Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Propietats medicinals

Un projecte de Ivan_Brull

Propietats medicinals
 • Insereix-lo en una pàgina web

El nou disc
Propietats medicinals” és el meu segon treball discogràfic. Vaig començar la meua trajectòria l’any 2015 amb “Canvi dels àngels” (Comboi Rècords), un disc que va ser finalista en la categoria de cançó d’autor als premis Ovidi. "Propietats medicinals" és la conseqüència de créixer i ampliar un horitzó que vaig obrir fa un parell d'anys. Aquest disc conté deu cançons pròpies que parlen de la lluita constant de l’individu per trobar un mínim de sentit, sense perdre un cert instint festiu i l’humor basal que em governa quan agafe una guitarra. He mirat d’investigar diferents ritmes i musicalitats que m’interessen i m'agraden, més ràpids en general que no a “Canvi dels àngels”. L'onzena cançó del disc és un poema de Maria Beneyto que vaig musicar fa un any. 
 

Una mica sobre mi mateix
Sempre he intentat contactar amb nous llenguatges i noves sendes vitals. M’agrada definir-me com a poeta perquè em permet no definir-me i no classificar-me: la poesia és pertot i en tot. Per aquest motiu, el meu recorregut pot semblar un tant erràtic, tot i que és del tot coherent amb el que he anat pensant sobre la vida. Sóc enginyer químic per la Universitat Politècnica de València i vaig estudiar el grau mitjà de violí al Conservatori Professional de Música Professional  Municipal de Música de Silla. 

Com a poeta, fins ara he publicat tres llibres. “Cantaments” (Onada Edicions, 2010), va ser guardonat amb el XIIIè Premi de Poesia Bru i Vidal Ciutat de Sagunt. El següent llibre va ser “Guia de perduts” (Germania, 2012). Amb “Sobre l’unicorn” (Perifèric Edicions, 2016) vaig guanyar el premi Benvingut Oliver-Vila de Catarroja de poesia. També he estat inclòs en algunes antologies, com ara “Mare Omnium: antologia bilingüe catalano-portuguesa ilustrada” (Lastura, 2015), “Tibar l’arc. Una mirada a la poesia valenciana actual” (Tria llibres, 2012) i “La necesidad y la esperanza: poesía actual en lengua catalana” (Libros del aire, 2015). Durant els cursos acadèmics 2011-2012 i 2012-2013 vaig impartir el curs de poesia “Vers” a la Universitat Politècnica de València. 


L'estat del projecte
A hores d’ara les gravacions ja s’han acabat i el disc començarà en breu el porcés de mescla i masterització. El procés de gravació es va dur a terme entre el dia 14 de juliol de 2016 i el 4 de gener de 2017 als estudis Tressets Audio d’Algemesí, amb la producció atenta de Bernat Pellisser, que també ha participat com a músic (bateria i percusió) en “Propietats medicinals” i que serà l’encarregat de dur-ne a terme la mescla.

Durant el procés de gravació del disc, han participat els següents músics:

 • Abelard Alba (guitarra, guitarra ressonadora, guitarra de dotze cordes, mandolina).
 • Isabel Alberola (violí).
 • Òscar Albiach (trompeta).
 • Arnau Bayón (trombó).
 • Joan Buigues (tuba).
 • Joanet Buigues (trompeta).
 • César Cortés (contrabaix).
 • Carles Gil (acordió, mandolina). 
 • Adrià Giménez (guimbarda).
 • Ana Gómez (cors).
 • Pere Ortolà (teclats).
 • Bernat Pellisser (bateria i percussió). 
 • Íker Soto (baix elèctric). 

També vull destacar la col·laboració de Sergio Cifuentes (“El Cifu”) en una de les cançons del disc, “Amor motor”. Com s'invertiran els diners recaptats?
Els diners recaptats es destinaran a fer front a les despeses relacionades amb la gravació de "Propietats medicinals", el disseny del disc i la pertinent edició amb una discogràfica. La relació de les despeses desglossada és la següent: 

 • 4060 euros - Despeses de gravació, mescla i masterització a l’estudi Tressets Audio d’Algemesí.
 • 500 euros- Contractació i desplaçament de músics, lloguer d’equips.
 • 400 euros- Despeses de disseny (VetaVisual) i promoció del disc. 

