Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

De sobte, la llum. Josep Alemany canta Ramon Guillem.

Un projecte de Josep_Alemany

Articles

Dissabte, 25 de febrer

DATA CONCERT DE PRESENTACIÓ

Hola sumadors i sumadores. Ja tenim data per a presentar-vos el projecte en directe. Serà el divendres 31 de març, a les 20:30 hores, a la Sala Carolina. La sala està a la ciutat de València, al C/ Rugat, 10.

Per al concert, comptarem amb la formació que ha participat en l'enregistrament del disc (Jose Reillo, Baptiste Bailly  Xuso Barberà), i en part de les col·laboracions (Federico Nathan i David Cases). Tindreu una gran oportunitat per escoltar grans músics!

Els propers dies aniré donant-vos més informació de com va el procés d'edició del disc i com anireu rebent les recompenses. Molt prompte podreu escoltar el disc anticipadament!!!!

Un abraç!
Moltes gràcies, una vegada més, per voler formar part d'aquesta familia.

 



Dijous, 2 de febrer

Últimes col·laboracions i situació del projecte.

Hola Sumadors i sumadores! Abans de res, moltes gràcies una vegada més per les vostres aportacions al projecte, que en gran mesura, ens faciliten un camí llarg i difícil.

M'agradaria comentar-vos quines han estat les darreres col·laboracions al nostre treball. En primer lloc, Gusmà Gil, baixista al grup Sva-ters i a projectes com Miquel Gil i Xiromita Trad Project. Al nostre cas, ha enregistrat el baix elèctric a un poema que hem anomenat "67". I també hem comptat amb la veu de Miquel Gil, músic i artista de reconegut prestigi. A "De sobte, la llum. Josep Alemany canta Ramon Guillem", ha demostrat una vegada més el poder, força i peculiaritat de la seua veu, tot recitant el principi del poema "Pont de Fusta".

I ara vos explique en quin moment del procés ens trobem. Ja hem enregistrat tot el treball i estem en procés de masterització, cerca d'un segell discogràfic i d'espais per començar a fer concerts i poder-vos mostrar en directe la feina feta. La intenció, era fer un concert al febrer, però ens ha resultat difícil poder tancar una data aquest mes, motiu pel qual, retardarem unes setmanes la presentació. La idea és que tot estiga a punt per finals de març, cosa que anirem confirmant-vos els propers dies i que esperem siga una realitat.

Dir-vos també, que properament contactarem amb vosaltres per tancar aspectes oberts del totSuma, com quins poemaris trieu entre els dos de Ramon Guillem dels que disposem.

La plataforma totSuma ha tingut problemes a l'hora de fer efectives algunes aportacions. Totes aquelles persones que no tinguen constància de l'aportació al seu compte corrent, contacteu amb nosaltres a josep.alemany.mari@gmail.com si continueu interessades en les recompenses.  

Finalment, agrair moltíssim el treball fet per dos professionals enormes com Pau Seguí i Juan Castelló. El primer com a productor musical i arranjador, el segon com a tècnic de gravació i tècnic de mescla, i tots dos com a grans assessors i companys de viatge sense els quals aquest treball no seria el mateix.

Seguirem informant!



Dijous, 12 de gener

ELS MÚSICS. LES COL·LABORACIONS: SERGI GARCIA

ELS MÚSICS. LES COL·LABORACIONS: SERGI GARCIA

Seguisc explicant-vos qui m'acompanya a "De sobte, la llum. Josep Alemany canta Ramon Guillem".

Per al poema Amant, inclòs al magnífic poemari Celebració de la mirada, hem comptat amb Sergi Garcia i el seu fliscorn. 

Sergi Garcia estudia Grau Mitjà al Conservatori Professional Lluis Milán de Xàtiva i obté el Títol Professional de professor de trompeta l'any 2000. Participa de seminaris de jazz al Palau de la Música de València impartits per Fco. Blanco "Latino", Mike P. Mossman, Claudio Roditi, Chris Kase, David Pastor, Jerry Bergonzi, Pat Metheny, entre d'altres (2006-2013).    

