenir el còmic signat per l’autor i tenir una samarreta gratuïta promocional de “Terra Cremada”

Aporta-hi 50 €

0 sumadors
(Queden 50 de 50 recompenses)
50e. Tenir dos còmics signats per l’autor, tenir una samarreta gratuïta promocional de “Terra Cremada” i figurar als crèdits de mecenes de l’obra.

Aporta-hi 100 €

0 sumadors
(Queden 100 de 100 recompenses)
100e. Tenir tres còmic signats per l’autor, tenir dues samarretes gratuïtes promocionals de “Terra Cremada”, figurar als crèdits de mecenes de l’obra i ... tenir una trobada amb l’autor!

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!