Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

L'HOME LLOP & THE ASTRAMATS - VOLUM 1

Un projecte de rabadab_cat

Articles

Dimarts, 3 de novembre

4RT PONENT ROOTS FESTIVAL

UN ANY MÉS DONEM SUPORT A PONENT ROOTS I COM SEMPRE ELLS RESPONEN DE LA MILLOR MANERA



El cartell té una pinta immillorable i s'olora que la nit serà llarga. Doncs 3 sumadors i sumadores del projecte de micromecenatge que vam aconseguir, en tenen entrada gratuïta per a la nit del divendres 13 de novembre. Ens posarem en contacte amb vosaltres per tal de que ens indiqueu el nom de la persona que voleu anotar a la llista d'entrada.
La resta, no us ho perdeu!

Per altra banda, seguim comentant la jugada: el disc està completament gravat a l'estudi, ultimant les mescles i encarant la recta final de producció. Què, en tenim ganes? Nosaltres, moltes!




Divendres, 31 de juliol

REGALET D'ESTIU

TOT ENCARRILAT



144 sumadors i sumadores, 4055€, 135% assolit. Moltes, moltes, moltíssimes gràcies!

Gràcies a tots els que heu participat d'aquesta campanya i ho heu fet possible: sumadors i sumadores, col·laboradors, músics, família, amics, coneguts, desconeguts… A tots i totes! 

La setmana passada vam acabar de gravar les últimes veus del disc i vam planificar el calendari fins al dia D. No ens poséssim nerviosos, però la data senyalada pinta de cara a la fresca! El novembre pot ser un bon més si tot va rodat.

Entre mans ens queda polir algun detallet musical, mesclar els temes per a que agafin bon gust, masteritzar-los per a que quedin rodons, seleccionar els escollits,… i enviar a fàbrica. Una bona feinada per algú que és nou en tot aquest món, però després de 2 anys no ens arronsarem.

Per anar passant la gana i celebrar les vacances d'estiu, hem recopilat tres temes pre-mesclats que formaran part, d'una manera o una altra, del disc "Volum 1". Us els podeu descarregar a través de la nostra pàgina de Bandcamp: descarrega!

Feu-los sonar i compartiu-los!



Dimarts, 14 de juliol

MIRA QUE DIUEN ARA








Dilluns, 13 de juliol

SÍ, SÍ,… LA PORTADA JA ÉS AQUÍ

ENCAREM LA RECTA FINAL!



Us presentem la que serà la portada del disc "Volum 1" de L'Home Llop & The Astramats. Elegant disseny de l'estudi del mestre Jordi Duró (www.durostudio.com) i seductora fotografia del gran Joan Cantó (www.joancanto.com). Un plaer envoltar-se d'aquesta gentada!

Quan vam començar el camí de gravar el disc, teníem clar que ens volíem envoltar de gent propera, fer un producte de proximitat i ple col·laboracions potents i de qualitat. El disseny no podia ser menys!



Divendres, 3 de juliol

LES RECOMPENSES (6): SAMARRETES L'H&TA

A LLUIR LA SAMARRETA DEL SO DEL MOMENT!



De la mà d'en Miguel Bustos (www.miguel-bustos.com) ens arriben 3 models de samarreta per anar ben astramats i astramades.
Els que heu participat d'una recompensa que inclou la samarreta, sols caldrà que indiqueu el model i la talla; per la resta, podeu demanar-la via missatge privat de la nostra pàgina de Facebook: www.facebook.com/lhomellop



Dijous, 25 de juny

SEGUIM!

HEM ACONSEGUIT LA PRIMERA FITA DE 3000€ PER TAL DE PODER MATERIALITZAR EL DISC "VOLUM 1" DE L'HOME LLOP & THE ASTRAMATS.
MOLTES GRÀCIES A TOTS I TOTES PER SUMAR-VOS-HI!


Us proposem seguir sumant i que feu córrer la veu per a que els més despistats, els que no en saben res i els que s’esperen a l’últim dia per sumar, no s'ho perdin.