Quan les aportacions arriben al 100% necessari perquè el projecte tinga èxit, el diners que sumeu seran donats a la família de Toñete, un xiquet del meu poble (Silla) que pateix una malaltia rara (la síndrome de West) que no el permet de portar una vida normal, i que necessita assistència les 24 hores del dia. Vull que aquesta iniciativa s’hi sume a totes les que s’han fet des del poble per ajudar a Toñete. 

Recompenses
A canvi de la vostra ajuda, us oferiré les següents recompenses per tal de retornar-vos l'esforç i agrair-vos la vostra aportació.  

Si m'ajudeu amb 5 euros
Us ho agraïré al web. És la recompensa bàsica però igualment important. 
 

Si m'ajudeu amb 10 euros
Us ho agraïré al web ivanbrull.com (ara carregant bateries) i tindreu la possibilitat de descarregar-vos el disc (format mp3) de forma anticipada.

Si m'ajudeu amb 15 euros
Us enviaré el disc “Propietats medicinals” a la bústia, us ho agraïré al web i podreu descarregar-vos el disc de forma anticipada (format mp3).

Si m'ajudeu amb 20 euros
Us enviaré "Propietats medicinals" per correu i tindreu un poema manuscrit i signat per mi. Si en voleu algun en concret ho faré sempre que puga perquè no repetiré (tot i que no limite la recompensa) cap dels poemes signats. També tindreu l'opció de descarregar-vos el disc (en format mp3) i us ho agraïre al web.

Si m'ajudeu amb 25 euros
A més de l’anterior, us inclouré el meu primer disc “Canvi dels àngels". 

Si m'ajudeu amb 30 euros
Us enviaré el disc “Propietats medicinals” a la bústia, us ho agraïré al web i podreu descarregar-vos el disc de forma anticipada (format mp3). A més, podreu triar, entre les diferents opcions, un dels tres poemaris que he publicat fins ara.

Si m'ajudeu amb 40 euros
Us faig arribar “Propietats medicinals”, "Canvi dels àngels" i la partitura manuscrita d'una cançó del nou disc. També l'agraïment al web i la descàrrega del disc (en format mp3) de forma anticipada. Limite la recompensa per tal de fer-vos un regal únic. 

Si m'ajudeu amb 45 euros
Tindreu "Propietats medicinals" i també paella per a dues persones cuinada per mi al Bar Plaça de Silla. Després una sobretaula musical i, és clar, la descàrrega digital del disc anticipada (mp3) i l'agraïment al web. 

El Bar Plaça (Plaça del Poble, 13 - Silla) és un lloc emblemàtic per a mi. Des de l'any 1982 (jo tenia quatre anys) està lligat a la meua família i és el lloc que m'ha vist créixer i on he fet la majoria de les cançons que he publicat fins ara.Si m'ajudeu amb 50 euros
Tindreu els discs de “Propietats medicinals” i “Canvi dels àngels” a casa i podreu triar entre dos dels poemaris que he publicat fins ara. També us ho agraïré al web i podreu descarregar-vos el disc de forma anticipada (format mp3).

Si m'ajudeu amb 65 euros
Si feu aquesta aportació tindreu tot el que he publicat fins ara: els tres llibres i els dos discs. També us ho agraïré al web i podreu descarregar-vos el disc de forma anticipada (format mp3). 

Si m'ajudeu amb 80 euros
Tindràs el nou disc, la partitura musical de "Sirena", el poema que vaig musicar de Maria Beneyto, manuscrita i dedicada i la possibilitat de fer una cançó amb mi. Pots posar tu la lletra i jo la música, o puc posar jo la lletra a una melodia teua. O, fins i tot, fer una cançó junts. Si ho desitges i l'empresa ens complau, em comprometré a publicar-la al següent disc. Aquest recompensa la limite a una aportació. Us ho agrairé al web i podreu descarregar-vos el disc de forma anticipada (format mp3).

