Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Festival de música EHSONA 2015

Un projecte de EuskalEtxeaBcn



  • Insereix-lo en una pàgina web

Volem fer créixer l'EH Sona. Que arribi a més racons, amb més propostes sorprenents, que recorri més territori, que arribi a un públic més divers. I fer-ho, sempre a preus populars (i amb propostes gratuïtes), una de les premisses de l'Euskal Etxea. Volem fer arribar la cultura a tothom.

Són 18 anys de trajectòria i enguany volem posar les bases de les properes edicions: que l'EHSona sigui el punt de trobada d'artistes bascos i catalans, creant concerts mixtos entre músics dels dos països, per conéixer el que sona a EH i als Països Catalans i, alhora, enfortir el lligam cultural entres els dos territoris. Enguany hi haurà el primer tast d'aquesta proposta amb el concert aniversari de la majoria d'edat del festival; el 7 de novembre a la sala Salamandra sonaran Glaukoma + At Versaris + Vendetta!

Concerts: arreu i per a tothom
Enguany el festival s'ha escurçat en el temps per poder concentrar millor les propostes musicals. Grups consagrats com Oskorri (que diu adéu en un concert únic a Barcelona dins l'EH Sona), Anari o Jabier Muguruza, serveixen per presentar estils i artistes menys conguts pel públic català.
Els espais també són diversos: grans sales com Razzmatazz o concerts íntims a l'Euskal Etxea.
La diversitat també està en el públic. No només pel que fa a estils, si no que també passa per les edats. Oskorri potser agrada a un públic més adult, Patrol Destroyers a un de més jove i per als infants, tenim el TXO! l'espai paral·lel dedicat als petits i petites de casa.

No tenim por dels nous estils
Com resa la cançó de Glaukoma que ha servit per posar la banda sonora al petit video de presentació, no ens fan por els nous estils. La música basca no es limita a la txalaparta o al rock radical. Va molt més enllà i l'EH Sona permet descobrir-ho i gaudir-ho.

La cultura no és un luxe
Volem posar la cultura basca a l'abast de tothom, perquè no és ni ha de ser un luxe. En aquest sentit, l'Euskal Etxea treballa sempre per tenir i mantenir preus populars, que totes les butxaques puguin gaudir de la música basca. Així, projectes com aquest, persegueixen que l'EH Sona segueixi sent un festival amb propostes de qualitat però econòmiques i, sempre que sigui possible, gratuïtes.

Recompenses
Les recompenses les tindrem a l'Euskal Etxea i us indicarem què heu de fer per venir-les a recollir i a partir de quan podeu fer-ho. A continuació us donem detalls sobre algunes de les recompenses:

SAMARRETA DIRECTA
Emporta't aquesta samarreta i una entrada per al concert d'aniversari.


CERVESA BARCELOKA/LA SALVE
Et podràs endur a casa un pack d'aquestes refrescants cerveses artesanes acompanyades d'una bossa de l'Euskal Etxea



PAQUET FENT PAÍS
Tria entre una de les 176 experències que et proposa la cooperativa Fent País. Gastronomia, aventura, allotjament... Tu decideixes!


PINTXOS A CASA TEVA
Els deliciosos pintxos del Txoko te'ls podràs endur a casa per a un sopar amb les amistats, amb la família o amb qui tu vulguis.


Festival de música EHSONA 2015

Facebook     Twitter     Web

  • Fes una pregunta Tens algun dubte?
    Pregunta-li directament al creador del projecte
  • Fes un comentari Vols opinar?
    Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

EuskalEtxeaBcn
EuskalEtxeaBcn
Barcelona
56
sumadors
2320 €
dels 2000 necessaris
finalitzat
el 06/11/2015
Assolit 115%

Aporta-hi 10 €

0 sumadors
(Queden 30 de 30 recompenses)
El teu nom a la web del festival + un pintxo pote al nostre Txoko

Aporta-hi 15 €

13 sumadors
(Queden 7 de 20 recompenses)
El teu nom a la web del festival + una samarreta de l'Euskal Etxea dissenyada per Kukuxumusu.

