Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Autocine Il·lusions

Un projecte de Autocine

Autocine Il·lusions
  • Insereix-lo en una pàgina web

Autocine Il·lusions

Noves experiències, nous horitzons.

Autocine Il·lusions neix en el marc de les Setmanes Joves de Palafrugell, unes setmanes que engloben un conjunt d'activitats proposades per les diferents entitats juvenils del poble. La finalitat d'aquestes Setmanes Joves no és més que la d'enriquir la vida de Palafrugell amb activitats lúdiques proposades per la pròpia gent del poble.

L'Associació Il·lusions des de fa molts anys vetlla per una educació integral i de qualitat per a nens i joves, organitzant activitats pedagògiques que s'inclouen a diferents propostes educatives i formatives: casals, espais de lleure, cursos de formació, etc.

Aquest any iniciem el nostre nou recorregut a les Setmanes Joves amb una proposta molt novedosa: l'Autocine Il·lusions.

La situació en la que ens trobem és la següent. Aquesta activitat estava proposada pel diumenge 6 de març a les 19h. Vam aconseguir recuperar anticipadament la inversió que haviem de fer gràcies a la col·laboració de molts comerços de Palafrugell i ho teniem tot preparat per poder fer realitat el que en aquell moment era el nostre objectiu: l'autocine.

No obstant, vam enganxar un dia de tramuntana i durant el muntatge el vent ens va llençar la pantalla a terra, obligant-nos a haver d'anul·lar l'activitat perdent igualment la gran majoria de diners que haviem aconseguit.

Així que hem decidit enjegar aquest projecte de micromecenatge per poder recuperar els diners que ens calen per fer realitat el nostre somni.

A continuació us deixem les dades de la proposta:
Dia: 15 d'abril
Hora: 21.30h
Lloc: Recinte firal de Palafrugell (on es fa el circ). Es tracta d'una esplanada molt grossa que queda al costat del Coqui i davant l'INS Baix Empordà, la qual ens permet realitzar l'activitat comptant amb un espai suficientment gran com perquè puguin venir uns 100 cotxes a gaudir de la pel·lícula.
Pel·lículaLuces Rojas. Es tracta d'un film del 2012 protagonitzat per Robert De Niro i Sigourney Weaver que té com a fil conductor la investigació d'il·lusionistes i casos paranormals.
Preu: GRATUÏT! El contracte que deriva de la compra dels drets d'exhibició de la pel·lícula no ens permet fer cobrar entrada.
Mode de projecció: disposarem d'una pantalla de 8x4 i un projector de 10.000 lúmens. El so passarà per la ràdio de tal manera que cadascú podrà controlar el volum al seu gust i inclús podrem estar amb la calefacció posada.
Organització espaial: hi haurà organitzadors que s'encarregaran de col·locar els cotxes als punts establerts amb l'ajuda de llenternes. A més, hi haurà starlites (llumetes) col·locats estratègicament de tal manera que cada un indicarà la posició d'un cotxe. La idea és deixar un espai en buit davant de cada cotxe per facilitar la visualització de la pel·lícula (la col·locació serà com la d'un tauler d'escas on els cotxes representen els quadradets foscos).
Sistema de recompenses:
  • Pack sopar inclou:
    1 beguda (aigua, refresc, cervesa o clara)
    1 bossa de crispetes ó 1 bossa de patates
    1 tall de pizza ó 1 entrepà

Recordeu, el pròxim 15 d'abril a les 21.30h ens trobem al Recinte Firal de Palafrugell per gaudir d'una experiència única apta pels més atrevits!
 
Equip Il·lusions

Facebook     Web

  • Fes una pregunta Tens algun dubte?
    Pregunta-li directament al creador del projecte
  • Fes un comentari Vols opinar?
    Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

Autocine
Autocine
Palafrugell
L'equip de l'Associació Il·lusions lluita per una educació integral i de proximitat de cares als infants i per estimular activitats lúdiques i diferents dirigides al jovent.
0
sumadors
0 €
dels 800 necessaris
finalitzat
el 10/04/2016
Assolit 0%

Aporta-hi 15 €

0 sumadors
S'inclourà el teu nom als agraïments

Aporta-hi 25 €

0 sumadors
Pack sopar gratuït pel dia de l'autocine

Aporta-hi 50 €

0 sumadors
2 Packs sopar gratuïts pel dia de l'autocine
+ el teu nom als agraïments

Aporta-hi 100 €

0 sumadors
2 Packs sopar gratuïts pel dia de l'autocine
+ publicitat del logo de l'empresa/comerç per la web i a la pantalla grossa el mateix dia de la pel·lícula

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!