Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Pot Ser! - Catalunya nou estat

Un projecte de pot__ser

Pot Ser! - Catalunya nou estat
 • Insereix-lo en una pàgina web

Diuen que POTSER quedarem fora d'Europa. 

Que POTSER tindrem problemes per pagar les pensions 

o que POTSER es fragmentarà la societat catalana. 

Davant la incertesa del POTSER, nosaltres diem que POT SER!

Perquè creiem que construir un estat nou POT SER i només és a les nostres mans.

Som un ampli grup d'entitats que creiem honestament que la independència és el millor des escenaris que se'ns plantegen. Som conscients que és un escenari incert i no som dels que creiem que la independència serà la solució a tots els nostres problemes. Però davant de d'immobilisme i el "que tot segueixi com està" abracem aquesta incertesa des de la confiança en un poble capaç i que creu en si mateix.

Hem fet una campanya que convida a les persones encara indecises a que se sumin al projecte comú de la independència. Que trasllada al votant la presa de decisió d’una manera molt honesta. POT SER, és amb un missatge neutre i sense símbols, ni partits. Que partint del “NO” ens condueix a una reflexió per arribar al “POT SER”.

Es tracta d’ensenyar la cara i la creu de la independència però posant èmfasi en la cara i amb un final optimista que faci decantar la balança, i com objectiu persuadir cap el SÍ a la independència als ciutadans indecisos  el proper 27 de setembre.

Aquesta es una campanya tranquil·la, sense estridències, sense crits ni soroll, transparent, sense banderes i que no apel.la a res més que a fer un país nou, on tots els seus ciutadans puguin viure millor i ser una més lliures.

No som de cap partit i no defensem el vot per a cap llista concreta, només volem sumar el màxim de vots possibles a les candidatures que defensen obertament la independència, les que siguin. Volem arribar al cor de l’indecís que vol ser escoltat. Ningú mai li pregunta res, només se li exigeix que es defineixi. I volem arribar sense partidisme i sense soroll polític, perquè pugui pensar amb tranquil.litat sense tenir la sensació que tothom vol convèncer-lo contínuament.

Pensem que dins de cada ciutadà de Catalunya sigui d'on sigui hi ha un dubte raonable, una percepció generalitzada que sols ens podria anar millor.

I per tot això necessitem la teva ajuda.

Amb aquest micromecenatge farem falques de ràdio a 40 emissores com Flaix FM, FlaixBack, la Ser, Radio Teletaxi, 40 Principales i altres que s'emetran a tot el país, especialment a les zones del territori on es concentra el vot més indecis, del 11 al 25 de setembre.

A partir del 11 de setembre també les xarxes socials faran córrer aquesta campanya per aconseguir un efecte viral.

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:


ENTITATS IMPULSORES:


 
RECOMPENSES
Les litografies es podran recollir l'11 de setembre de 10 a 15h a la Mostra d'Entitats del Passeig Lluís Companys. Els llibres es podran recollir a la Mostra d'Entitats o sinó es poden enviar per correu.

Facebook     Twitter     Web

 • Fes una pregunta Tens algun dubte?
  Pregunta-li directament al creador del projecte
 • Fes un comentari Vols opinar?
  Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

pot__ser
147
sumadors
6670 €
dels 6450 necessaris
finalitzat
el 08/09/2015
Assolit 103%

Aporta-hi 20 €

96 sumadors
Agraïment i inscripció del nom a la web

Aporta-hi 50 €

25 sumadors
Agraïment, inscripció del nom a la web i litografia de la campanya

Aporta-hi 100 €

20 sumadors
Agraïment, inscripció del nom a la web, litografia de la campanya i llibre "El País que tindrem"

Aporta-hi 250 €

6 sumadors
Agraïment, inscripció del nom a la web, litografia de la campanya i els llibres "El País que tindrem" i "L'invent de l'espanyolitat"

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

 • Troba'ns al Facebook
  Troba'ns al Twitter
  Escriu-nos!