Si m'ajudeu amb 100 euros
Us faré arribar “Propietats medicinals”, “Canvi dels àngels” i un disc inèdit amb la gravació de tots els poemes que he publicat fins ara. També us ho agraïré al web i podreu descarregar-vos el disc de forma anticipada (format mp3).

Si m'ajudeu amb 150 euros
Us faig un recital poètic (equip de so inclòs) allà on vullgueu (despeses de desplaçament no incloses). Us propose un recital de poesia meua o un recital de poesia universal triada per mi, o fins i tot, una mescla de les dues. Us faré arribar "Propietats medicinals". També podreu descarregar-vos el disc de forma anticipada (mp3) i tindreu l'agraïment al web.

Si m'ajudeu amb 200 euros
Us faré arribar “Propietats medicinals”, “Canvi dels àngels” i una edició manuscrita enquadernada en pell i cosida a mà per Esperanza Vives del llibre que trieu dels que he publicat fins ara. També us ho agraïré al web i podreu descarregar-vos el disc de forma anticipada (format mp3). Si m'ajudeu amb 200 euros, hi ha l'opció

De fer-vos un concert en solitari a domicili i us lliuraré un exemplar de "Propietats medicinals". Si s’escau, amb l’equip de so inclòs. Les despeses de desplaçament no hi són incloses. Us prodreu descarregar el disc (en mp3) de forma anticipada i us ho agraïré al web.

Si m'ajudeu amb 400 euros
Tindreu 5 exemplars de "Propietats medicinals" i 5 de "Canvi dels àngels". A més, us propose una paella cuinada per mi al Bar Plaça de Silla per a deu persones després d'un magnífic passeig en barca per l'Albufera. En acabant, farem un concert íntim ple de sorpreses i noves creacions. La data la posem entre els dos. Us ho agraïre al web i tindreu l'enllaç per descarregar-vos el disc (mp3) de forma anticipada.

Si m'ajudeu amb 900 euros
Farem un concert amb la banda completa per vosaltres (despeses de desplaçament i equip de so a banda). 

Facebook     Twitter    

 • Fes una pregunta Tens algun dubte?
  Pregunta-li directament al creador del projecte
 • Fes un comentari Vols opinar?
  Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

Ivan_Brull
Ivan_Brull
Parets del Vallès
132
sumadors
5260 €
dels 4960 necessaris
finalitzat
el 04/03/2017
Assolit 106%

Aporta-hi 5 €

4 sumadors
Agraïment al web

Aporta-hi 10 €

3 sumadors
Agraïment al web
+ descàrrega digital

Aporta-hi 15 €

27 sumadors
CD “Propietats medicinals”
+ agraïment personal al web
+ descàrrega digital

Aporta-hi 20 €

28 sumadors
CD “Propietats medicinals”
+ poema manuscrit i dedicat
+ descàrrega digital
+ agraïment al web.

Aporta-hi 25 €

9 sumadors
CD “Propietats medicinals”
+ CD de “Canvi dels àngels”
+ descàrrega digital
+ agraïment al web

Aporta-hi 25 €

3 sumadors
2 CD “Propietats medicinals”
+ agraïment personal al web
+ descàrrega digital

Aporta-hi 30 €

13 sumadors
CD “Propietats medicinals”
+ llibre “Sobre l’unicorn” dedicat
+ descàrrega digital
+ agraïment al web

Aporta-hi 30 €

4 sumadors
CD “Propietats medicinals”
+ llibre “Guia de perduts” dedicat
+ descàrrega digital
+ agraïment al web

Aporta-hi 30 €

3 sumadors
CD “Propietats medicinals”
+ llibre “Cantaments” dedicat
+ descàrrega digital
+ agraïment al web

