Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Forma part de La Cabana, l'escoleta del Poblenou

Un projecte de TRESORS

Forma part de La Cabana, l'escoleta del Poblenou
 • Insereix-lo en una pàgina web

Gairebé fa un any, el Roc i la Mia es van inscriure a les llistes de les escoles bressol municipal, com molts altres petits. Després del sorteig,  vem quedar fora, sense plaça i amb més de 40 nens per davant així que si alguna cosa era segur és que no entrarien. Llavors va arribar el gran dubte: - I ara, què fem?

Parlant amb altres famílies vem anar fent trobades amb la intenció de crear una associació de pares i mares i un grup de criança per als nostres fills. El temps sens escapava de les mans i setembre estava ja massa a prop, havíem de prendre una decisió i tot era massa incert, el gran "handicap" era el local i vem haver de deixar-ho estar, però un local ens tenia enamorades. Era gran, tenia pati, moltes possibilitats i estava en bona situació, però les hores i els diners a invertir ens ho van fer pensar massa fins que uns altres, zaaaaaaaaas! se'l van quedar. Les nostres il·lusions es van apagar.

Un bon dia, cliiiin! mail nou a la safata d'entrada:" Uno de tus anuncios favoritos vuelve a estar disponible. "  Era el nostre local i tornava a estar disponible!!!! Mareta meva quin còctel d'emocions! era un senyal i ara sí que sí havíem de tenir-ho, havíem de portar a terme aquest projecte amb el que somiem dia rere dia i que ha mantingut viva l'esperança gràcies a tots els que ens heu anat preguntat i us heu anat interessant per saber com anava aquest projecte que, fins ara, només eren paraules.

En el mateix moment d'obrir el mail vem decidir que sí el volíem, van començar uns mesos de negociacions, semblava que no arribava el dia de rebre les claus i, finalment, el passat de 14 de febrer vem penjar a Instagram (@elstresors)  aquella meravellosa fotos de les noies dels Tresors, l'Elisabet i la Patricia, pujades a un cotxe amb unes claus a la mà i plenes d'alegria que tant rebombori va tenir. 
I ara, les nostres il·lusions van a més.
 

Què serà el local Marià Aguiló 52?
Al matí poble nou tindrà una nova escoleta d'educació viva. Per a que més nens i nenes puguin gaudir d'un espai on créixer, aprendre, jugar i experimentar. 
En aquesta escoleta les famílies tenen les portes obertes, poden jugar les estones que vulguin amb els seus fills, rebre formacions, compartir experiències de la criança amb les altres famílies i formar part del projecte.
En aquest espai de matins, els nostres pilars seran els materials nobles i no estructurats, espais diàfans amb ambients cuidats, grup reduït on conviuran les edats de 6 mesos a 3 anys i un equip pedagògic que vetlla pel bon funcionament.
A les tardes i caps de setmana, volem obrir les portes d'un espai metamorfòsic cultural, que tant acollirà espais de joc i psicomotricitat com espectacles artístics i culturals d'àmbit familiar. 

I com anem?
Doncs de moment amb unes obres enormes en les que dia i nit hi ha gent treballant, als matins tenim un equip de professionals i a les tardes, nits i caps de setmana als nostres marits, veïns, amics, pares i nosaltres mateixes, inclús el Roc i la Mia. 
 
Així era: 

 

Així anem:

 

 
I així ens l’imaginem:
Us compartim uns link que ens han donat molta molta inspiració. Projectes preciosos que mostren l'amor pels nens i per les coses ben fetes.
 
Per què volem obrir el mecenatge per valor de 5mil euros ?
Perquè costa molt tenir un espai diàfan i amb pati al barri del poble nou i costa més encara possar-lo a punt per els petits de casa. Les vostres aportacions seran una pettia part de la gran aportació que estem fent i volem fer i,  
Perquè volem obrir ja!!!  Les vostres aportacions reduiran els temps d’obra.
Perquè volem obrir amb materials de qualitat! Les vostres aportacions ens permetran comprar els millors materials del mercat.
Perquè volem tenir uns espais diferenciats! Les vostres aportacions ens ajudaran a crear l’espai de psicomotricitat, el de joc simbòlic i el racó dels contes.
Perquè volem tenir una cuina pròpia! Les vostres aportacions faran possible que els petits gaudeixin d’un menú de mercat i de proximitat.
Perquè volem que des d’aquest moment formeu part del projecte, de la comunitat que fomenta l’educació viva i la cultura familiar i perquè volem que seguiu somiant amb nosaltres!!
 