Pel que fa a la seua aportació a projectes musicals, forma part activa de la Latino Blanco Swing Band, de la Sedajazz Big Band, Russafa Ensemble, Original Dixieland Jazz Band, Breaking Brass i Sva-ters.

Entre els anys 2008 i 2009 participa de la Gira amb la "Perico Sambeat Flamenco Big Band" compartint escenari amb el mateix Perico Sambeat, i artistes com Carmen Cortés, Gerardo Núñez, Javier Colina o Marc Miralta entre d'altres. Amb aquest projecte puja a escenaris del Festival de Jazz de Madrid o el Heineken Jazzaldia de Sant Sebastià entre d'altres.

A més a més, també té experiència al món de la música clàssica, i és membre titular a l'Orquestra Filharmònica de la Universitat de València entre els anys 2001 i 2006. Ha col·laborat amb l'Orquestra Simfònica del Principat d'Astúries i la Jove Orquestra de Concerts de València, sota la direcció de Cristobal Soler, Francisco Cervera, Carles Santos i el Premi Príncep d'Astúries de Belles Arts Kristopf Penderecky (2001-2003).

No deixeu córrer l'oportunitat d'escoltar a un gran músic com Sergi Garcia!  



Dimarts, 10 de gener

ELS MÚSICS. LES COL·LABORACIONS: DAVID CASES

ELS MÚSICS. LES COL·LABORACIONS: DAVID CASES

Continue explicant-vos els músics que formen part de les col·laboracions. Ara és el torn de David Cases, saxofonista.

Des d'un principi, des de la idea inicial, em ronda pel cap la possibilitat d'incloure un saxofonista en algunes de les cançons que anava treballant. Sempre m'ha agradat el so del saxofó, el tenor especialment. I clar està, que des del mateix inici tinc al cap el nom de David Cases, ja que he tingut l'oportunitat de tocar amb ell al grup Naia amb un resultat més que satisfactori.

Entrant en matèria, David Cases comença els estudis de saxofó als 11 anys, a la Societat Musical santa Cecília d'Alcàsser. Més tard, cursa estudis de grau mitjà al Conservatori de Catarroja, període durant el qual, comença a tenir interés pel món del jazz i la música moderna. Participa de seminaris de jazz al Palau de la Música de València, rebent formació de mestres com Francisco Blanco "Latino", David Pastor o Perico Sambeat.

Una vegada finalitzats els estudis de grau mitjà, continua la seua formació a Sedajazz, rebent classes de Francisco Blanco, Voro García i Josvi Muñoz, tot preparant l'accés al Conservatori Superior de jazz de València, on cursa actualment els seus estudis. Durant aquests anys rep formació de músics com Ramon Cardo, Toni Belenguer, Santi Navalón, Voro García i Jeff Jerolamon.

Durant tota la seua trejactòria musical, ha format part de diferents formacions de ska, reggae, punk i rock. Actualment forma part de formacions de funky, rock-fusió i jazz.

A "De sobte, la llum. Josep Alemany canta Ramon Guillem" ha enregistrat saxo tenor a la cançò "67" i saxo soprano a "excés de llum".

Molt guai mestre!

 

 



Dissabte, 7 de gener

ELS MÚSICS. LES COL·LABORACIONS: FEDERICO NATHAN

ELS MÚSICS. LES COL·LABORACIONS: FEDERICO NATHAN

Obrim ara l'apartat dedicat a les col·laboracions. Durant la producció del disc, i després d'escoltar el material disponible, decidim incloure trompeta, violí, saxo tenor i soprano. 

Primerament parlarem del violinista. Hem tingut la immensa sort i el gran plaer de poder comptar amb Federico Nathan, un violinista amb un bagatge, currículum i gust per tocar enormes.

Ha participat de les cançons "Brases", "Altres ulls", "El vell pont del s.XVIII" i "Un dia".

I qui és Federico Nathan?