Aporta-hi 40 €

5 sumadors
(Queden 6 de 10 recompenses)
CD “Propietats medicinals”
+ CD "Canvi dels àngels"
+ partitura manuscrita d'una cançó del disc
+ descàrrega digital
+ agraïment al web

Aporta-hi 45 €

6 sumadors
CD “Propietats medicinals”
+ paella cuinada per mi al Bar Plaça de Silla
+ sobretaula musical
+ descàrrega digital
+ agraïment al web

Aporta-hi 50 €

14 sumadors
CD “Propietats medicinals”
+ CD de “Canvi dels àngels”
+ 2 llibres a triar dedicats
+ descàrrega digital
+ agraïment al web

Aporta-hi 65 €

3 sumadors
CD “Propietats medicinals”
+ CD de “Canvi dels àngels”
+ els 3 llibres dedicats
+ descàrrega digital
+ agraïment al web

Aporta-hi 80 €

1 sumadors
(Queden 0 de 1 recompenses)
Un CD de "Propietats medicinals"
+ la partitura de "Sirena" manuscrita i dedicada
+ fer una cançó amb mi (tu poses la música i jo la lletra, o a l'inrevés, o, millor encara, entre els dos)
+ agraïments al web
+ descàrrega digital anticipada

Aporta-hi 100 €

3 sumadors
CD “Propietats medicinals”
+ CD de “Canvi dels àngels”
+ CD inèdit amb la gravació de tots els meus poemes publicats
+ descàrrega digital
+ agraïment al web

Aporta-hi 150 €

0 sumadors
Recital de poesia (equip de so inclòs, despeses de desplaçament no incloses)
+ CD "Propietats medicinals
+ descàrrega digital
+ agraïment al web

Aporta-hi 200 €

1 sumadors
(Queden 1 de 2 recompenses)
CD “Propietats medicinals”
+ CD “Canvi dels àngels”
+ agraïment a la pàgina web edició manuscrita enquadernada en pell de “Cantaments” (el meu primer poemari)
+ agraïments al web
+ descàrrega digital anticipada

Aporta-hi 200 €

0 sumadors
(Queden 2 de 2 recompenses)
CD “Propietats medicinals”
+ CD “Canvi dels àngels”
+ agraïment a la pàgina web
+ edició manuscrita enquadernada en pell de “Guia de perduts” (el meu segon poemari)
+ agraïments al web
+ descàrrega digital anticipada

Aporta-hi 200 €

2 sumadors
(Queden 1 de 2 recompenses)
CD “Propietats medicinals”
+ CD “Canvi dels àngels”
+ agraïment a la pàgina web
+ edició manuscrita enquadernada en pell de “Sobre l’unicorn” (el meu tercer poemari)
+ agraïments al web
+ descàrrega digital anticipada

Aporta-hi 200 €

1 sumadors
Concert en solitari (equip de so inclòs) per a un públic reduït (despeses de desplaçament no incloses)
+ agraïments al web
+ descàrrega digital anticipada

Aporta-hi 400 €

2 sumadors
(Queden 2 de 3 recompenses)
5 CD “Propietats medicinals”
+ 5 CD de “Canvi dels àngels”
+ paella valenciana per a 10 persones cuinada per mi al Bar Plaça de Silla
+ concert íntim
+ passeig en barca per l’Albufera. (Data a convenir)
+ agraïments al web
+ descàrrega digital anticipada

Aporta-hi 900 €

0 sumadors
Concert amb banda completa (amb bateria, teclats, guitarres i contrabaix).
No inclou equip de so ni despeses de desplaçament.


Blog del projecte

Vídeo promocional "Propietats medicinals".
Compartisc el vídeo promocional de la campanya del totSuma. Podeu trobar-lo ací i difondre'l si us ve de gust. "Propietats medicinals" és la primera cançó ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

 • Troba'ns al Facebook
  Troba'ns al Twitter
  Escriu-nos!