Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

FLL: Escola el Circell de Moja. Els pagesos del Circell

Un projecte de Robotix Penedes

Articles

No hi ha cap article
13
sumadors
455 €
dels 450 necessaris
finalitzat
el 04/02/2016
Assolit 101%

Aporta-hi 10 €

0 sumadors
- Agraïment a través de les xarxes socials de l'equip.

Aporta-hi 20 €

6 sumadors
- Agraïment a través de les xarxes socials de l'equip. - Invitació per assistir com a públic a l'últim entrenament de l'equip abans de la competició i presentació privada del projecte científic.

Aporta-hi 35 €

1 sumadors
- Agraïment a través de les xarxes socials de l'equip. - Invitació per assistir com a públic a l'últim entrenament de l'equip abans de la competició i presentació privada del projecte científic. - Samarreta exclusiva de l'equip (a recollir a l'escola).

Aporta-hi 50 €

6 sumadors
(Queden 2 de 7 recompenses)
- Agraïment al seu comerç/empresa a través de les xarxes socials de l'equip (Logo inclòs) - Invitació per assistir com a públic a l'últim entrenament de l'equip abans de la competició i presentació privada del projecte científic. - Inclusió del Logo del seu comerç/empresa a la samarreta de l'equip. - Dues invitacions per assistir de públic a la First Lego League.

Aporta-hi 200 €

0 sumadors
(Queden 1 de 1 recompenses)
- Agraïment al seu comerç/empresa a través de les xarxes socials de l'equip (Logo inclòs) - Invitació per assistir com a públic a l'últim entrenament de l'equip abans de la competició i presentació privada del projecte científic. - Inclusió del Logo del seu comerç/empresa a la samarreta de l'equip com a patrocinador principal i la marca de lempresa al nom de l'equip. - Quatre invitacions per assistir de públic a la First Lego League.

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!