Federico Nathan naix a Montevideo el 1986. Comença els seus estudis de violí als 8 anys amb Nelson Govea. El 1998 obté la Categoria "A" per unanimitat del jurat al Concurs de Joventuts Musicals. Molt prompte mostra gran inquietud pel món de la improvisació, que el porta a formar part de grups de diversos estils, que l'ajuden a desenvolupar-se en aquest sentit. En aquesta etapa, té un primer contacte amb la improvisació en el Tango, Jazz i Rock, sense deixar de costat l'estudi de la música clàssica.

L'any 2002 debuta com a solista amb l'Orquestra Filharmònica de Montevideo.

L'any 2003 és seleccionat per participar, representant l'Uruguai, en l'Orquestra Juvenil de les Amèriques organitzada per l'OEA, amb la que realitza una gira per tot el continent americà.

El mateix any, obté una beca completa d'estudis al Conservatori Superior de Música Reina Sofía de Madrid, per a la Càtedra de Violí del professor Rainer Schmidt, i és seleccionat per viatjar al Festival Internacional de Música de Santander on rep classes magistrals de Zakhar Bron, Silvia Marcovici i Joseph Silverstein entre d'altres.

El 2005 aconsegueix la distingida beca completa de Jacobs per començar els estudis Performer Diploma a la Universitat d'Indiana, EEUU. Durant aquest període a la Universitat d'Indiana, desenvolupa la seua carrera com a compositor i intèrpret de Jazz, treballant i fent classes amb David Baker, Gilles Apap, Michel Camilo i Pablo Ziegler.

Després de graduar-se a la Universitat d'Indiana, és seleccionat pel violinista Didier Lockwood per tal de realitzar cursos de Jazz al Conservatori de París.

L'any 2010 obté un contracte amb l'Orquestra Nacional d'Espanya i, amb l'objectiu d'expandir els seus horitzons en la música de cambra, es perfecciona amb el seu quartet a l'Institut Reina Sofía a Madrid, tot plegat amb la tutoria de Gunter Pichler (primer violí del quartet Alban Berg).

Durant el mateix any forma part dels projectes educatius organitzats per  l'INAEM i l'Orquestra Nacional d'Espanya, participant en tallers per diferents instituts de Madrid.

Al gener de 2011, és escollit per l'Orquestra Simfònica de Youtube per formar part d'aquesta i tocar al teatre de l'Òpera de Sidney, Austràlia. Durant aquest esdeveniment, és seleccionat per tocar de solista a un concert de Vivaldi junt a Richard Tognetti.

Al setembre del 2011 ingressa al conservatori Hanns Eisler de Berlín per realitzar un postgrau amb el professor Ulf Wallin. Aquest mateix any, estrena el seu concert per a violí i orquestra amb l'Orquestra Filharmònica de Montevideo. 

Al 2012 guanya el Premi Anual de Música que atorga el MEC en la categoria de “Música Ciudadana” per la seua composició “Niños del Sur” a Montevideo.

Com a compositor i intèrpret, ha estrenat obres per a orquestra, grups de cambra i solista a diferents països com França, Estat Espanyol, Alemanya, EEUU i Uruguai.

Actualment ocupa el lloc de solista de segons violins a l'Orquestra Metropol d'Holanda, amb la qual ha tocat junt a artistes com Joshua Redman, Gregory Porter, Esperanza Spalding, Snarky Puppy i Gonzalo Rubalcaba entre d'altres.

Com sona el violí!!!!



Dimarts, 27 de desembre

ELS MÚSICS: XUSO BARBERÀ (CONTRABAIX)

ELS MÚSICS: XUSO BARBERÀ (CONTRABAIX)

Hola sumadors i sumadores! Continue explicant-vos qui són els músics que m'acompanyen, i per acabar aquesta primera part de presentacions, és el torn de Xuso Barberà.

El so característic a fusta que emet un contrabaix ens agrada molt per al projecte, i és clau a l'hora de triar aquest instrument. El seu paper és de vital importància, per ser un dels pilars rítmics, i pel considerable pes de les freqüències greus a les cançons.

