Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

111 Milles - Travessia a Menorca a rem

Un projecte de ClubRemSantaCristina • Insereix-lo en una pàgina web

El Club de Rem Santa Cristina celebra enguany els 30 anys de la recuperació del rem en llagut a Lloret de Mar. En aquests anys, ha assolit campionats de Catalunya i d'Espanya, el proper repte és molt gran, fer la travessia de 111 milles que separen Lloret de Mar de Ciutadella de Menorca.El repte es durà a terme preferiblement durant la primera quinzena d'octubre, un cop finalitzada la temporada de competició de rem, i amb la tripulació de l'Absolut Masculí en plena forma per cobrir la distància de 207km. Ens acompanyarà una embarcació de suport, amb infermera i realitzador de càmara per a gravar imatges que posteriorment compartirem amb tots vosaltres.La durada estimada de la prova és de 24h, tot depenent de les condicions climatològiques que ens hi poguem trobar.

Els vogadors participants duran a terme una preparació especial els dies abans, així com un control exhaustiu de la dieta per afrontar en les millors condicions la primera travessia a rem de banc fix entre Catalunya i les Illes Balears.

El repte no el podem fer sols, necessitem comptar amb tots vosaltres, amics del club, familiars, veïns de Lloret i amants de l'esport; és per això que hem iniciat una campanya de micromecenatge per ajudar-nos a cobrir les despeses. Totes les recompenses us les entregarem directament en persona, al club, o durant les regates de competició de l'estiu.

Podeu trobar més informació i les darres novetats a la nostra pàgina web i al facebook del club.
 
​Les recompenses:
 
 • Aportant 5€ rebràs un agraïment personal i privat en forma de mail de part del club i de tots els vogadors participants.
 
 • Aportant 10€ rebràs, a més de l'agraïment personal, un bateig de rem. Sessió de 2 hores d'iniciació en la modalitat esportiva de rem en banc fix, amb l'embarcació típica catalana del llagut català. Dates a convenir.
 
 • Aportant 15€ rebràs, a més de l'agraïment personal, un Buff per al coll d'edició especial de la Travessia, ideal per a la pràctica esportiva durant l'hivern o en dies ventosos; o bé per a usar-lo en bicicleta o motocicleta.
 • Aportant 20€ rebràs, a més de l'agraïment personal, la gorra oficial del Club Rem Santa Cristina.
 • Aportant 45€ rebràs, a més de l'agraïment personal, una exclusiva samarreta tècnica, edició especial Travessia, que serà amb la qual els vogadors afrontaran el repte. Una única tirada de samarretes.
 
 • Aportant 65€ rebràs, a més de l'agraïment personal, un platanito de rem, també d'edició especial de la travessia a Menorca amb un disseny únic. Aquesta recompensa va especialment adreçada a tots vosaltres amics i amigues del rem.
 
 • Aportant 300€ rebràs, a més de l'agraïment personal i públic, que el logotip de la teva empresa ens acompanyi en l'embarcació llaüt del mediterrani amb la que farem la travessia, i apareixerà en tots els bànners, cartells, vídeos, publicitat i marxandatge que realitzem.
 
 • Aportant 500€ rebràs, a més de l'agraïment personal i públic, que el logotip de la teva empresa ens acompanyi en l'embarcació llaüt del mediterrani amb la que farem la travessia, i apareixerà en tots els bànners, cartells, vídeos, publicitat i marxandatge que realitzem. A més, també hi posarem el teu logotip al llagut català amb el què competirem a la Lliga Catalana de la temporada 2018.
 

111 Milles - Travessia a Menorca a rem

Facebook     Twitter     Web

 • Fes una pregunta Tens algun dubte?
  Pregunta-li directament al creador del projecte
 • Fes un comentari Vols opinar?
  Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

ClubRemSantaCristina
ClubRemSantaCristina
Lloret de Mar
Des del 1987, l’Obreria de Santa Cristina i el Club de Rem Santa Cristina han ajudat a impulsar el rem a Catalunya, juntament amb altres clubs de l’època. Des d’ençà, el club a participat en innumerables campionats i regates, i durant més de vint anys, per les nostres instal·lacions i embarcacions han passat gran quantitat de remers, que han trobat en aquest club un lloc on passar-ho bé.
77
sumadors
3695 €
dels 3500 necessaris
finalitzat
el 30/08/2017
Assolit 105%

Aporta-hi 5 €

3 sumadors
-Agraïment personal per la vostra contribució a aquest repte.

Aporta-hi 10 €

5 sumadors
-Agraïment personal per la vostra contribució a aquest repte.
-Bateig de rem. Sessió de 2 hores d'iniciació en la modalitat esportiva de rem en banc fix, amb l'embarcació típica catalana del llagut català. Dates a convenir.

Aporta-hi 15 €

12 sumadors
-Agraïment personal per la vostra contribució a aquest repte.
-Buff per al coll edició especial Travessia, ideal per a la pràctica esportiva durant l'hivern o en dies ventosos; o bé per a usar-lo en bicicleta o motocicleta.

Aporta-hi 20 €

13 sumadors
-Agraïment personal per la vostra contribució a aquest repte.
-Gorra oficial del Club Rem Santa Cristina.

Aporta-hi 45 €

17 sumadors
-Agraïment personal per la vostra contribució a aquest repte.
-Samarreta tècnica, edició especial Travessia. Una única tirada de samarretes.

Aporta-hi 65 €

25 sumadors
-Agraïment personal per la vostra contribució a aquest repte.
-Platanito de rem, edició especial Travessia. Destinat a tots els amics/amigues del rem que ens voleu ajudar.

Aporta-hi 300 €

1 sumadors
-Agraïment personal i públic per la vostra contribució a aquest repte.
-Logotip d'empresa a l'embarcació llaüt del mediterrani que s'utilitzarà per a la travessia; en format vinil.

Aporta-hi 500 €

1 sumadors
-Agraïment personal i públic per la vostra contribució a aquest repte.
-Logotip d'empresa a l'embarcació llaüt del mediterrani que s'utilitzarà per a la travessia; en format vinil.
-Logotip d'empresa a l'embarcació llagut català amb la que es competirà a la Lliga Catalana de Llagut de la temporada 2018.


Blog del projecte

Darrers dies per contribuir al projecte 111 Milles
Amics i amigues, A falta de dos dies per finalitzar el període obert ja hem arribat a l'objectiu establert! Moltes gràcies a tots els que ens esteu ajudant a poder dur a terme aquest ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

 • Troba'ns al Facebook
  Troba'ns al Twitter
  Escriu-nos!