Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Festes Majors Alternatives, populars i autogestionades de Gavà

Un projecte de alternativesgava

Comentaris


No hi ha cap comentari



Comenta

El comentari s'ha enviat correctament i està pendent de validació.

La direcció del web totsuma.cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.
T'has de registrar per poder comentar
108
sumadors
1921 €
dels 1500 necessaris
finalitzat
el 21/06/2015
Assolit 128%

Aporta-hi 3 €

5 sumadors
2 tiquets de cervesa per les festes alternatives

Aporta-hi 5 €

15 sumadors
Agraiment a la pagina web i per escrit i una xapa de les festes + Got de les festes + 2 tiquets de cervesa

Aporta-hi 10 €

5 sumadors
Agraïment a la pagina web per escrit i una xapa de les festes + Got de les festes + 4 tiquets de cervesa per les festes. "La recompensa es recollirà a l'Ateneu Popular la Màquia o el dia de les festes"

Aporta-hi 10 €

25 sumadors
(Queden 76 de 100 recompenses)
Pack col·laborador cerveser: Agraïment a la pagina web per escrit + Ampolla de cervesa artesana personalitzada de les Festes (tirada de només 100 unitats) + Samarreta de les festes. "La recompensa es recollirà a l'Ateneu Popular la Màquia o el dia de les festes"

Aporta-hi 10 €

10 sumadors
Pack Correbars: Agraïment a la pagina web per escrit i una xapa de les festes + Got de les festes + Tiquet pel Correbars. "La recompensa es recollirà a l'Ateneu Popular la Màquia o el dia de les festes"

Aporta-hi 17 €

3 sumadors
Agraïment a la pagina web per escrit i una xapa de les festes + Got de les festes + 2 tiquets de cervesa per les festes + Tiquet Dinar popular. "La recompensa es recollirà a l'Ateneu Popular la Màquia o el dia de les festes"

Aporta-hi 20 €

15 sumadors
Pack Correbars complet: Agraïment a la pagina web per escrit i una xapa de les festes + Got de les festes + Tiquet pel Correbars + Samarreta. "La recompensa es recollirà a l'Ateneu Popular la Màquia o el dia de les festes"

Aporta-hi 25 €

13 sumadors
Pack col·laborador amb samarreta: Agraïment a la pagina web per escrit i una xapa de les festes + Got de les festes + Samarreta + 2 tiquets de cervesa per les festes + Tiquet dinar popular "La recompensa es recollirà a l'Ateneu Popular la Màquia o el dia de les festes"

Aporta-hi 40 €

14 sumadors
Pack Festa Completa: Agraïment a la pagina web per escrit i una xapa de les festes + Got de les festes + Tiquet dinar popular + Tiquet pel Correbars + Samarreta. "La recompensa es recollirà a l'Ateneu Popular la Màquia o el dia de les festes"

Aporta-hi 65 €

3 sumadors
Per a entitats. Col·laboració en el finançament d'unes festes necessàries a Gavà, el nom a la web i una placa d'agraïment.


Blog del projecte

Regal per als 100 primers sumadors

Ja hem arribat al 60% de les aportacions! I aixó és una gran notícia. Us estem molt agrïts per la confiança dipositada en aquest projecte i tota la gent que en forma part. I ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!