Aquest segon repte ens servirà per poder encarar una mica el camí cap a on vol anar el projecte. D’entrada ens agradaria poder gravar un videoclip; ja que ens hi posem, què us semblaria poder compartir un dels temes del disc amb unes bones imatges de fons? A més, ens servirà per poder arrodonir els costos que ha comportat la gravació del disc; els músics s’hi han posat molt de cara i caldrà recompensar el gran so que hi han aportat. Per últim, ens roda pel cap una cirereta al pastís; portem entre mans un petit homenatge a un dels grans de la nostra música, a través d’un 7 polzades que gravarem després de presentar el disc. Que quedi tot rodó!


Així doncs, seguim amb la campanya de micromecenatge fins al 15 de juliol, que ningú digui que no n’estava al cas. A la taula i al llit…!




Dijous, 18 de juny

LES RECOMPENSES (5): NATROS SOLS



Natros Sols
Natros Sols és el Cercle modernista i aborigen de Ponent. Volen recuperar la cultura dels seixanta des d’una vesant de Països Catalans amb una pinzellada ruralita, ressaltant l’orgull de la terra.  
El col·lectiu respon una mica a allò que ha passat amb l’associacionisme català, quatre persones que volen fer alguna cosa i es munta el sarau. Organitzadors dels Aplecs Modernistes, dels vermuts al Beat i altres activitats, són el peu del modernisme aborigen a Ponent.

Modernes de tros i aborígens d'etiqueta, us obsequien amb una col·lecció selecta de xapes.

Els trobareu a la seu Facebook i a les recompenses NATROS SOLS, MODERNISTA, PONENT ROOTS, ASTRAMAT EXTRA, PREMIUM i PREMIUM (x2)



Dimecres, 17 de juny

LES RECOMPENSES (4): PONENT ROOTS



Ponent Roots
L'Edu i l'Uri són Ponent Roots, una plataforma per difondre la música negra en tots els seus estils musical, però com diuen ells també volen retre "homenatge a la figura dels revolucionaris afroamericans, la lluita pels drets civils i socials dels esclaus i la continua batalla contra el racisme. A més, són asidus punxant a festivals, clubs i festes, tot passejant els seus 7 polzades. Els uneix la passió pel format vinil i pels sons del reggae, el soul, el rapi i demés gèneres que engloba el paraigües de la música negra.

Militància musical, activisme sonor i, per sobre de tot, molt bona gent. Ens obsequien amb 5 entrades per al proper Ponent Roots Festival que se celebrarà els propers 13, 14 i 15 de novembre.

Els trobareu al seu Facebook i a la recompensa PONENT ROOTS



Dilluns, 15 de juny

LES RECOMPENSES (3): XERRAMEQU



"Xerramequ"
Alter ego d'en Marc Serrats: peça clau de Xerramequ Tiquis Miquis, El Belda i el Conjunt Badabadoc, Goldfinger, Dijous Paella, Safanòria; organitzador d’esdeveniments musicals com a activista cultural en el FONA (Festival de Música Electrónica Aborigen) i els Aplecs Modernistes.

Ha enregistrat, fet gires i treballat amb grups i gent com Francesc Ribera “Titot”,Dijous Paella, Joan Garriga, Joan Colomo, Jaume Pla, Lo Pardal Roquer, Jordi Rexach, Joan Reig, Núria Lozano, Gerard Jacquet, Raph Dumas, Marcel Casellas, Obrint Pas, Carles Belda, Poetristes, Dekrèpits, deBlassis, Rafalito Salazar, Miquel Sospedra, Xavier Murcia, Laia Baqué, etc.

És el productor musical del disc i guitarra dels The Astramats, i col·labora regalant-vos el disc "Obrador" de Xerramequ Tiquismiquis i LP de Safanòria.



