Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Musicals La Selva del Camp: Les mil i una nits

Un projecte de albertcid



  • Insereix-lo en una pàgina web

El projecte
Treball en equip, solidaritat, suport del grup, transversalitat. Aquests són els valors principals del projecte de Musicals La Selva. 

Ara ja fa quatre anys les tres escoles de primària del poble junt amb l’Escola Municipal de Música van engegar el primer musical participatiu.

La iniciativa consistia en l'assaig i interpretació d'un musical per part d'alumnes de cant i cor  de l'escola de música i els grups classe de 4t de primària de les tres escoles de primària. En total van participar uns vuitanta nens amb edats compreses entre 7 i 12 anys i va ser un gran èxit de públic amb dues representacions al teatre de la Defensa Agrària de La Selva del Camp.



Un projecte transversal i de poble
Creiem que un dels principals valors del projecte és que involucra tots els centres de primària, amb les seves diferents sensibilitats i això fa que sigui un projecte on pràcticament tot el poble hi està involucrat.

A més el projecte involucra múltiples disciplines del currículum, més enllà de la música, com les arts plàstiques, la llengua anglesa, la llengua catalana, l'educació emocional i altres valors com el treball en equip i no competitiu, el suport mutu, la diversitat d'edats...

Els mestres i n'estem molt contents perquè ens ha donat la possibilitat de compartir experiències, coneixe'ns i aprendre els un dels altres. 

La bona acollida per part del poble ha fet que el projecte hagi continuat i ara mateix estem organitzant ja el quart musical, on comptarem amb la participació d'uns cent vint nens i interpretarem una adaptació de les Mil i una nits. Això ens fa pensar que el projecte està força consolidat i sembla que en el futur pot fins i tot créixer.

Ens sembla que és un bon moment per invertir en un equip de so que ens ajudi a guanyar en qualitat i eficiència. Hem aconseguit part de l'equip (5 microfons inalàmbrics, taula de so, caixes biamplificades i cablejat divers), i ens agradaria poder-lo completar.

Voldríem comprar

  • 3 micròfons inalàmbrics més (1020€), el qual ens permetria, a més de poder assajar, minimitzar o eliminar els canvis de microfon en una funció.
  • 2 micròfons ambient de qualitat (431€). El qual ens permetria poder captar el so del cor i dels actors que no tinguin micròfon, fet que milloraria la comprensió de l'obra representada.
  • Cablejat divers i caixes per desar-ho.

Amb aquest equip podrem assajar amb la microfonia ja durant els primers assajos generals. Minimitzarem els canvis de microfon durant la funció, podrem potenciar alguns personatges principals que no canten però tenen diàleg. Podrem captar millor el so dels cors i havent-ho assajat tenir més control i qualitat del so final. 



Sobre les recompenses
Hem intentat que tothom pugui participar en aquesta iniciativa, tota aportació serà molt benvinguda. 

L'escala de recompenses va des d'uns sentits i senzills agraïments a través dels diferents mitjans dels que disposem (5 i 10€)

Reserva de localitats per l'espectacle, tot i que l'entrada és gratuïta. (15-50€ en funció de les entrades)

Agraïment amb una postal personalitzada.

Recompenses per empreses en forma de publicitat. (40-60€)
 

Calendari
Aquest any les funcions són els dies 26 i 28 d'abril a les 19:30 al teatre de La Defensa Agrària. A més, l'escola de música junt amb les escoles de Tremp i La Pobla de Segur també oferiran una funció el dia 22 de maig (lloc a determinar)


Musicals La Selva del Camp: Les mil i una nits

Facebook     Web

  • Fes una pregunta Tens algun dubte?
    Pregunta-li directament al creador del projecte
  • Fes un comentari Vols opinar?
    Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

albertcid
albertcid
La Selva del Camp
53
sumadors
1745 €
dels 1600 necessaris
finalitzat
el 16/04/2016
Assolit 109%

Aporta-hi 5 €

2 sumadors
Agraïment a través de les xarxes socials de l'Escola de Música

Aporta-hi 10 €

7 sumadors
Agraïment al programa de mà de les funcions.

Aporta-hi 15 €

4 sumadors
Agraïment en el programa de mà de les funcions i tot i que l'entrada és gratuita et reservarem una localitat el dia de la funció que triis.

Aporta-hi 20 €

13 sumadors
Agraïment en el programa de mà de les funcions i tot i que l'entrada és gratuita et reservarem una localitat el dia de la funció que triis. Postal d'agraïment signada per tots els protagonistes de l'obra.

Aporta-hi 30 €

9 sumadors
Agraïment en el programa de mà i tot i que l'entrada és gratuita et reservarem dues localitats el dia de la funció que triis. Postal d'agraïment signada per tots els protagonistes de l'obra.

Aporta-hi 40 €

2 sumadors
Per empreses:
Incloure el logo al programa de mà de l'espectacle a la llista de col·laboradors.

Aporta-hi 50 €

8 sumadors
Agraïment en el programa de mà i tot i que l'entrada és gratuita et reservarem quatre localitats el dia de la funció que triis. Postal d'agraïment signada per tots els protagonistes de l'obra.

Aporta-hi 55 €

1 sumadors
Per empreses i comerços:
Incloure el vostre logo gran a la contraportada del programa de mà de l'espectacle.

Aporta-hi 60 €

4 sumadors
Per empreses:
Incloure el vostre logo als cartells i programes de mà de l'espectacle.

Aporta-hi 100 €

3 sumadors
Per empreses:
Incloure el vostre logo als cartells i programes de mà de l'espectacle.

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!