Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Es busquen còmplices! #roadtonanjing

Un projecte de CPAOlot • Insereix-lo en una pàgina web

Còmplice: persona que, sense prendre part directa en un fet delictuós, hi coopera.Som el Club Patinatge Artístic Olot, un club amateur de patinatge artístic amb una llarga trajectòria a l'esport català i internacional. Vam néixer l'any 1993, i des de llavors, gràcies al treball, esforç i constància de moltes persones, el que va començar sent un projecte petit i casolà s'ha convertit en un club amb més de 200 patinadores i amb un primer equip de renom mundial que en els últims 15 anys ha aconseguit un palmarès amb 10 títols Mundials, 12 Campionats d’Europa, 13 Campionats d’Espanya, 14 Campionats de Catalunya i 14 Campionats territorials de Girona, entre d'altres.
 
Aquest setembre lluitarem per aconseguir l'onzena medalla d'or mundial de la nostra història. Ho farem amb el ball "Sóc Innocent", una coreografia amb un fort missatge que crida a no donar-se per vençut i a lluitar fins al final, a través de la història de quatre presoners condemnats injustament que, convençuts de la seva innocència, intenten escapar-se fent servir la seva millor arma: la veritat. Un crit a la llibertat i a la no violència; un crit que necessita còmplices per tal de poder competir en el proper Campionat del Món que se celebrarà el dia 10 de setembre a Nanjing (Xina).
 
Aquest és l'objectiu d'aquest projecte, titulat 'Es busquen còmplices! #roadtoNanjing', aconseguir el finançament necessari per poder competir en els pròxims World Roller Games a Nanjing (Xina), una competició que agruparà totes les disciplines d'esports sobre rodes en un mundial comú (patinatge artístic, hoquei, hoquei línia, freestyle, patinatge de velocitat, etc.); podeu seguir-ne les últimes notícies a la seva pàgina de Facebook. En els 25.000€ d'objectiu hi englobem una estimació del que costaria el bitllet d'avió (uns 700€), la inscripció al campionat (50€) i el visat d'entrada a la Xina (60€), multiplicat per 28 persones: 25 patinadores, 2 d'equip tècnic i 1 representant del club. Aquesta quantitat és una part del pressupost necessari per realitzar el viatge (uns 60.000€ en total).
 
Tenim 44 dies per aconseguir els 25.000€ necessaris per poder recórrer els 9.500km que separen Olot de Nanjing.
 
Junts escriurem aquesta història, junts arribarem a la Xina. Et necessitem: sigues còmplice del nostre projecte! 
 
​Les recompenses:
 • Aportant 10€ rebràs un agraïment personal i privat en forma de mail de part del club i de totes les patinadores del primer equip.
 
 • Aportant 20€ rebràs, a més a més de l'agraïment personal, un agraïment públic a les xarxes socials del club, la forma del qual encara està per determinar i dependrà del nombre d'aportacions que es rebin.
 
 • Aportant 30€ rebràs, a més a més de l'agraïment personal i públic, una foto per mail del primer equip firmada per totes les integrants i pels entrenadors, Ricard Planiol i Ester Fàbrega. 
 
 • Aportant 50€ rebràs, a més a més de l'agraïment personal i públic i de la foto firmada, un tiquet per assistir a la Masterclass de Zumba i Spinning organitzada pel club en col·laboració amb un gimnàs d'Olot. La data de l'esdeveniment encara no està definida, de seguida que s'estableixi un dia s'actualitzaran els detalls.
 
 • Aportant 75€ rebràs, a més a més de l'agraïment personal i públic i de la foto firmada, una samarreta de disseny especial per aquesta campanya amb el lema 'Sóc còmplice' i que a la vegada servirà de samarreta de l'afició per donar suport a l'equip tant en aquesta competició com en properes temporades. 
 
 • Aportant 100€ rebràs, a més a més de l'agraïment personal i públic i de la foto firmada, una invitació a assistir a un entrenament del primer equip, que normalment s'entrena a portes tancades i que en aquest cas obrirà l'entrada a la pista en un dia determinat perquè pogueu veure de primera mà com s'entrena per un mundial l'actual campió del món. També es donarà la possibilitat que els assistents que vulguin i que disposin de patins (el CPA Olot disposa també d'unes quantes talles de patins per prestar) puguin compartir pista amb les patinadores. La data està per determinar.
 
 • Aportant 200€ rebràs, a més a més de l'agraïment personal i públic i de la foto firmada, dues entrades per assistir al Festival de setembre del Club Patinatge Artístic Olot, que se celebrarà el divendres 1 de setembre, aproximadament una setmana abans dels World Roller Games a Nanjing, des d'una zona preferent.
 
 • Aportant 400€ rebràs, a més a més de l'agraïment personal i públic i de la foto firmada, un trofeu de disseny exclusiu en agraïment per la teva col·laboració, que hauràs de recollir al pavelló esportiu d'Olot.
 
 • Aportant 500€ rebràs, a més a més de l'agraïment personal i públic i de la foto firmada, una invitació per assistir al sopar de patrocinadors amb tota la plantilla. Data i lloc per definir. 
 
 • Aportant 800€ et convertiràs en un patrocinador del viatge i, a més a més de  rebre l'agraïment personal i públic, el trofeu i la invitació al sopar de patrocinadors, el teu nom apareixerà en el plafó de patrocinadors que es col·locarà a tots els esdeveniments del club a partir de la finalització del projecte. 

Es busquen còmplices! #roadtonanjing

Facebook     Twitter     Web

 • Fes una pregunta Tens algun dubte?
  Pregunta-li directament al creador del projecte
 • Fes un comentari Vols opinar?
  Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

CPAOlot
CPAOlot
Olot
Som el Club Patinatge Artístic Olot, un club amateur de patinatge artístic sobre rodes amb una llarga trajectòria dins l'esport català i internacional. Gràcies a la disciplina, l'esforç i la constància hem aconseguit 10 títols mundials que ens han permès portar el nom d'Olot a tot el món.
287
sumadors
29300 €
dels 25000 necessaris
finalitzat
el 30/06/2017
Assolit 117%

Aporta-hi 10 €

30 sumadors
Agraïment personal

Aporta-hi 20 €

44 sumadors
Agraïment personal
+ Agraïment públic

Aporta-hi 30 €

54 sumadors
Agraïment personal
+ Agraïment públic
+ Foto firmada

Aporta-hi 50 €

43 sumadors
Agraïment personal
+ Agraïment públic
+ Foto firmada
+ Tiquet Masterclass (Zumba i Spinning)

Aporta-hi 75 €

42 sumadors
Agraïment personal
+ Agraïment públic
+ Foto firmada
+ Samarreta Sóc Còmplice

Aporta-hi 100 €

33 sumadors
Agraïment personal
+ Agraïment públic
+ Foto firmada
+ Entrenament a portes obertes

Aporta-hi 200 €

18 sumadors
Agraïment personal
+ Agraïment públic
+ Foto firmada
+ Entrada Festival Set Zona Pref.

Aporta-hi 400 €

8 sumadors
Agraïment personal
+ Agraïment públic
+ Foto firmada
+ Trofeu

Aporta-hi 500 €

3 sumadors
Agraïment personal
+ Agraïment públic
+ Foto firmada
+ Sopar amb la plantilla

Aporta-hi 800 €

12 sumadors
EN QUALITAT DE PATROCINADOR
Agraïment personal
+ Agraïment públic
+ Trofeu
+ Sopar amb la plantilla
+ Plafó

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

 • Troba'ns al Facebook
  Troba'ns al Twitter
  Escriu-nos!