Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Donem a conèixer l'exposició Espais Recobrats

Un projecte de fcaixescatalanes



  • Insereix-lo en una pàgina web

L’objectiu
La Fundació Antigues Caixes Catalanes impulsa aquesta campanya que té per objectiu difondre l'exposició Espais Recobrats. Els nous usos del patrimoni industrial català. A més d’itinerar-la per tot el territori català, es vol crear un video 360º (visita virtual) de l’exposició perquè en puguin gaudir moltes més persones.

Espais Recobrats. El llibre.
El 2014 el Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) edita el llibre Espais Recobrats. Els nous usos del patrimoni industrial català, de l’arquitecte Ferran Pont i la fotògrafa Teresa Llordés.
 
El llibre és un magnífic estudi acadèmic i visual, on es recopila el treball fet a Catalunya en els darrers 30 anys per conservar, difondre i rehabilitar els edificis del seu patrimoni industrial, a partir de la contextualització i sistematització dels nous usos (museus, centres cívics, biblioteques, restaurants...) que se l’hi ha donat arreu del territori català.




Espais Recobrats. L’exposició.

A partir d’aquesta obra, i davant el seu interès, el 2016 la Fundació Antigues Caixes Catalanes va produir, conjuntament amb el mNACTEC, l’exposició itinerant Espai Recobrats amb l’objectiu de divulgar per tot el territori el contingut de l’estudi d’una forma molt didàctica, utilitzant tot tipus de recursos gràfics i audiovisuals.
 
L’exposició presenta 14 plafons de gran format il·lustrats amb textos i fotografies, fotografies històriques on es mostren els edificis en els seus usos originals, maquetes dels edificis, un vídeo explicatiu amb les intervencions més singulars i testimonis participants al procés de transformació i material específic dels espais recobrats de la zona on s’exposa la mostra.



Paral·lelament a l’exposició, cada centre programador pot organitzar activitats complementàries com tallers, conferències, testimonis o visites comentades.

Agraïm la col·laboració de:



Com utilitzarem les vostres aportacions?
Amb l’objectiu d’aconseguir el màxim nombre de visites físiques i virtuals, amb les vostres aportacions incrementarem la difusió de l’exposició amb la creació d’una visita virtual, i la potenciació d’altres elements de comunicació.



Recompenses

Si aporteu 5 €
Us agraïm molt la vostra predisposició per potenciar aquest projecte.

Si aporteu 10 €
Us farem arribar una magnífica bossa de cotó reutilitzable, per tal que no feu servir bosses de plàstic i contribuïu, així, a la sostenibilitat del planeta.

Si aporteu 25 €
A més de la bossa reutilitzable de cotó, us lliurarem una pràctica llibreta realitzada en material reciclat on apuntar-vos tot. Per què no us oblideu de res, sense fer malbé la natura.

Si aporteu 50 €
A part de ser sostenibles, volem que us divertiu. Per això afegirem a la bossa reutilitzable de cotó i a la llibreta de material reciclat, 2 entrades d'un dels espectacles de teatre, música o circ premiats per la Fundació Antigues Caixes Catalanes en els premis culturals que concedeix anualment. Espectacles innovadors d'artistes que s'obren pas en el món de les arts escèniques.

Si aporteu 100 €
Podreu gaudir del magnífic llibre Espais Recobrats. Els nous usos del patrimoni industrial català, amb tot luxe de detalls sobre les actuacions realitzades durant les darreres dècades per recuperar-lo, i un gran nombre d'excel·lents fotografies que permeten visualitzar tot el procés des de l'estat inicial dels edificis, fins al resultat final. També us enviarem la bossa reutilitzable de cotó i la llibreta de material reciclat.

Si aporteu 1.000 € (per a empreses)
Passareu a formar part de les empreses col·laboradores del projecte, amb presència destacada en tots els materials gràfics i de comunicació que s'editin amb motiu de l'exposició.


Les recompenses us les farem arribar directament amb els mitjans que la Fundació Antigues Caixes Catalanes té a cada població, o per missatger. En el cas de les entrades pels espectacles, contactarem amb vosaltres per oferir-vos les opcions entre les quals podreu escollir. Les podreu recollir el mateix dia de l’espectacle.


Qui som?
La Fundació Antigues Caixes Catalanes és la continuadora de l’Obra Social i Cultural més rellevat que les antigues Caixes d’Estalvis de Sabadell, Terrassa i Manlleu realitzaven als seus territoris d’origen i a tot Catalunya.
 
El seu objectiu és realitzar iniciatives socials i culturals dirigides a promoure el progrés humà, educatiu i cultural, suscitant una consciència ciutadana, participativa, compartida i responsable que impliqui a persones i institucions, aplicant valors com la proximitat a persones i territori, la pluralitat, la creativitat i innovació, la relació i participació amb persones i entitats, el compromís social i la solidaritat.
 
Compromesos amb la cultura i el territori.
 
Ajudeu-nos a donar a conèixer el patrimoni industrial català!!!
 
 
Internet: www.fcaixescatalanes.cat
Twitter: @Fcaixescat
Facebook: fcaixescatalanes
 

Donem a conèixer l'exposició Espais Recobrats

Facebook     Twitter     Web

  • Fes una pregunta Tens algun dubte?
    Pregunta-li directament al creador del projecte
  • Fes un comentari Vols opinar?
    Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

fcaixescatalanes
fcaixescatalanes
SABADELL
La Fundació Especial Antigues Caixes Catalanes (FACC) es constitueix el 2013 per continuar fent l’Obra Social i Cultural més rellevant que les antigues Caixes d’Estalvis de Sabadell, Terrassa i Manlleu realitzaven als seus territoris d’origen i a tot Catalunya. La FACC realitza activitats en els àmbits Assistencial-Social, Pedagògic-Formatiu i Cultural, i en ser una Fundació sense afany de lucre, totes les actuacions que programa anualment es realitzen a través de fons propis, donacions i col·laboracions d’entitats del territori.
8
sumadors
480 €
dels 2500 necessaris
finalitzat
el 17/02/2018
Assolit 19%

Aporta-hi 5 €

0 sumadors
MOLTES GRÀCIES
Agraïm molt la teva predisposició a potenciar aquest projecte.

Aporta-hi 10 €

3 sumadors
BOSSA ECOLÒGICA 
Sigues ecològic. Porta tot el que vulguis en una magnífica bossa de cotó reutilitzable.

Aporta-hi 25 €

0 sumadors
BOSSA ECOLÒGICA
+ LLIBRETA

No t’oblidis de res. Afegeix a la bossa de cotó, una pràctica llibreta realitzada en material reciclat on apuntar-t’ho tot.

Aporta-hi 50 €

1 sumadors
BOSSA ECOLÒGICA
+ LLIBRETA
+ 2 ENTRADES ESPECTACLES CULTURALS 

Diverteix-te. Afegeix 2 entrades d’un dels espectacles de teatre, música o circ, premiats per la Fundació.

Aporta-hi 100 €

4 sumadors
BOSSA ECOLÒGICA
+ LLIBRETA
+ LLIBRE ESPAIS RECOBRATS

Gaudeix del llibre Espais Recobrats amb tota la informació i les fotografies del patrimoni industrial català recuperat.

Aporta-hi 1000 €

0 sumadors
EMPRESA COL·LABORADORA DE L'EXPOSICIÓ (per a empreses)
Forma part de les empreses que col·laboren en el projecte, amb una presència destacada en tots els materials gràfics i de comunicació editats amb motiu de l'exposició.

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!