Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

"The Waldeinsamkeit" la primera novel·la d'Aleix Olóndriz!

Un projecte de AleixOlondriz

  • Insereix-lo en una pàgina web

Em dic Aleix Olóndriz, tinc 21 anys i sóc de Lleida. Em considero un fanàtic de la muntanya, de l'alpinisme i de la naturalesa. Al Gener del 2016 vaig començar a escriure un petit text anomenat "Waldeinsamkeit". Des d'aquell moment, he anat ampliant i donant forma al que ha acabat convertint-se en la meva primera novel·la. Un llibre escrit en castellà i ambientat al Pirineu aragonès.
 

  Portada i contraportada del llibre. 




I ara, què vull fer?

Un cop acabat, vull auto publicar el llibre. Per poder-ho fer, necessito el finançament per a la impressió, còpies i dipòsit legal dels 100 exemplars que demano.

Com ho faré?

A través de la plataforma de finançament col·lectiu TotSuma. L'objectiu és arribar als 500 €, que és la quantitat que necessito per a poder fer-ne 100 còpies. Les donacions poden o no tenir recompensa, depèn del pack escollit.

Quin ús es farà dels diners recaptats?

Si s'aconsegueix arribar a l'objectiu marcat, tots els diners aniran destinats a poder pagar la impremta per a la còpia, registre i distribució dels llibres. En aquest procès, s'inclou la maquetació, la impressió, el registre dins del dipòsit legal (ISBN) i l'enviament.

Quina és la meva capacitat per dur a terme el projecte?

Un cop escrit el llibre i dissenyada la portada ve la part més fàcil, l'enviament a la impremta en línia. Aquesta s'encarrega dels passos esmentats anteriorment i en unes setmanes m'envia les edicions acabades del llibre. Per tant, tinc tota la capacitat i mitjans per poder completar el projecte del llibre "The Waldeinsamkeit"

I llavors, quin és el timing del projecte?

Des del 25 de Gener fins al 25 de Febrer es pot col·laborar mitjançant les donacions. Un cop acabada la campanya de micromecenatge sabrem si s'ha aconseguit l'objectiu. En cas afirmatiu, automàticament s'enviarà la maqueta del llibre perquè comenci el procés d'impressió que durarà unes setmanes.

Durant la primera quinzena de Març, el llibre físic ja estarà preparat per entregar-lo a tots els participants a mà o per enviament.

Però... Què vol dir "Waldeinsamkeit"?

Waldeinsamkeit és una paraula alemanya que no té traducció en cap altre idioma. La seva definició consisteix en: La soledat en el bosc. La sensació d'estar sol al bosc.

"Wald" significa bosc.
"einsam" significa sol i per consegüent"einsamkeit" vol dir solitud.

I així trobem el nom "Waldeinsamkeit".

Finalment, us deixo la presentació del llibre, moltes gràcies a tots els participants i sumadors d'aquest projecte.

<< Tenir una casa, un cotxe, un treball fix, una parella estable, un nivell adquisitiu i un estatus social. Bé podria ser la primera escena de 'Trainspotting', però la realitat és que se'ns ha etiquetat amb aquests 'Tips' com a condicions per tenir una vida feliç.

I si una abella es revelés a la seva reina i escapés del rusc? ¿I si de sobte despertés el nostre instint animal? I si això et passés a tu? El retorn a la natura i la recerca de la felicitat real són els eixos sobre els quals gira un viatge, no només físic, d'un home que es veu obligat a emprendre un camí desconegut i incert. Escriure un relat que barregés de forma pràctica i senzilla la natura, la desconstrucció del jo, màgia i amor era una cosa tan complicada com il·lusionant.
El projecte "The Waldeinsamkeit" neix de la idea d'escriure un llibre que reunís tres pilars bàsics: La màgia, l'amor i la natura. Si bé és cert que mai s'ha de començar un llibre pel títol, aquesta vegada ha estat la portada la que m'ha inspirat a començar una aventura que ni jo mateix sabia on podia acabar. The Waldeinsamkeit, que en alemany vol dir "La solitud del bosc. La sensació d'estar sol en la naturalesa "descriu a la perfecció el conjunt de pensaments, sentiments, pors i alhora romanços que sento quan camino pel bosc. Tot el que em fa sentir connectat amb la natura i el seu "jo" més primitiu.

Així doncs, el títol em va inspirar a descriure la història d'un home que es veu obligat a deixar una vida confortable i plena de la més absoluta i falsa felicitat. En el seu camí emprèn un viatge no només físic, també emocional, on descobrirà que darrere de les ciutats i la civilització hi ha un regne salvatge que resisteix els embats i estripis de l'ésser humà.
Com John Muir va descriure tan encertadament "El camí més clar cap a l'univers és a través d'un bosc salvatge" i així he intentat posar tots els meus esforços en expressar i cisellar una història on reunir algunes de les meves experiències i altres de els meus anhels més íntims, totes les meves reflexions i una mica d'imaginació per posar el món natural com a eina per al coneixement dels sentiments, la destrucció de la realitat tal com la coneixem i l'amor pel salvatge per a aquells que, com jo, alguna vegada han pensat que l'humà és el càncer del planeta. ¿Sona brusc? Llavors no estàs preparat per llegir "The Waldeinsamkeit". >>

Facebook     Twitter    

  • Fes una pregunta Tens algun dubte?
    Pregunta-li directament al creador del projecte
  • Fes un comentari Vols opinar?
    Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

AleixOlondriz
AleixOlondriz
Lleida
47
sumadors
736 €
dels 500 necessaris
finalitzat
el 24/02/2017
Assolit 147%

Aporta-hi 1 €

0 sumadors
Agraïments a les xarxes socials i presentacions del llibre

Aporta-hi 3 €

4 sumadors
Llibre en versió e-book (PDF) "The Waldeinsamkeit"

Aporta-hi 8 €

24 sumadors
Llibre físic "The Waldeinsamkeit"

Aporta-hi 14 €

3 sumadors
Llibre fisic "The Waldeinsamkeit" + enviament -Agraïments a les xarxes socials i a les presentacions

Aporta-hi 20 €

9 sumadors
PACK ENVIAMENT: - 2 còpies del llibre fisic "The Waldeinsamkeit" + enviament

Aporta-hi 30 €

2 sumadors
PACK ENTITAT: -2 còpies del llibre físic "The Waldeinsamkeit" -Agraïments a les xarxes socials i a les presentacions -Presentació del llibre per a l'entitat

Aporta-hi 50 €

5 sumadors
PACK MENCIÓ ESPECIAL: -Llibre físic "The Waldeinsamkeit" - Agraïment i menció dins el llibre a les primeres pàgines. - Agraïments a les xarxes socials i presentació del llibre

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!