Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Nova web de Fetasantfeliu

Un projecte de FetaSantFeliu

Articles

Dimarts, 18 d'octubre

SEGON OBJECTIU ACONSEGUIT: MOLTES GRÀCIES!

SEGON OBJECTIU ACONSEGUIT: MOLTES GRÀCIES!

Estem molt contents! La campanya de micromecenatge del Tot Suma arriba al seu final amb bona nota: hem aconseguit el segon objectiu que ens vam proposar: arribar als 2.500 euros. I ho hem aconseguit gràcies a 75 mecenes, entres persones a títol individual, entitats i empreses, als quals volem donar les gràcies. És a partir de la suma de totes les aportacions que Fetasantfeliu podrà seguir creixent.

En total, hem recaptat 2.550 euros, que serviran per cobrir una part del finançament de la nova web. El cost total de la renovació de la web és de 6.000 euros. Una renovació que permetrà navegar per la pàgina de manera òptima a través de mòbils i tauletes i que, a més, oferirà un disseny més actual i pràctic. La previsió és poder-la estrenar en poques setmanes.

Fetasantfeliu és un diari digital que és possible gràcies a la col·laboració de moltes persones que hi dediquen temps, ganes i passió per Sant Feliu. El diari el gestiona una cooperativa de 160 socis i compta amb un equip de col·laboradors que fan que el projecte tiri endavant. L'èxit de la campanya del Tot Suma ens fa il·lusió i ens empeny a continuar endavant. Gràcies!Divendres, 7 d'octubre

Objectiu aconseguit! Nou repte: arribar als 2.500

Objectiu aconseguit! Nou repte: arribar als 2.500

Gràcies, gràcies, gràcies! Des de Fetsantfeliu estem molt contents de comunicar-vos que ho hem aconseguit! Hem arribat a l'objectiu dels 2.000 euros, que serviran per cobrir una part del finançament de la nova web. Gràcies a la col·laboració d'una seixantena de mecenes, tant lectors, com entitats i empreses, la nova web ben aviat serà una realitat.

La campanya del Tot Suma la vam engegar el dia 19 de setembre i a data d'avui hem aconseguit el 100% de l'objectiu que ens vam proposar: aconseguir 2.000 euros. Aquests 2.000 euros suposen una tercera part del cost final de la renovació de la pàgina web i per això volem aprofitar els dies que ens queden de campanya del Tot Suma per ampliar l'objectiu a 2.500 euros. 

Per tant, fins el 16 d'octubre, encara hi ha temps per col·laborar amb la campanya de micromecenatge, on es poden fer aportacions dels 10 fins als 100 euros, totes amb recompenses de segell santfeliuenc. 

Volem acabar recordant que Fetasantfeliu és un diari digital que és possible gràcies a la col·laboració de moltes persones que hi dediquen temps, ganes i passió per Sant Feliu. Aquesta campanya n'és un exemple més. Ens ajudeu a aconseguir el segon objectiu?Dijous, 6 d'octubre

Ja hem arribat al 90% de l'objectiu!

Ja hem arribat al 90% de l'objectiu!

La campanya del Tot Suma avança a bon ritme. Hem arribat a l'equador de la campanya amb bona part del finançament que ens cal. A dia d'avui ja tenim un 90% de l'objectiu proposat, que són 1.810 euros necessaris dels 2.000 que ens hem proposat aconseguir. Per això, estem molt agraïts als 49 mecenes que han decidit col·laborar perquè el nou web de Fetasantfeliu sigui una realitat

Ara ens queden 11 dies per completar l'objectiu final i confiem que amb la col·laboració de tothom hi arribarem. Ens fa il·lusió la col·laboració de tothom, de lectors i també de les entitats i empreses que s'han decidit a convertir-se també en mecenes del projecte. Sempre ho diem i en moments com aquest, pensem que val la pena recordar-ho: Fetasantfeliu és un diari digital que és possible gràcies a la col·laboració de moltes persones que hi dediquen temps, ganes i passió per Sant Feliu.

Amb aquesta campanya, volem fer encara més partíceps aquells lectors que sempre hi són però que encara no s'han decidit a fer-se socis i que, a través del Tot Suma, també faran créixer el projecte.

