Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Final Mundial de robòtica a Kentucky, EEUU.

Un projecte de VedrunaVex



  • Insereix-lo en una pàgina web

EL NOSTRE PROJECTE

Som l'equip "Terminator" de l'escola Vedruna Vall de Terrassa i participem en la competició de robòtica "VEX ROBOTICS COMPETITION" a nivell universitari. VEX ROBOTICS COMPETITION és una competició de robòtica educativa d'àmbit internacional en què els equips hem de construir un robot innovador per superar un repte, que és diferent cada any. El robot és construït amb l'ajuda d'un professor del centre, especialitzat en aquest àmbit. D'aquesta manera, aprenem i demostrem les nostres capacitats de resolució de problemes, al mateix temps que desenvolupem competències personals com el treball en equip i la capactitat de col·laboració.
 

Després d'haver participat 2 anys anteriorment en la categoria de "High School" (nivell escolar), aquest any hem aconseguit guanyar el premi en l'excel·lència tant en la competició classificatòria a la Salle BCN com a la final Nacional d'Espanya que es va disputar el passat 5 de març a Terrassa. És per aquest motiu, que aquest any tenim el plaer de representar l'Estat espanyol a la final mundial de robòtica a Kentucky, als Estats Units. La final tindrà lloc els dies 19, 20, 21 i 22 d'abril d'aquest mateix any. Aquesta experiència ens permetrà competir contra els millor equips de tot el món.

         

EL REPTE

Aquest any "VEX ROBOTICS COMPETITION" ha dissenyat un repte anomenat "Starstruck". Cada partida es juga en un camp separat en dues parts per una tanca de més de mig metre d'alçada. El camp es troba ple d'objectes; en aquesta ocasió unes estrelles i dos cubs. L'objectiu és ben senzill; s'ha d'intentar fer passar el màxim d'objectes per sobre la tanca amb el mínim temps.

Cada partida dura un total de 2 minuts, la qual es troba dividida en dues parts; 45 segons de part autònoma i 1 minut 15 segons de part controlada. A la part autònoma el robot no és conduït per ningú, només pot utilitzar sensors per al seu moviment i ha de cumplir les mateixes tasques. A la part controlada el robot és pilotat per un integrant del grup mitjançant un comandament a distància.

Aquí teniu el link de la descripció del repte d'aquest any i la pàgina web de la Vex Robotics Competition respectivament:
   -   https://www.youtube.com/watch?v=0t2zstQ84Tw
   -   http://www.vexrobotics.com/vexedr/competition/

En ser el tercer any que participem en aquesta competició, hem obtingut una experiència que ens ha fet aprendre i canviar la manera en què ens presentàvem a la competició. Hem dut a terme diferents projectes com han estat la venda de samarretes i de figures 3D amb la fi de poder aconseguir les peces necessàries per construir el nostre robot. Tot i així, ens trobem davant d'una dificultat molt important; aconseguir el finançament necessari per viatjar als Estats Units.



EL PRESSUPOST

El pressupost que hem calculat és d'uns 2800 €, els quals aniran destinats als bitllets d'avió i l'allotjament. D'altra banda, també hem de cobrir les despeses que corresponen als trasllats al pavelló on se celebrarà la competició, els menjars dels membres de l'equip i de l'entrenador. En total som 3 persones les que necessitem la vostra ajuda per poder pagar aquest viatge.
 

Bitllets d'avió   ->   700€ x 3 = 2100€
Allotjament      ->   600-800€
TOTAL            ->   2800€


LES RECOMPENSES

Tenim diferents recompenses per les persones que vulguin participar. El primer nivell és un adhesiu amb el logo de l'equip. També tenim uns USB amb el logo de l'equip. Pels qui siguin curiosos i tinguin ganes d'apendre com funciona el món de la robòtica, farem un taller d'iniciació en aquest món a l'escola Vedruna Vall de Terrassa (dates per concretar, horari de tarda) de tres hores.

Per empreses també tenim recompenses com incloure el logo de l'empresa en el robot, a la samarreta i a les xarxes socials.

Totes les recompenses físiques podran ser recollides a l'escola Vedruna Vall de Terrassa (carrer del Vall, 21) un cop finalitzat el projecte.


Final Mundial de robòtica a Kentucky, EEUU.

Facebook     Web

  • Fes una pregunta Tens algun dubte?
    Pregunta-li directament al creador del projecte
  • Fes un comentari Vols opinar?
    Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

VedrunaVex
VedrunaVex
Terrassa
8
sumadors
260 €
dels 2800 necessaris
finalitzat
el 18/04/2017
Assolit 9%

Aporta-hi 10 €

0 sumadors
Adhesiu amb el logo de l'equip.

Aporta-hi 20 €

4 sumadors
USB amb el logo de l'equip o figura impresa en 3D.

Aporta-hi 30 €

1 sumadors
Inscripció a un taller de robòtica a l'escola Vedruna Vall de Terrassa dirigit pels dos membres de l'equip guanyador de la final nacional de VEX.

Aporta-hi 50 €

3 sumadors
USB amb el logo de l'equip, adhesiu amb el logo de l'equip i inscripció a un taller de robòtica a l'escola Vedruna Vall de Terrassa dirigit pels dos membres de l'equip guanyador de la final nacional de VEX.

Aporta-hi 200 €

0 sumadors
Implementació del logo de l'empresa al robot i a les xarxes socials.

Aporta-hi 500 €

0 sumadors
Implementació del logo de l'empresa a la samarreta dels membres de l'equip, el robot i a les xarxes socials

Aporta-hi 1000 €

0 sumadors
Convertir-se en el partocinador principal de l'equip, així com implementant el logo amb gran al centre de la samarreta dels membres de l'equip, al robot i a les xarxes socials.

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!