Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

NÈIXER A CASA

Un projecte de Nudriss

Comentaris

Nudriss
27 de juliol 20.52h

Ei Mireia! quina il.lusió saber de tu. Aquestes últimes aportacions han estat cosa teva i de la Noemi, doncs mil gràcies també a tu!! ha estat tota una sorpresa! Una abraçada, i ja saps, a Mallorca hi teniu casa!


Nudriss
27 de juliol 20.25h

Noemiiiii preciosaaaaa!!! moltes gràcies!! Quina passada, això sí que no ens ho esperàvem!!! Buff, emocionats....Que el Nur neixi a casa ja és una realitat. Mil gràcies preciosa!


Wabi
27 de juliol 18.57h

Moltes Felicitats !! Ja ho teniu, u heu aconseguit !!


Nudriss
18 de juliol 12.34h

Visca el padrí!!! Gràcies guapos! nosaltres també amb moltes ganes de viure l'experiència del part i de veure-li ja la carona, ja falta menys....esperem aconseguir-ho. Una abraçada als quatre!!!


El Padri / Terrassa
17 de juliol 16.13h

Bones guapa!!! Sumem al teu projecte
amb moltes ganes de veure el Nur, petons de la tribu Bosch Petanàs


Nudriss
14 de juliol 10.55h

Gracias pareja!! La verdad que así sentimos que tiene que ser, con amor, sin prisas, presentes en el aconteciomiento que sentimos más importante de nuestra vida. Gracias por vuestras palabras de apoyo. Un abrazo grande!!


Belen Navarro
13 de juliol 20.02h

Queridos Nudriss,

Estamos convencidos de lo feliz y agradecido que se sentirá Nur por llegar a la vida sin prisas, sin químicas (inórganicas), con intimidad, complicidad y mucho amor. Eso es lo que precisan todos los seres de nuestro hermoso planeta por lo que ¡os deseamos muchisima suerte!

Un abrazo largo,
GUIDO + BELÉN


Nudriss
2 de juliol 12.14h

Eiii guapaaa!! moltes gràcies pel teu suport i els teus ànims. Estem molt il·lusionats amb l'acollida que està tenint la iniciativa, i si tot segueix així sembla que serà veritat que podrem tenir el Nur a casa, de fet, és més que un desig, personalment ho sento com una necessitat vital. Així que mil gràcies tieta!!



Esteu guapíssims a la foto del projecte! Espero que tot vagi com desitgeu i tinguem una personeta nova a la família. Petons!


5 -10 -20 -tots
1



Comenta

El comentari s'ha enviat correctament i està pendent de validació.

La direcció del web totsuma.cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.
T'has de registrar per poder comentar
49
sumadors
3000 €
dels 2800 necessaris
finalitzat
el 30/07/2016
Assolit 107%

Aporta-hi 25 €

16 sumadors
(Queden 10 de 20 recompenses)
Apadrinar la Iniciativa
Les padrines i padrins tindreu un lloquet a una de les parets de casa nostra on hi escriurem tots els noms de les persones que conformeu aquesta xarxa solidària.

Aporta-hi 50 €

20 sumadors
(Queden 1 de 14 recompenses)
Una Foto pel Record
A més de ser padrines i padrins de la iniciativa, us obsequiem amb una fotografia del naixement.

Aporta-hi 100 €

7 sumadors
(Queden 5 de 10 recompenses)
Un dinar Festiu
A més de ser padrines i padrins de la iniciativa i de tenir una foto pel record, us convidem a un dinar amb aires de cuina marroquinocatalana per gaudir-nos i celebrar plegats l'esdeveniment. (Dia a concretar)

Aporta-hi 150 €

6 sumadors
(Queden 1 de 4 recompenses)
Cap de Setmana a Mallorca
A més de ser padrines i padrins de la iniciativa, de tenir una foto pel record i de gaudir d'un dinar festiu, us convidem a passar un cap de setmana a la nostra casa de Mallorca. Organitzarem les estàncies a principis de 2017.


Blog del projecte

3000 Gràcies !!! Objectiu assolit.

  Ho hem aconseguit!! Gràcies al suport de totes i tots vosaltres el Nur podrà nèixer a casa. Ha estat una experiència increïble!! Ara només falta preparar-nos ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!