Les nostres moltes gràcies (recompenses):
La nostra idea principal és poder "vendre" per anticipat els nostres serveis amb algún punt més golós perquè us sigui interessant i compensatori fer ara l'aportació. 
 • Serveis: lloguer de l’espai tant entre setmana com caps de setmana.  Participació a les tardes de joc. Lloguer per festes d’aniversari.
 • Carnet anual de soci: Amb descomptes del 5% en activitats organitzades per l’associació, 10  consumicions gratuïtes, 5 tardes d’espai de joc gratuïtes  i prioritats d’inscripció en xerrades i cursos
Per altra banda, tenim uns "sponsors" estupendus, amics i veïns de comerç que col·laboren en aquest mecenatge fent unes aportacions i d'aquesta manera us podem oferir:
 • Productes: gràcies a botigues amigues del barri emporteu-vos productes de grans qualitats.
La Júlia i el Miguel de “La petita” col·laboren oferint 10 llibres preciosos per edats compreses entre 1 i 4 anys i un carnet “Soc petit lector” amb el que gaudireu tota la família d’un 5% de descompte per sempre a la seva llibreria.
La Balbina i la Loli de la botiga de moda “Arrel” col·laboren amb una preciosa brusa de dona de la nova temporada. 
El David del “Dvi” ofereix unes copes de vidre per brindar pels bons moments.
La Maria, la Mari Luz, l’Antonio i el Jan del “Blanco Mobles” ens guarneixen la casa amb un parell de pacs de: una catifa, un coixí i una garlanda de colors. 
Des dels “Tresors”, oferim cinc paneres dels tresors i unes bosses de cotó per portar el que vulguis. 
I ja podeu adquirir la bossa de tela de La Cabana amb el logo de l'escoleta. Teniu dues recompenses, per 15€ la bossa de tela i per 25 la bossa més dues entrades a l'espai de joc de tarda de La Cabana.


Totes les recompenses podeu passar a buscar-les per la botiga Tresors, al Carrer Marià Aguiló 114 de Barcelona, al Poblenou. Estem oberts de dilluns a dissabte de 10h del mati a 14h del mig dia i de 17h del vespre a 20.30h de la nit. Si necessiteu qualsevol cosa, no dubteu en enviar-nos mail a espaikaribu@gmail.com
 
MOLTES, MOLTES GRÀCIES!!
 
Podeu veure totes les imatges de les recompenses al facebook dels Tresors i anirem fent publicacions al nostre instagram @elstresors i fent actualitzacions a la plataforma del Tot Suma. Seguieu-nos!

Facebook    

 • Fes una pregunta Tens algun dubte?
  Pregunta-li directament al creador del projecte
 • Fes un comentari Vols opinar?
  Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

TRESORS
TRESORS
barcelona
Som dues mares, educadores, amigues i cunyades que compartim un negoci des de fa 4 anys d'atenció a la maternitat, acompanyem a les families des de la concepció fins a la primera infància. Realitzem formacions i assessorament a les families i promovem la consciencia per l'educació dels petits des d'una mirada respectuosa i amorosa.
57
sumadors
2880 €
dels 5000 necessaris
finalitzat
el 01/05/2017
Assolit 57%

Aporta-hi 10 €

2 sumadors
Moltes moltes gràcies
+ una sessió a l'espai de joc de tardes

Aporta-hi 15 €

4 sumadors
(Queden 0 de 4 recompenses)
Moltes moltes gràcies + bosseta de tela hand made in Barcelona + una tarda a l'espai de joc de La cabana + una consumició de franc

Aporta-hi 15 €

6 sumadors
Moltes moltes gràcies + Bossa de tela de La cabana amb el logo de l'escoleta

Aporta-hi 20 €

2 sumadors
Moltes moltes gràcies
+ gaudeix d' una hora en exclusiva

Aporta-hi 20 €

1 sumadors
(Queden 1 de 1 recompenses)
Moltes moltes gràcies
+ preciosa parella de copes de vidre de la vinoteca "Dvi".