Perquè pugueu conèixer un poc més a Xuso Barberá, vos diré que és un contrabaixista que destaca per la seua versatilitat. S'ha format al Conservatori Superior Joaquín Rodrigo de València, en l'especialitat de jazz. Cal destacar la seua participació al disc pop de Limbotheque Folkabaret, que va ser nominat a millor disc de banda revelació per RTVE al 2012. En el gènere del folk ha acompanyat a músics com Miquel Gil, Pep Gimeno "Botifarra", Aljub i Krama entre d'altres. I per acabar, al món del jazz ha acompanyat a David Pastor, Jorge Pardo, Ramón Cardo, Kiko Berenguer, Toni Belenguer, Joan Soler, Vicente Espí, Manuel Hammerlink, entre molts d'altres.

Acabem doncs, amb Xuso Barberà, l'apartat on vos explique la base que m'acompanya al projecte. Properament serà el torn de les col·laboracions!

Tira-li Xuso que sona a fusta!

No oblideu sumar. Aquest projecte ens agradaria que fóra la suma de totes i tots! http://www.totsuma.cat/projecte/1511/de-sobte-la-llum-josep-alemany-canta-ramon-guillem 



Dimarts, 20 de desembre

ELS MÚSICS: BAPTISTE BAILLY (PIANO I TECLATS)

ELS MÚSICS: BAPTISTE BAILLY (PIANO I TECLATS)

Seguisc explicant-vos qui són els músics que m'acompanyen en aquesta aventura. Hui toca parlar-vos del piano/teclats. Ara fa poc més d'un any vaig conèixer i comptar per a un directe amb Baptiste Bailly. Gràcies al meu profe a Sedajazz, Javi Pérez, tinc l'oportunitat de tocar amb tots dos. 

Des del primer moment, Baptiste mostra les seues virtuds a les tecles, aportant a més a més, idees que m'agraden molt a les cançons. Com a bon músic de l'escena jazz, improvisa que dóna gust, cosa que aporta molta frescor als temes.

I quina és la trajectòria de Baptiste Bailly? 
 

Doncs comença els seus estudis al Conservatori de Saint Etienne. Després d’un grau en musicologia i un Diploma d’Estudis Musicals, entra a l’Escola Superior de Bourgogne, on obté el Certificat Nacional de Pedagogia i una llicenciatura en Interpretació Musical.
 

Pel que fa a la seua aportació en projectes musicals, participa de la “Saint Etienne Big Band”, “L’a pas lu Quartet”, el “MMC Trio”, “Kartel”, “Morse”, o “Le Monde Merveilleux de Pepito”.
 

Ja a València col·labora amb músics com Alexey León, Javier Feltrer, Martin Leiton, Voro García, David Gadea, Mattew Baker, Mateo Rived, Mariano Steimberg, Ales Cesarini i David Minguillón, amb qui crea el duo “Diálogo con un duende”.
 

Les seues influències van des de el jazz fins al flamenc, la música clàssica i la música impresionista francesa.
 

Actualment és professor de Piano a L'Aula de Jazz
 

Un autèntic luxe comptar amb ell. Un autèntic luxe poder aprendre coses d'aquest músic que de segur, vos transportarà a una altra dimensió quan l'escolteu tocar.

Gran Baptiste!



Diumenge, 11 de desembre

ELS MÚSICS: JOSE REILLO (LA BATERIA)

ELS MÚSICS: JOSE REILLO (LA BATERIA)

Comence ara una serie d'articles per explicar-vos qui són els músics que participen al projecte.

Hui toca la bateria i percussions, per a les quals hem comptat amb Jose Reillo, qui porta el ritme a la sang i l'expressa com si estiguera parlant. Amb una naturalitat que et deixa glaçat, i tot sense perdre intensitat, precisió, ni sensibilitat. Un autèntic luxe poder comptar amb ell.