Fins el 16 d'octubre, encara hi ha temps per col·laborar amb la campanya de micromecenatge, on es poden fer aportacions dels 10 fins als 100 euros, totes amb recompenses de segell santfeliuenc. Tot plegat per aconseguir 2.000 euros, que són una tercera part del cost que suposa renovar la web, una acció imprescindible per continuar informant-vos cada dia del que passa a Sant Feliu.Dilluns, 26 de setembre

Lectors, entitats i empreses, tots podeu col·laborar al TotSuma!

Lectors, entitats i empreses, tots podeu col·laborar al TotSuma!

Des de Fetasantfeliu encetem la segona setmana de la campanya de micromecenatge per renovar la web amb molt bones sensacions. Estem molt agraïts als primers 35 mecenes que ja han permès superar la meitat de l'objectiu que hem plantejat i confiem seguir sumant. S'hi pot col·laborar a partir de 10 euros i també hi ha recompenses específiques per a empreses i entitats. Descobriu-ho aquí.

Un 57% del total en una setmana. És el que hem aconseguit gràcies a les aportacions dels 35 primers mecenes que ja han posat el seu granet de sorra perquè Fetasantfeliu pugui seguir creixent.

Des de Fetasantfeliu estem contents de la primera reacció dels lectors durant aquesta primera setmana -col·laborant, difonent, engrescant- i confiem seguir creixent durant els propers dies. Ara per ara ja hem cobert un 57% de l'objectiu plantejat, és a dir, 1.145 euros dels 2.000 necessaris. Aquests 2.000 euros són una tercera part del cost que suposa renovar la web, una acció imprescindible per continuar informant-vos cada dia del que passa a Sant Feliu.

Entitats i empreses també poden col·laborar

Fins el 16 d'octubre es mantindrà oberta la campanya de micromecenatge i totes les aportacions hi són benvingudes. De fet, volem que tothom hi càpiga i a partir dels 10 euros ja es pot col·laborar. Per cada tipus d'aportació, s'estableixen diferents recompenses de segell santfeliuenc. En la primera setmana, les que han tingut més èxit han estat les de sopars, que ja s'han esgotat, però encara queden moltes més opcions. Les trobareu totes aquí.

A més de les aportacions dels lectors, les entitats i les empreses que ho vulguin també poden fer un cop de mà al projecte. Es poden fer aportacions entre els 25 i els 100 euros per constar com a col·laboradores amb el projecte o fins i tot fer aparèixer el logotip en els cartells de difusió dels actes de Fetasantfeliu durant tot un any.Dilluns, 19 de setembre

Comença la campanya de micromecentatge per renovar el web de Fetasantfeliu

Comença la campanya de micromecentatge per renovar el web de Fetasantfeliu

Des d’avui dilluns i fins el 16 d'octubre podeu fer aportacions per col·laborar en el projecte

Des de Fetasantfeliu necessitem la col·laboració dels lectors del diari per renovar la web. Volem renovar la pàgina perquè s’adapti a mòbils i tauletes i, a més, tingui un disseny més funcional i visualment atractiu. Per aconseguir-ho, ens cal la suma de tothom i  per això avui comencem una campanya de micromecenatge on ja podeu col·laborar. Per cada aportació, també us oferim recompenses de segell santfeliuenc. Podeu consultar-ho aquí.

Fetasantfeliu vol continuar sent el diari de referència de Sant Feliu de Llobregat i, per fer-ho, cal renovar la web: fer-la web responsive, adaptada a mòbils i tauletes, i fer un rentat de la cara a la pàgina amb un disseny més actual i pràctic. Per tal de fer possible aquest canvi, necessitem la col·laboració dels lectors de Fetasantfeliu per cobrir una part del finançament del projecte.

És per això, que des d’avui i fins el 16 d'octubre teniu temps per participar en una campanya de micromecenatge a través de la plataforma TotSuma. En aquesta pàgina podeu fer aportacions econòmiques de diferents tipus. Volem que tothom hi càpiga i per això hem establert diferents tipus de mecenes, que van dels 10 als 100 euros. Per cada categoria, també hi ha recompenses, com ara una làmina d’un dibuix de l’il·lustrador Martí Viladomat, una bossa de Fetasantfeliu, lots de productes culturals santfeliuencs, a més de propostes per a empreses i entitats! Trobareu tots els detalls en aquest pàgina.

