Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Ajuda'm a arribar a Brussel·les

Un projecte de mariacmultimedia

Ajuda'm a arribar a Brussel·les
 • Insereix-lo en una pàgina web

Hola, em dic Maria i sóc de Sant Cugat. Sóc una periodista amb més de 10 anys d'experiència i ofereixo els meus serveis com a fotògrafa per finançar el viatge a Brussel·les i la posterior realització de material de merxandatge i difusió.

He treballat en agències de notícies, diaris, televisions i darrerament m'he centrat en comunicació social i cultural. Fa poc més de dos mesos que he tornat de Sri Lanka i des que he arribat segueixo i fotografio totes les jornades reivindicatives a Catalunya. Perquè m'apassiona la fotografia i perquè el món ha se saber que els catalans volem ser lliures.

M'uneixo a la convocatòria d'Omplim Brussel·les per a participar en la marxa i manifestació multitudinària a la capital d'Europa. A més d'anar a fer sentir la veu dels catalans per reclamar el nostre dret d'autodeterminació, generaré imatges de tota la jornada per fer-ne calendaris i material de recordatòri per als altres assistents i per a qui ens doni suport.

Hi vaig en cotxe o autobús i m'allotjo en un establiment econòmic però els recursos són escassos i cerco gent que em pugui donar un cop de mà per deixar constància d'aquesta gran movilització. 

A la vegada, jo mateixa estic gestionant autobusos per ajudar el màxim de gent a poder ser-hi. Que no hi falti ningú!!

La recaptació servirà per cobrir les despeses de transport, allotjament i menjar i per a la preparació dels materials de merxandatge/ recordatori posteriors.

Un cop celebrada la trobada a Brussel·les, durant la setmana següent em posarem en contacte amb els patrocinadors per gestionar l'enviament de productes de merxandatge (calendaris, postals o posters).
 

Recompenses

 • Aportant 5€
  Per cada aportació de 5 euros us farem arribar una postal de recordatori de la manifestació a Brussel·les el 7 de desembre. Mides habituals de 10 x 15 cm.
   
 • Aportant 10€
  Per tots aquells que ens vulguin donar suport amb una aportació de 10 euros prepararem calendaris republicans del 2018 de taula amb les millors imatges de la trobada a Brussel·les.
   
 • Aportant 20€
  Els patrocinadors a partir de 20 euros rebran un calendari republicà 2018 de paret amb imatges de la trobada a Brussel·les i podran escollir 12 imatges d'entre una selecció que es penjarà online.

Sempre que els patrocinadors ho vulguin, s'esmentaran els noms a la pàgina de Facebook. 
Els sumadors de Barcelona i rodalia podran rebre les seves recompenses físicament en persona o a casa i la resta es farà enviar per correu. 


Facebook de la campanya:
https://www.facebook.com/Ajudans-a-arribar-a-Brusselles-700755473463644/

Xarxes personals/ professionals
https://www.facebook.com/mariacmultimedia
https://www.instagram.com/maryah33/
https://www.linkedin.com/in/maria-creixell/

https://twitter.com/maryah33/

Anteriorment he gestionat projectes de microfinançament a Sri Lanka per donar suport en situacions d'emergència i per a projectes educatius

M'ajudes a arribar a Brussel·les?

Facebook    

 • Fes una pregunta Tens algun dubte?
  Pregunta-li directament al creador del projecte
 • Fes un comentari Vols opinar?
  Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

mariacmultimedia
mariacmultimedia
Sant Cugat del Vallès
Periodista multimedia centrada en projectes socials.
2
sumadors
40 €
dels 250 necessaris
finalitzat
el 06/12/2017
Assolit 16%

Aporta-hi 5 €

0 sumadors
Per cada aportació de 5 euros faré arribar una postal de recordatori de la manifestació a Brussel·les el 7 de desembre.
Mides habituals de 10 x 15 cm.

Aporta-hi 10 €

0 sumadors
Per tots aquells que vulguin donar suport amb una aportació de 10 euros prepararé calendaris republicans del 2018 de taula amb les millors imatges de la trobada a Brussel·les.

Aporta-hi 20 €

2 sumadors
Els patrocinadors a partir de 20 euros rebran un calendari republicà 2018 de paret amb imatges de la trobada a Brussel·les i podran escollir 12 imatges d'entre una selecció que es penjarà online.

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma cada setmana.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

 • Troba'ns al Facebook
  Troba'ns al Twitter
  Escriu-nos!