El trobareu al seu canal de Youtube i a les recompenses ASTRAMAT, ASTRAMAT EXTRA i PREMIUM (x2)

 



Divendres, 12 de juny

Les recompenses (3): Inxa Impro Quartet



Inxa Impro Quartet
Liderat pel graller Manu Sabaté, Inxa Impro Quartet (IIQ) és un quartet únic que suposa una innovació de la música tradicional i dels seus gèneres de ball a partir de la improvisació. A partir de les estructures formals d'aquestes músiques s'obren nous espais per a la creació: mantenint l'essència de cada ball però creant instantàniament noves melodies, amb una marcada aposta per un ús d'un llenguatge i unes harmonies més modernes. D’aquesta manera es crea un marc incomparable on l’essència del jazz i les sonoritats d’arrel s’entrecreuen al so de la gralla.

En Manu forma part de la secció de vents dels Astramats i ens obsequia amb l'últim dels discos que ha tret amb Inxa Impro Quartet "Kind of trad".

Podeu trobar-los a la seva pàgina de Facebook i a les recompenses ASTRAMAT, ASTRAMAT EXTRA i PREMIUM (x2)




Dimecres, 10 de juny

Les recompenses (2): Cerveses "Moreneta" de Barna Brew



Cerveses "Moreneta" de  Barna Brew: Belgian craft, catalan spirit
Encisats per les cerveses belgues i per Barcelona, l’Alex i en Dimi han iniciat un viatge per unir-les a través de Barna Brew. Es tracta doncs, d'una història d’amor i cervesa entre Brussel·les i Barcelona.
Proporcionen cerveses modernes d’estil belga amb un toc local. La serie arrenca amb una rossa, una blanca i una negra que ben aviat presentarem.

Les cerveses "Moreneta" són un símbol català que s’agermana amb la tradició cervesera dels monestirs belgues, que us podreu degustar ben fresquetes amb un pack d'un parell d'ampolles.

Un producte artesà, modern i amb molta empenta.

Podeu trobar-los al web www.barnabrew.com i a les recompenses PREMIUM i PREMIUM (x2)



Dimarts, 9 de juny

NOU TEMA: "EL MARTELL"

Avui presentem nou tema "El martell" a través de la revista Enderrock. Escolteu-lo a veure què us sembla!
http://www.enderrock.cat/edr/numero75/noticia/592

Es tracta d'una versió del tema d'en Pete Seeger "If I had a hammer (The Hammer song)", cançó de llibertat que assolí el seu èxit de la mà de Peter, Paul and Mary i Trini Lopez. Ha estat versionada en molts idiomes i la seva adaptació al català fou interpretada per Queta&Teo l'any 1964 (és d'aquesta versió que en prenem la lletra, adaptant-la al català occidental -la seva està cantada en oriental amb un fort accent marcat-).



Ben aviat el penjarem a Bandcamp i Youtube per fer-nos pesats i compartir-lo a tort i a dret.

Auuu!




Dilluns, 8 de juny

Les recompenses (1): Cooperativa L'Olivera

Amb aquestes càpsules us presentarem una mica més els col·laboradors i col·laboradores de les recompenses i comencem per una de les recompenses més premium de la campanya de micromecenatge.



Cooperativa L'Olivera: Vins i olis d'una terra i d'una gent
A L'Olivera cultiven vinyes i oliveres, i elaboren vins i olis tot cercant expressar d'allà on vénen, un origen: una terra i una gent que ho interpreta al darrera.
Són una cooperativa d'integració social, que incorpora persones amb dificultats que participen activament del procés, convençuts de que el treball és una experiència vital i emocional.
Van començar el projecte l'any 1974 a Vallbona de les Monges, a la Catalunya d'interior.

El resultat de la seva feina és un ventall de vins i olis diferents que us conviden a descobrir a través de la visita guiada gratuïta a concertar i una ampolla de vi al final de la mateixa.



Productes de qualitat, de proximitat i amb un fort component social.

