Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Congrés fundacional de Demòcrates de Catalunya

Un projecte de democratescat • Insereix-lo en una pàgina web

Un nou partit, per un nou país!

GRÀCIES!!!
 

En només una setmana, ja hem aconseguit els 4.500€ que necessitàvem per a celebrar amb garanties elnostre Congrés fundacional. Agraïm moltíssim a tots els "sumadors" que ho han fet possible. Fins al mateix dia del Congrés (7 de novembre), deixarem obert el projecte per totes aquelles persones que vulguin continuar contribuint, i així fer possible que el projecte de Demòcrates avanci més ràpidament.


El 14 de juny d'enguany, Demòcrates de Catalunya es va presentar en societat, amb més de 1.000 persones en una sala plena a vessar a la Sala Barts de Barcelona. Teníem l'objectiu que la democràcia cristiana que vol un Estat per Catalunya quedés preservada en el nou Parlament i vam formar part de la candidatura de Junts Pel Sí. Avui, la cambra catalana té una majoria parlamentària que vol la independència. La majoria silenciosa s'ha fós.

El proper 7 de novembre fem el congrés fundacional de Demòcrates de Catalunya i volem comptar amb tu! 
Som DEMÒCRATES, persones compromeses amb la llibertat, la fraternitat, la justícia social i l’assoliment d’un Estat català independent. Un partit del segle XXI que neix amb voluntat de contribuir en el procés de regeneració democràtica del país, amb voluntaris i amb un finançament transparent.

El primer micromecenatge demòcrata
El partit es finançarà a través de les aportacions dels voluntaris, dels càrrecs públics, de les subvencions públiques pels resultats electorals i de micromecenatge per a projectes concrets. Renunciem obertament a finançar les nostres activitats amb crèdits bancaris.

És en aquesta línia que comencem aquesta campanya, per fer possible el nostre Congrés fundacional a partir de petites aportacions voluntàries.

 

"Els partits hem de ser pobres, però lliures"

L'organització del Congrés implica un conjunt de despeses que cal assumir. Des del lloguer de l'Auditori de Cornellà, la despesa de papereria, material auxiliar, entre d'altres.

Tothom que faci una aportació, serà convidat a assistir al Congrés, tindrà un reconeixement en el marc del dia 7, podran rebre un obsequi de Demòcrates de Catalunya -una edició del polo del Congrés o bé una xapa de Demòcrates, entre d'altres-. En aquest sentit, s'explicarà transparentment la destinació de les aportacions que s'han fet.


   

També hem d'agrair a l'Editorial Acontravent la seva generositat, gràcies a la qual podem també regalar als col·laboradors en aquesta campanya alguns llibres molt interessants, sobre la història i la realitat actual del país.

     

Gràcies d'antuvi! Nascuts del nous país! 

Demòcrates, un partit del sXXI!
 


Congrés fundacional de Demòcrates de Catalunya

Facebook     Twitter     Web

 • Fes una pregunta Tens algun dubte?
  Pregunta-li directament al creador del projecte
 • Fes un comentari Vols opinar?
  Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

democratescat
83
sumadors
5485 €
dels 4500 necessaris
finalitzat
el 08/11/2015
Assolit 121%

Aporta-hi 10 €

16 sumadors
Moltíssimes gràcies! També gràcies a tu serà possible aquest Congrés. Si et ve de gust acompanyar-nos-hi, estàs convidat!

Aporta-hi 25 €

19 sumadors
Et continuem donant les gràcies, t'hi convidem i et regalem una xapa de Demòcrates!

Aporta-hi 50 €

23 sumadors
Un gran agraïment, la invitació… I un fantàstic polo de Demòcrates, commemoratiu del 7 de novembre!

Aporta-hi 100 €

17 sumadors
Un agraïment encara més gran, la invitació, el polo… I un llibre sobre la història i la realitat del país, gentilesa d'editorials amigues.

Aporta-hi 250 €

8 sumadors
Un agraïment immens, moltes ganes de saludar-te el 7 de novembre… I el pack sencer de merxandatge de Demòcrates, acompanyat de "El sabre i la bomba", la memòria que féu Francesc Canosa de la Unió Democràtica creada el 1931.

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

 • Troba'ns al Facebook
  Troba'ns al Twitter
  Escriu-nos!