Aporta-hi 15 €

4 sumadors
(Queden 16 de 20 recompenses)
El teu nom a la web del festival + un lot de l'Euskal Etxea (txapa dissenyada per Kukuxumusu + un davantal)

Aporta-hi 15 €

6 sumadors
(Queden 4 de 10 recompenses)
El teu nom a la web del festival + una classe de Txalaparta

Aporta-hi 20 €

2 sumadors
(Queden 20 de 20 recompenses)
El teu nom a la web del festival + una entrada per al concert aniversari que es farà el 7 de novembre a la sala Salamandra. Els protagonistes seran: Glaukoma + Vendetta + At Versaris

Aporta-hi 20 €

5 sumadors
(Queden 16 de 20 recompenses)
El teu nom a la web del festival + Bossa de l'Euskal Etxea + pack de cerveses La Salve/Barceloka

Aporta-hi 25 €

6 sumadors
(Queden 44 de 50 recompenses)
El teu nom a la web del festival + Entrada + disc o samarreta signat per alguns dels grups de l'EH Sona 2015. Hi haurà 5 lots d'entrada + disc o samarreta per grup. Cal que especifiqueu quin grup us interessa.

Aporta-hi 30 €

1 sumadors
(Queden 9 de 10 recompenses)
El teu nom a la web del festival + Pintxos de l'Euskal Etxea a casa teva. Avisa'ns amb antel·lació i et preparem un àpat a base de deliciosos pintxos perquè el puguis venir a recollir i endur-te'l a casa.

Aporta-hi 30 €

2 sumadors
(Queden 9 de 10 recompenses)
El teu nom a la web del festival + una entrada per al concert d'aniversari del 7 de novembre (Glaukoma + At Versaris + Vendetta) + samarreta de la Directa

Aporta-hi 30 €

4 sumadors
(Queden 6 de 10 recompenses)
El teu nom a la web + lot truita (Una truita de patates + una ampolla de sidra que podràs recollir i endur-te a casa)

Aporta-hi 40 €

1 sumadors
(Queden 9 de 10 recompenses)
El teu nom a la web del festival + Pòster de 30 x 40 amb alguna de les fotografies dels concerts de l'EH Sona 2015 fetes pel fotògraf Jordi Borràs. Podràs triar entre les diferents fotografies dels concerts del festival. Nosaltres et farem la ampliació i només caldrà que vinguis a recollir-la.

Aporta-hi 50 €

4 sumadors
(Queden 9 de 12 recompenses)
El teu nom a la web del festival + Entrada doble + Assistir a les proves de so del concerts que es facin a Razzmatazz (Governors + Larregi), Apolo (Anari) o Salamandra (Glaukoma + Vendetta + At Versaris). Es limitarà l'aforament a 4 mecenes per concert.

Aporta-hi 75 €

1 sumadors
(Queden 9 de 10 recompenses)
El teu nom a la web del festival + Vermut musicat a casa teva amb algun dels grups/artistes que fan els concerts-vermut al Txoko de l'Euskal Etxea.

Aporta-hi 80 €

2 sumadors
(Queden 8 de 10 recompenses)
El teu nom a la web del festival + un paquet (amb 176 experiències per escollir) de la cooperativa Fent País.

Aporta-hi 100 €

0 sumadors
(Queden 10 de 10 recompenses)
El teu nom a la web del festival + Abonament EH Sona + un sopar per a dues persones al Txoko + estar al backstage del concert d'aniversari (Glaukoma + Vendetta + At Versaris) o el de Razzmatazz (Governors + Larregi).

Aporta-hi 120 €

0 sumadors
(Queden 10 de 10 recompenses)
El teu nom a la web del festival + paquet de 10 entrades per al concert d'aniversari (compra entrades per a tu i les teves amistats i estalvieu!)

Aporta-hi 200 €

5 sumadors
(Queden 4 de 5 recompenses)
El teu nom a la web del festival + Bossa de l'Euskal Etxea + Una nit a un establiment de la xarxa Nekatur (Euskal Herria).


Blog del projecte

Concert sorpresa: GATIBU!
Atenció! Tenim una sorpresa per a vosaltres! El 28 d'octubre a les 13h... Sonarà GATIBU al Born! Donarem el tret de sortida del festival amb un concert  al concert d'aquest veterà ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!