Des de Fetasantfeliu volem arribar a tanta gent com sigui possible i per això creiem que l’accés per llegir els continguts és i ha de continuar sent gratuït. Però per fer sostenible el projecte i permetre la renovació de la web, ara us demanem aquest cop de mà, segurs que si ho aconseguim, hi sortirem guanyant tots: Fetasantfeliu i els lectors diaris.

 75
sumadors
2550 €
dels 2000 necessaris
finalitzat
el 17/10/2016
Assolit 127%

Aporta-hi 10 €

8 sumadors
● Agraïment a la web.

Aporta-hi 15 €

4 sumadors
● Agraïment a la web
● Làmina de l'il·lustrador i col·laborador del Fetasantfeliu Martí Viladomat.

Aporta-hi 25 €

25 sumadors
● Agraïment a la web
● Làmina de l'il·lustrador i col·laborador del Fetasantfeliu Martí Viladomat
● Bossa de cotó tipus totebag amb un disseny exclusiu del Feta.

Aporta-hi 25 €

3 sumadors
ESPECIAL ENTITATS I ASSOCIACIONS:
Reconeixement especial com a Mecenes del Fetasantfeliu a la nostra web.

Aporta-hi 40 €

3 sumadors
● Agraïment a la web
● Làmina de l'il·lustrador i col·laborador Martí Viladomat
● Bossa de cotó tipus totebag amb un disseny exclusiu del Feta
● Dos anuaris del Fet a Sant Feliu (2014 i 2015).

Aporta-hi 40 €

7 sumadors
(Queden 0 de 7 recompenses)
100% Sant Feliu A. Lot format per:
● Sopar a un restaurant de Sant Feliu per a dues persones
● 2 cerveses artesanes de Sant Feliu

Aporta-hi 40 €

4 sumadors
(Queden 1 de 5 recompenses)
100% Sant Feliu B. Lot format per:
● Dos CD de músics de Sant Feliu
● Dos llibres d'un autor santfeliuenc
● Una descàrrega de l'app de la Joana Raspall

Aporta-hi 40 €

0 sumadors
(Queden 5 de 5 recompenses)
100% Sant Feliu C. Lot format per:
● Dos llibres d'autors santfeliuencs
● Dos CD de músics de Sant Feliu
● Una descàrrega de l'app de la Joana Raspall

Aporta-hi 40 €

5 sumadors
(Queden 0 de 5 recompenses)
100% Sant Feliu D. Lot format per:
● Un llibre d'un autor santfeliuenc
● Un CD de músics de Sant Feliu
● Dues entrades al preu d'una per veure una pel·lícula al Cinebaix.

Aporta-hi 50 €

2 sumadors
ESPECIAL EMPRESES:
Reconeixement especial com a Mecenes del Fetasantfeliu a la nostra web.

Aporta-hi 50 €

3 sumadors
ESPECIAL ENTITATS I ASSOCIACIONS: Reconeixement especial com a Mecenes del Fetasantfeliu a la nostra web i aparició del logo de l'entitat a totes les activitats, actes i esdeveniments organitzats per Fetasantfeliu durant un any.

Aporta-hi 60 €

10 sumadors
● Agraïment a la web
● Una làmina de l'il·lustrador i col·laborador del Fetasantfeliu Martí Viladomat
● Una bossa de cotó tipus totebag amb un disseny exclusiu del Feta
● Dos anuaris (2014 i 2015)
● Un any de subscripció al Feta (si ja sou socis, se us descomptarà de la quota de l'any vinent).

Aporta-hi 100 €

1 sumadors
ESPECIAL EMPRESES: Reconeixement especial com a Mecenes del Fetasantfeliu a la nostra web i aparició del logo de l'empresa a totes les activitats, actes i esdeveniments organitzats per Fetasantfeliu durant un any.


Blog del projecte

SEGON OBJECTIU ACONSEGUIT: MOLTES GRÀCIES!

Estem molt contents! La campanya de micromecenatge del Tot Suma arriba al seu final amb bona nota: hem aconseguit el segon objectiu que ens vam proposar: arribar als 2.500 euros. I ho hem aconseguit ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!