Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

UN VOL, UN VOT. UN VOT, UN Sí

Un projecte de gratstudio

Comentaris

gratstudio / Puig-reig
4 de setembre 13.11h

Hola Greips, no és això. No és que no vulgui posar cap caler de la meva part. Tot al contrari. Però si em quedava amb 1000€ hauré de posar-ne quasi 500€ entre pitus i flautes, i no era aquesta la idea. Evidentment que agraeixo l'esforç de tothom, i si haig de posar diners meus no ho dubtaré, perquè a part seran per produir les peces (cartells i samarretes) i no em sap gens de greu. Però no és tant per no posar ni un duro per part meva, sinó més aviat perquè com més recapti, m... Llegir més


greips
4 de setembre 11.45h

Home, uns calés de la teva part també està bé que hi posis :) això de voler que no et suposi cap despesa no sembla gaire solidari amb tota la gent que t'està ajudant. Oi?


gratstudio / Puig-reig
2 de setembre 18.13h

Hola Marta! MooOOltes gràcies pel comentari!!!
La veritat és que ara anava a actualitzar les despeses reals perquè tothom ho sàpiga.
De moment amb aquests 1000€ no cobreixo ni el bitllet (m'ha costat 1.055€) i sumant tota la producció de les peces son uns 1400€ (samarretes, cartells, enviaments...) el que en realitat necessito. Així doncs haig de seguir endavant amb el projecte per tal de que realment no em suposi cap despesa.
La idea de fer-ho extensible a més gent és quelcom q... Llegir més


Martamo
2 de setembre 18.03h

Molt bona inicaitiva! Suposo que podràs venir a votar amb el què has acumulat ja!!!! :)

Voldria fer una proposta, hi ha molts catalans que no podran votar. Si intentéssis aconseguir més diners, i repartir-los perquè pugui venir més gent?

Ho aconseguirem!!


5 -10 -20 -tots
1



Comenta

El comentari s'ha enviat correctament i està pendent de validació.

La direcció del web totsuma.cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.
T'has de registrar per poder comentar
67
sumadors
1281 €
dels 1000 necessaris
finalitzat
el 27/09/2015
Assolit 128%

Aporta-hi 7 €

23 sumadors
CARTELL DIGITAL
Rebràs per e-mail el cartell a alta qualitat perquè en facis el que vulguis. (Agrairia que en fessis un bon ús i que en citis la procedència)

Aporta-hi 15 €

20 sumadors
CARTELL IMPRÈS EN A3 o 50x70cm
El preu inclou l'enviament al domicili (només a allò que en diríem Península) a dins d'un tub ben protegidet. S'envia sense marc. La foto és una simulació.

Aporta-hi 20 €

7 sumadors
CARTELL DIGITAL + IMPRÈS A3 o 50x70cm
Tingues les dues opcions. El cartell imprès per decorar casa teva, l'estudi, el lavabo... i la versió en digital per fer-ne més còpies, o posar-ho com a fons d'escriptori... (Agrairia que en fessis un bon ús i que en citis la procedència)

Aporta-hi 40 €

17 sumadors
SAMARRETA + CARTELL DIGITAL + IMPRÈS A3 o 50x70cm
El pack total!!!! Surt de casa amb un posat optimista, amb un si ben gran i cartells a dojo! (Agrairia que en fessis un bon ús i que en citis la procedència)


Blog del projecte

MOOOOLTES GRÀCIES!!!!

Doncs per on començo... Doncs per la part més important. Donant-vos les gràcies una i altra vegada per fer possible aquesta bogeria! Ja us escric des de Mèxic altre ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!