Per saber un poc més, vos contaré que participa de projectes com Le Dancing Pepa Swing Band, Miquel Gil i el grup Sva-Ters. També ha participat/col·laborat en formacions com les Dómisol Sisters i Pep Gimeno Botifarra entre molts d'altres.

A més a més, compagina la seua activitat en formacions musicals amb la docència. És professor de bateria i percussió als tallers permaments de Sedajazz, col·lectiu de músics. 

Estigueu a l'aguait, podreu escoltar totes les seues virtuds al disc i als directes. No vos deixarà indiferents.

No oblideu sumar. Aquest projecte ens agradaria que fóra la suma de totes i tots!
http://www.totsuma.cat/projecte/1511/de-sobte-la-llum-josep-alemany-canta-ramon-guillem



Dimarts, 6 de desembre

L'ESTUDI ON ENREGISTRAREM EL NOSTRE TREBALL. DE SOBTE, LA LLUM. JOSEP ALEMANY CANTA RAMON GUILLEM.

L'ESTUDI ON ENREGISTRAREM EL NOSTRE TREBALL. DE SOBTE, LA LLUM. JOSEP ALEMANY CANTA RAMON GUILLEM.

Hola companys i companyes! Estem enregistrant les cançons que formaran part del nostre treball a "Elefante, estudios de grabación" a la ciutat de València. 

Hem triat aquest estudi perquè, a més a més de ser un lloc de treball conegut pel nostre productor, Pau Seguí, reuneix les condicions tècniques i logístiques necessàries.

Com vos he comentat abans, està situat a la mateixa ciutat de València. El fet de comptar amb músics que viuen a la mateixa capital, o a la seua àrea metropolitana, ha estat un factor important a l'hora d'elegir estudi. No ens podem permetre invertir temps en desplaçaments, si tenim el que necessitem a prop de casa.

I què necessitem? Un estudi on puguen gravar diferents músics alhora. Per què? El fet de buscar textures del món del jazz i comptar amb músics de dita escena, ens porta de cap a una sonoritat de directe. I així ho estem fent. Un estudi amb diferents sales de gravació, on els músics poden interactuar visualment.

Tampoc hem deixat de costat la tecnologia, importantíssima també a l'hora d'aconseguir els resultats sonors que busquem. Comptem doncs amb micròfons, previs de micròfons, compressors, etc, ideals per obtindre un disc que esperem vos agrade moltíssim! I també comptem amb Juan Castelló, tècnic de gravació i enginyer de mescla, que està treballant colze a colze amb nosaltres.

Continuarem informant-vos del procediment!

No oblideu sumar aportacions, perquè aquest projecte serà la suma de tots i totes!

http://www.totsuma.cat/projecte/1511/de-sobte-la-llum-josep-alemany-canta-ramon-guillem

Una abraçada!


 



Dijous, 1 de desembre

DE SOBTE, LA LLUM. JOSEP ALEMANY CANTA RAMON GUILLEM.

DE SOBTE, LA LLUM. JOSEP ALEMANY CANTA RAMON GUILLEM.

“Ja no crec en els mots.
Només crec en els ulls.

No escolteu la veu 
fonda en la mirada?”

[R.G.]
Així naix el meu projecte musical, emmirallant-me amb els poemes de Ramon Guillem, amb la mirada fixada al més profund dels seus versos. Tretze poemes, tretze cançons, que descriuen situacions d’amor i desamor, malenconia, alegria i frescor. I tot plegat, teixit acuradament. Síl·laba a síl·laba, nota a nota, paraula a paraula, acord a acord. Trobareu així, la meua vessant més íntima, expressada gràcies a la formació musical que m’ha acompanyat els últims anys i perquè no, als moments d’inspiració puntuals que s’han donat durant la lectura del poemari en qüestió.

Un treball que podreu escoltar a principis del 2017 i que espere que vos agrade molt!



