Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Encenem el 35è!

Un projecte de diablessants



  • Insereix-lo en una pàgina web

 

OBJECTIU

Aquest any la Colla de Diables de Sants celebrem el 35è aniversari i amb ell, volem convidar-vos a la festa del foc que es durà a terme durant la pròxima tardor al barri. Després d’anys de realitzar diverses activitats culturals (correfocs, tabalades, espectacles piromusicals, concerts, etc.), volem compartir aquesta celebració de la cultura popular amb tots/es vosaltres! Volem encendre el barri pel 35è aniversari! Per tal d’aconseguir-ho, fem aquesta crida amb l’objectiu de commemorar el 35è aniversari de la Colla de Diables de Sants. Durant el dia de la celebració es realitzaran diverses activitats (tabalada popular, recitació de versots, espectacles conjunts de tabalers i diables, correfoc, Porta de l’Infern i sopar de germanor) en les quals hi participaran centenars de diables d’arreu del territori per tal que aquell dia es converteixi en una gran celebració de cultura popular!
 

HISTÒRIA DELS DIABLES

 Estiu del 1980. Fa calor. Alguns membres de l’Orfeó de Sants s’animen i fan una escapada a un poble del Garraf on veuen un correfoc. Tornen entusiasmats i poc a poc es va forjant la idea de crear una colla de diables al barri de Sants. Les ganes són moltes però falta l’experiència. Finalment troben l’ajuda necessària a la colla de Diables del Clot. Neix la Colla de Diables de Sants.
Com a entitat cultural s’ha participat en diferents trobades, festes majors i espectacles d’arreu de Catalunya i dels Països Catalans, sortint també de les nostres fronteres cap a Ginebra (amb el Tren de les Nacions), la Vall d’Aosta (Itàlia), Montpellier, La Rioja i Occitània, mostrant així, una part de la nostra cultura allà on hem estat.
La nostra activitat ha anat més enllà dels correfocs, i hem participat en un anunci de Bigas Luna, a la pel·lícula “El complot dels anells” d’en Francesc Bellmunt, hem col·laborat amb els Comediants, i durant la celebració del GREC’88, amb el grup Gigantomachie.
La colla de Sants, ha anat incorporant noves formes d’expressar-se, organitzant diversos espectacles piromusicals i concerts. Una gran mostra fou la celebració del 25è aniversari amb una “performance” de pirotècnia, música, color i moviment, que va deixar el llistó tant alt que només el fet de plantejar-se igualar-ho és tot un repte dificilíssim d’assolir .
 

EL 35È ANIVERSARI

Com a resultat de tota aquesta experiència de cultura popular i tradició, la Colla de Diables de Sants voldria fer un acte on estigués representat tot el que el món de les colles de diables, bestiari i tabalers defensem i representem. Es per això que volem aprofitar el nostre 35è aniversari per compartir amb tothom una sèrie d'actes que reflecteixin la nostra joia, alegria i satisfacció de pertànyer a un col·lectiu que defensa la cultura de la nostra terra. Tots aquests actes es podran fer realitat amb l’esforç i dedicació dels membres i ex-membres de la colla implicats totalment en aquest projecte.
La celebració del 35è aniversari dels Diables de Sants està composta per diverses actuacions de caire popular i festiu: Tabalada popular, recitació de versots, espectacle conjunt de tabalers i diables, porta de l’infern, correfoc, Sopar de germanor i un gran castell de focs.
Moltes persones han passat per la colla i gràcies al seu esforç, s’ha mantingut aquella espurna que es va encendre l’estiu del 1980 i que encara ara segueix cremant. Aquest any, volem que amb el 35è aniversari seguiu gaudint i corrent sota les nostres espurnes perquè la flama segueixi encesa molt anys més.
 

EL PRESSUPOST

Encara que demanem 4.500€, us informem que el pressupost total de la celebració del 35è és més elevat. Si superem aquesta quantitat, totes les aportacions continuaran sent benvingudes, perquè encara faltarà un llarg trajecte per aconseguir encendre el barri de Sants en una gran festa:
Tabalada Popular: 1000€
Correfoc 9432€
Castell de focs 6050€
Sopar de germanor 6000€
TOTAL 22482€
 

LES RECOMPENSES

  • 5€: Agraïment al vídeo. 
  • 10€: Bandana del 35è i agraïment.
  • 25€: Samarreta, bandana del 35è i agraïment. 
  • 55€: Dessuadora, samarreta, vídeo, bandana del 35è i agraïment.
  • 75€: Taller de percussió, vídeo, bandana del 35è i agraïment.
  • 100€: Diable per un dia i formació, samarreta, bandana del 35è i agraïment.
  • 250€: Tabalada, bandana del 35è i agraïment.
  • 500€: Fotografia personal emmarcada i penjada al local de la colla, dessuadora, samarreta, vídeo, bandana del 35è i agraïment.
Els dissenys de les samarretes i les dessuadores serà aquest:

Totes les recompenses físiques (samarretes, bandanes, dessuadores) es donaran a tots els sumadors el mateix dia de la l'aniversari.
De totes maneres s'avisarà tant per les xarxes socials com a través d'un correu electrònic a tots els sumadors que hi participin per a que estiguin informats en tot moment i tinguin clara la recollida

Respecte els vídeos, una vegada fet el muntatge del mateix, s'avisarà a aquells sumadors que hagin aportat a les recompenses corresponents per concretar la seva recollida.

El taller de percussió serà en horari a convenir amb els sumadors que aportin en aquella recompensa. Ens posarem en contacte via correu electrònic per tal de concretar data i hora.
La tabalada seguirà les mateixes condicions. Una vegada aconseguit el projecte, ens posarem en contacte amb vosaltres per tal de concretar un dia i hora que vagi bé per realitzar-la.

Col·labora amb la cultura popular i la celebració del 35è aniversari de la Colla de Diables de Sants!
#Encenemel35è

Encenem el 35è!

Facebook     Twitter    

  • Fes una pregunta Tens algun dubte?
    Pregunta-li directament al creador del projecte
  • Fes un comentari Vols opinar?
    Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

diablessants
23
sumadors
890 €
dels 4500 necessaris
finalitzat
el 29/06/2015
Assolit 19%

Aporta-hi 5 €

1 sumadors
Agraïment al vídeo

Aporta-hi 10 €

4 sumadors
Bandana del 35è
+ Agraïment al vídeo

Aporta-hi 25 €

7 sumadors
Samarreta del 35è
+ Bandana del 35è
+ Agraïment al vídeo

Aporta-hi 55 €

9 sumadors
Dessuadora del 35è
+ Samarreta del 35è
+ Bandana del 35è
+ Vídeo del 35è
+ Agraïment al vídeo

Aporta-hi 75 €

1 sumadors
Taller de percussió
+ Vídeo del 35è
+ Bandana del 35è
+ Agraïment al vídeo

Aporta-hi 100 €

1 sumadors
Diable per un dia i formació
+ Samarreta del 35è
+ Bandana del 35è
+ Agraïment al vídeo

Aporta-hi 250 €

0 sumadors
Tabalada particular dels tabalers de la Colla
+ Bandana del 35è
+ Agraïment al vídeo

Aporta-hi 500 €

0 sumadors
Fotografia personal emmarcada i penjada al local de la Colla
+ Dessuadora del 35è
+ Samarreta del 35è
+ Bandana del 35è
+ Vídeo del 35è
+ Agraïment al vídeo

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!