Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

2 vots, 1 destí: la independència. From England to Catalonia! (NECESSITEM 400€ x 2 PERSONES)

Un projecte de verdgris

Articles

Dimarts, 29 de setembre

Després d'haver votat, gràcies a totes i tots!

Aquest cap de setmana ha estat brutal.

Sabia que tenia una missió encarregada i no tenia marge d’error, no em podia permetre fallar. Havia de venir a Catalunya a dipositar el vot de la meva vida. 

Un vot que s’havia de sumar a ni més ni menys que 1.957.347 vots d’altres persones que busquem un objectiu comú. Un sortir d’on estem per a construir un país millor. 

Aquest cap de setmana, ha estat brutal perquè no només he pogut anar a votar, sinó que ho he fet juntament a la meva família. I eps, que m’he adonat d’alguna cosa, la meva família no només són aquells amb qui estic vinculat per sang. Tinc 1.957.347 persones més al meu voltant amb els que estic disposats a anar de la mà a construir un nou país, amb els que comparteixo tantes idees i objectius. 

He fet kilòmetres, no us imagineu quants, he agafats tots els medis de transport possibles i per haver. Però res, RES, es podrà comparar amb la satisfacció d’haver sentit el que he sentit aquest cap de setmana.

A les 9 del matí, em vaig trobar que havia de resoldre un assumptes, i amb això que vaig sortir al carrer. Em vaig emocionar tant al sortir del portal de casa en veure uns avis ben vestits de diumenge, matinant amb el sobre pre-escollit de casa a les seves mans.. Allò ja olorava a història. 

Poc després, surto a passejar amb la meva família, m’agrada fer temps i veure l’ambient que es cou. Em trobo els grallers d’Amer tocant cançons alegres i fent d’aquell dia una mica més especial. Quina emoció mare de deu! No vaig poder més i vaig agafar mare i nebot i cap a les urnes a exercir el VOT DE LA MEVA VIDA.

Una satisfacció al veure el local ple de gom a gom, gent amb cares on no els hi cabien els somriures, gent adivina predit seients del nostre parlament, però que n’estaven d’il·lusionats!

Cap a les 5 de la tarda toca marxar cap a Barcelona, he d’agafar un bus cap a San Sebastian i no tinc manera de saber els resultats. Intento fer mans i mànigues per mendigar wifi de qualsevol local perquè a comptagotes pugui anar veient com va quedant el nou parlament. Sort del McDonalds i la seva “generositat” amb el wifi que em va permetre veure l’única dada d’escrutini de la nit 45,6% escrutat i ja ho teníem! Majoria absoluta!

Vaig pujar al bus més content que unes pasqües, el panorama no podia pas canviar massa, hi havia una majoria massa clara. Tot i així no me’n fiava ni un pel, ben nerviós vaig intentar dormir i no vaig poder confirmar la victòria fins l’endemà a l’aeroport de Bilbao, però, que content que estava! La gent devia pensar que estava boig somrient tot sol!

A més a més, m’ha anat tot rodat, una pantalla Sony d’aquestes que es promocionen els aeroports amb les noticies de La 1! Quina casualitat que m’he pogut tragar totes les barbàries que els diaris de Madrid deien i tota la coherència que els diaris internacionals desprenien.

Mare de deu, pell de gallina al veure que la participació d’aquestes eleccions ha superat amb escreix qualsevols altres eleccions que s’hagin fet a Catalunya.

Com deia, Un cap de setmana d’emocions i alegria. No sé ben bé com expressar-ho. Només sé que sense l’ajuda de tots els que heu col·laborat, això no hauria estat possible, així que no sabré mai com agrair-vos que hagueu posat el vostre gra de sorra per portar-nos a mi i en Bernat a Catalunya per poder decidir el futur del nostre país.

Ara si que hi tenim mig peu més, i és gràcies a tots vosaltres.

Us desglosso les despeses del meu viatge (lo prometido es deuda):

  • Wellesbourne-Leamington  6.7€
  • Leamington – Coventry  5€
  • Coventry – Aeroport de Manchester  19€
  • Manchester – Reus  56,8€
  • Aeroport de Reus – Reus  3€
  • Reus – Barcelona  7.65€
  • Barcelona – Girona  9€
  • Girona – Amer  Família
  • Amer – Girona  Família
  • Girona – Barcelona  9€
  • Barcelona – San Sebastian  28€
  • San Sebastian – Aeroport de Bilbao  17€
  • Bilbao – Londres Stansted  64,9€
  • Londres Stansted - Leamington  22,2€
  • Leamington - Wellesbourne  6.7€

TOTAL Sergi: 255€

 



30
sumadors
486 €
dels 200 necessaris
finalitzat
el 22/09/2015
Assolit 243%

Aporta-hi 1 €

1 sumadors
Un gràcies com una ermita romànica del pirineu! :)

Aporta-hi 2 €

0 sumadors
Un gràcies com la catedral de Barcelona! :)

Aporta-hi 5 €

7 sumadors
- Aparició del nom en un video d'agraïment

Aporta-hi 10 €

11 sumadors
- Aparició del nom en un vídeo d'agraïment
- Diploma sorpresa (t'arribarà digitalitzat via e-mail)

Aporta-hi 20 €

7 sumadors
- Aparició del nom en un vídeo d'agraïment
- Diploma sorpresa (t'arribarà digitalitzat via e-mail)
- T'enviarem una carta d'agraïment personalitzada a casa

Aporta-hi 50 €

4 sumadors
- Aparició del nom en un vídeo d'agraïment
- Diploma sorpresa (t'arribarà a la bústia de casa)
- Votaré amb una samarreta amb un GRÀCIES + el teu nom


Blog del projecte

Després d'haver votat, gràcies a totes i tots!
Aquest cap de setmana ha estat brutal. Sabia que tenia una missió encarregada i no tenia marge d’error, no em podia permetre fallar. Havia de venir a Catalunya a dipositar el vot de la ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!