135
sumadors
3553 €
dels 3500 necessaris
finalitzat
el 14/01/2017
Assolit 101%

Aporta-hi 8 €

4 sumadors
+ Descàrrega digital
+ Agraïments a la web com a col·laborador del projecte

Aporta-hi 12 €

37 sumadors
+ Disc físic a casa
+ Agraïments a la web com a col·laborador del projecte

Aporta-hi 15 €

11 sumadors
+ Disc físic a casa
+ Agraïments a la web com a col·laborador del projecte
+ Descàrrega digital anticipada

Aporta-hi 17 €

8 sumadors
+ Disc físic a casa
+ Agraïments a la web com a col·laborador del projecte
+ 1 Entrada al concert de presentació (previst febrer 2017 a València)
+ Descàrrega digital anticipada

Aporta-hi 22 €

23 sumadors
+ Disc físic a casa
+ Agraïments a la web com a col·laborador del projecte
+ 2 Entrades al concert de presentació (previst febrer 2017 a València)
+ Descàrrega digital anticipada

Aporta-hi 25 €

15 sumadors
+ Disc físic a casa
+ Agraïments a la web com a col·laborador del projecte
+ Descàrrega digital anticipada
+ 1 Llibre de poesia de Ramon Guillem dedicat per l’autor

Aporta-hi 30 €

6 sumadors
+ Disc físic a casa
+ Agraïments a la web com a col·laborador del projecte
+ 1 Entrada al concert de presentació (previst febrer 2017 a València)
+ Descàrrega digital anticipada
+ 1 Llibre de poesia de Ramon Guillem dedicat per l’autor

Aporta-hi 35 €

14 sumadors
+ Disc físic a casa
+ Agraïments a la web com a col·laborador del projecte
+ 2 Entrades al concert de presentació (previst febrer 2017 a València)
+ Descàrrega digital anticipada
+ 1 Llibre de poesia de Ramon Guillem dedicat per l’autor

Aporta-hi 35 €

1 sumadors
+ Disc físic a casa
+ Agraïments a la web com a col·laborador del projecte
+ Descàrrega digital anticipada
+ 2 Llibres de poesia de Ramon Guillem dedicats per l’autor

Aporta-hi 40 €

0 sumadors
+ Disc físic a casa
+ Agraïments a la web com a col·laborador del projecte
+ 1 Entrada al concert de presentació (previst febrer 2017 a València)
+ Descàrrega digital anticipada
+ 2 Llibres de poesia de Ramon Guillem dedicats per l’autor

Aporta-hi 45 €

14 sumadors
+ Disc físic a casa
+ Agraïments a la web com a col·laborador del projecte
+ 2 Entrades al concert de presentació (previst febrer 2017 a València)
+ Descàrrega digital anticipada
+ 2 Llibres de poesia de Ramon Guillem dedicats per l’autor

Aporta-hi 280 €

0 sumadors
+ Recital poètic de Ramon Guillem amb actuació musical de 6 cançons en xicotet format
(INCLOU equip de veus. No inclou transport a partir de 50km des de València ciutat)
+ Agraïments a la web com a col·laborador del projecte
+ Descàrrega digital anticipada

Aporta-hi 280 €

2 sumadors
+ Concert en xicotet format, per a 20-30 persones
(INCLOU equip de veus. No inclou transport a partir de 50 km des de València ciutat)
+ Agraïments a la web com a col·laborador del projecte
+ Descàrrega digital anticipada anticipada

Aporta-hi 450 €

0 sumadors
+ Concert en xicotet format
(INCLOU equip de veus. No inclou transport a partir de 50 km des de València ciutat)
+ Agraïments a la web com a col·laborador del projecte
+ Descàrrega digital anticipada
+ 20 CD

Aporta-hi 800 €

0 sumadors
+ Concert en format complet
(NO inclou transport a partir de 50 km des de València ciutat, ni equip de veus)
+ Agraïments a la web com a col·laborador del projecte
+ Descàrrega digital anticipada


Blog del projecte

DATA CONCERT DE PRESENTACIÓ
Hola sumadors i sumadores. Ja tenim data per a presentar-vos el projecte en directe. Serà el divendres 31 de març, a les 20:30 hores, a la Sala Carolina. La sala està a la ciutat ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!