Podeu trobar-los al web www.olivera.org i a les recompenses PREMIUM i PREMIUM (x2)



144
sumadors
4055 €
dels 3000 necessaris
finalitzat
el 15/07/2015
Assolit 135%

Aporta-hi 10 €

9 sumadors
DIGITAL:
Disc en format digital (+ extres/rareses) + Agraïments a LP

Aporta-hi 15 €

61 sumadors
VOLUM 1 (CD):
CD + Disc en format digital (+ extres/rareses) + Agraïments a LP

Aporta-hi 20 €

26 sumadors
VOLUM 1 (LP):
LP + Disc en format digital (+ extres/rareses) + Agraïments a LP

Aporta-hi 30 €

17 sumadors
L'HOME LLOP:
LP + CD + Disc en format digital (+ extres/rareses) + Agraïments a LP

Aporta-hi 35 €

4 sumadors
NATROS SOLS:
LP + CD + Disc en format digital (+ extres/rareses) + Col·lecció de xapes “Natros Sols” + Agraïments a LP

Aporta-hi 50 €

11 sumadors
MODERNISTA:
LP + CD + Disc en format digital (+ extres/rareses) + Samarreta + Col·lecció de xapes “Natros Sols” + Agraïments a LP

Aporta-hi 50 €

5 sumadors
(Queden 0 de 5 recompenses)
ASTRAMAT:
LP + CD + Disc en format digital (+ extres/rareses) + Discografia “Astramats” (CD Xerramequ Tiquismiquis + CD Inxa Impro Quartet + LP Safanoria) + Agraïments a LP

Aporta-hi 50 €

2 sumadors
(Queden 3 de 5 recompenses)
ASTRAMAT BIS:
LP + CD + Disc en format digital (+ extres/rareses) + Discografia “Astramats” (CD Xerramequ Tiquismiquis + CD Inxa Impro Quartet + LP Safanoria) + Agraïments a LP

Aporta-hi 60 €

3 sumadors
(Queden 2 de 5 recompenses)
PONENT ROOTS:
LP + CD + Disc en format digital (+ extres/rareses) + Samarreta + Col·lecció de xapes “Natros Sols” + Entrada al Festival Ponent Roots 2015 + Agraïments a LP

Aporta-hi 100 €

3 sumadors
(Queden 4 de 5 recompenses)
ASTRAMAT EXTRA:
LP + CD + Disc en format digital (+ extres/rareses) + Samarreta + Col·lecció de xapes “Natros Sols” + Discografia “Astramats” (CD Xerramequ Tiquismiquis + CD Inxa Impro Quartet + LP Safanoria) + Agraïments a LP

Aporta-hi 150 €

2 sumadors
(Queden 3 de 5 recompenses)
PREMIUM:
LP + CD + Disc en format digital (+ extres/rareses) + Samarretes + Col·lecció de xapes “Natros Sols” + Pack Barna-Brew (2 cerveses “Moreneta”) + Pack L'Olivera (visitia per a 2 persones + ampolla de vi) + Agraïments a LP

Aporta-hi 200 €

1 sumadors
(Queden 4 de 5 recompenses)
PREMIUM (x2):
2 LP + 2 CD + Disc en format digital (+ extres/rareses) + 2 Samarretes + Col·lecció de xapes “Natros Sols” + Discografia “Astramats” (CD Xerramequ Tiquismiquis + CD Inxa Impro Quartet + LP Safanoria + CD Escalivada) + Pack Barna-Brew (2 cerveses “Moreneta”) + Pack L'Olivera (visitia per a 2 persones + ampolla de vi) + Agraïments a LP

Aporta-hi 350 €

0 sumadors
(Queden 5 de 5 recompenses)
TAST MUSICAL:
Presentació del projecte en format duet o trio acústic (per a col·lectius, bars o particulars)


Blog del projecte

4RT PONENT ROOTS FESTIVAL
UN ANY MÉS DONEM SUPORT A PONENT ROOTS I COM SEMPRE ELLS RESPONEN DE LA MILLOR MANERA El cartell té una pinta immillorable i s'olora que la nit serà llarga. Doncs 3 sumadors ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!