Aporta-hi 25 €

8 sumadors
Moltes moltes gràcies
+ bossa de tela
+ 2 tardes a l'espai de joc

Aporta-hi 30 €

4 sumadors
Moltes moltes gràcies
+ 5 tardes a l'espai de joc amb consumició inclosa

Aporta-hi 35 €

2 sumadors
(Queden 0 de 2 recompenses)
Moltes moltes gràcies
+ pack de coixí, catifa i garlanda de "Mobles Blanco"

Aporta-hi 40 €

0 sumadors
(Queden 1 de 1 recompenses)
Moltes moltes gràcies
+ brusa de dona de la botiga de moda "Arrel" de la nova temporada.

Aporta-hi 50 €

6 sumadors
Moltes moltes gràcies
+ carnet de soci anual.

Aporta-hi 50 €

1 sumadors
(Queden 0 de 1 recompenses)
Moltes moltes gràcies
+ pack de 5 llibres de la llibreria "La Petita" imatge número 1

Aporta-hi 50 €

1 sumadors
(Queden 0 de 1 recompenses)
Moltes moltes gràcies
+ pack de 5 llibres de la llibreria "La Petita" imatge número 2

Aporta-hi 50 €

5 sumadors
(Queden 0 de 5 recompenses)
Moltes moltes gràcies
+ panera dels tresors, cistell de trapillo
+ 25 elements variats

Aporta-hi 50 €

5 sumadors
Moltes moltes gràcies
+ 10 sessions a l'espai de joc de tardes amb consumició inclosa per l'adult.

Aporta-hi 60 €

1 sumadors
(Queden 0 de 1 recompenses)
Moltes moltes gràcies
+ CARNET "SOC PETIT LECTOR" de la llibreria "La Petita"

Aporta-hi 100 €

4 sumadors
Moltes moltes gràcies
+ carnet de soci
+ 10 sessions a l'espai de joc de tardes amb consumició inclosa per l'adult.

Aporta-hi 150 €

4 sumadors
(Queden 2 de 6 recompenses)
Moltes moltes gràcies
+ celebra a l'espai la teva festa en cap de setmana durant 4 hores
+ et guarnim l'espai
+ 2 tardes a l'espai de joc

Aporta-hi 150 €

0 sumadors
Moltes moltes gràcies
+ carnet de soci
+ 10 sessions a l'espai de joc de tardes amb consumició inclosa per l'adult
+ rep informació via email de les formacions pedagògiques organitzades per a les famílies de l'escoleta.

Aporta-hi 300 €

1 sumadors
Moltes moltes gràcies
+ carnet de soci
+ 10 sessions a l'espai de joc de tardes amb consumició inclosa per l'adult
+ rep informació via email de les formacions pedagògiques organitzades per a les famílies de l'escoleta
+ celebra a l'espai la teva festa en cap de setmana durant 4 hores
+ et guarnim l'espai.

Aporta-hi 500 €

0 sumadors
Moltes moltes gràcies
+ carnet de soc
i + 10 sessions a l'espai de joc de tardes amb consumició inclosa per l'adult
+ rep informació via email de les formacions pedagògiques organitzades per a les famílies de l'escoleta
+ celebra a l'espai la teva festa en cap de setmana durant 4 hores
+ et guarnim l'espai
+ assessorament personalitzat de com crear l'ambient de joc per al teu petit o petita
+ dos materials sensorials.


Blog del projecte

Ja tenim web!! Seguiu-nos!!

La feina va avançant i La Cabana cada cop té més forma. Una de les novetats que més il.lusió ens fa és presentar-vos la nova web de La Cabana on podreu trobar ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

 • Troba'ns al Facebook
  Troba'ns al Twitter
  Escriu-nos!