Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

L'App Guaita Kina Tribu per Android i PC

Un projecte de guaitakinatribu

L'App Guaita Kina Tribu per Android i PC
  • Insereix-lo en una pàgina web

 
D'esquerra a dreta, els Reis Catòlics, Guifré el Pelós, el Duc de Berwick i Antonio de Villaroel

PORTABILITAT DE L'APP GUAITA KINA TRIBU - LES 4 BARRES A ANDROID I PC

La nostra fita és que tots els nens i nenes puguin jugar al Guaita Kina Tribu - Les 4 Barres a totes les escoles, biblioteques i cases dels Països Catalans de manera gratuïta i per fer-ho possible necessitem la vostra col·laboració.

Els diners serviran per fer la portabilitat a la plataforma Android i PC que són les plataformes més utilitzades ara mateix a Catalunya a nivell institucional.

Presentació de Guaita Kina Tribu- Les 4 Barres a càrrec per la cap del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya, Carme Fenoll
Cal dir que no es una portabilitat pròpiament dita, ja que encara que es podran aprofitar certs elements del joc de la versió existent en IOS (feta en finançament privat), s’ha de programar de nou ja que amb l’Sprite Kit, framework exclusiu de IOS, que es com es va programar el joc, no és possible. El nou framework Unity, permetrà fer la portabilitat a Android i PC simultaneament.

ALGUNS DELS MOTIUS PELS QUE CREIEM QUE ÉS INTERESSANT PARTICIPAR EN AQUEST MICROMECENATGE

- Per fomentar la nostra història i llegendes entre els més petits.
- Per potenciar la nostra cultura i llengua i projectar-la internacionalment amb identitat de país.
- Per obrir camí a altres empreses i demostrar que un producte ludico-cultural enfocat a Catalunya interessa a un ampli sector de la nostra societat, creant tendència.
- Per incentivar l'us de les biblioteques i visites als museus.
- Per donar-nos l’empenta que tota persona necessita per engegar un somni: Fer visible la senyera del Guaita Kina Tribu al món.
- Per participar en un intercanvi especial. Les vostres donacions seran moneda de canvi amb allò que sabem fer i ens apassiona: Dissenyar i crear.
 

Agafant el relleu dels llibres interactius, Guaita Kina Tribu combina aprenentatge i entreteniment a parts iguals, motivant els petits a continuar jugant, aprenent i experimentant.

Guaita Kina Tribu és una App Infantil Educativa de caràcter familiar, inspirada en l’obra “Trifulkes de la Katalana Tribu” de Víctor Alexandre que té com objectiu principal despertar la curiositat sobre la nostra història als nens i nenes de 3 a 6 anys.   L’app s’englobaria dins del concepte d'edutainment (educació+entreteniment a parts iguals) perquè el nen aprengui al mateix temps que juga. 

Utilitzant el llenguatge audiovisual que reconeixen els nens, s’ha creat un univers propi a partir d’un imaginari de personatges històrics representats per animals que els faran de guia al llarg de tot el joc.

En el primer episodi “Les 4 Barres”, el personatge que els guia és en Guifré el Pelós, un goril·la molt simpàtic que el nen interpretarà com un líder divertit i protector de la seva tribu.

L’objectiu final d’aquest joc, és trobar l’escut que representi Catalunya, per aconseguir-ho, en Guifré demana ajuda als nens i nenes. Al llarg del joc el nen anirà coneixent els escuts dels Nou Barons de la Fama que s'engloben dins la llegenda de l'Otger Cataló.

A mesura que es vagi endinsant en el joc el nen anirà assolint diferents nivells de dificultat a la vegada que desenvolupa les capacitats motrius, d’exploració- experimentació amb una jugabilitat universal mitjançant els números, els colors, les formes... a la vegada que els missatges parlats de felicitació o d'animar-lo a tornar-ho a provar, es poden escoltar tant en català, castellà, anglès i japonès, de forma totalment aleatòria. Així aconseguirem, per una banda la internacionalització del català i per una altra, la normalització lingüística.

 

Hem volgut oferir un ampli i variat ventall de recompenses, per premiar. Les recompenses van des dels 10€ fins els 500€.
Tots i totes les mecenes gaudiran d’una descàrrega de l’App Guaita Kina Tribu per IOS- Ipad i Iphone. 
Es farà un agraïment públic a través de la web i de les nostres xarxes socials i el nom sortirà en els crèdits del joc. No cal dir, que es respectarà l’anonimat de qui ho desitgi si ens ho fa saber.
Hem estructurat les recompenses per categories, tant es poden trobar per un target infantil, adult o per col·lectius ja siguin escoles, biblioteques o empreses. 

De totes les Recompenses ens agradaria destacar-ne les següents:

Recompensa de 25€- Posa-li el teu nom a una estrella!

Aquesta recompensa, per nosaltres és molt especial. El sumador o sumadora pot escollir i posar-li el nom que desitgi a una estrella del Guaita Kina Tribu (si no està ja agafada) tant pot ser el propi, com el d’un ésser estimat. A l’inici del joc, quan aparegui la pantalla principal, es podran tocar les estrelles i aniran apareixent els noms de les persones.

 

Recompensa de 50€ - Visita al Monestir de Sta. Maria de Ripoll

Visita cultural al Monestir de Sta. Maria de Ripoll. Coneixerem el Monestir on descansa en Guifré el Pelós, de la mà de guies experts en Història de Catalunya.  Ens explicaran la vida i la mort d’en Guifré el Pelós. La visita inclou el dinar a un restaurant de la zona.  Recompensa per un màxim de 60 pax.

Recompensa de 100€ - Xerrada amb en Víctor Alexandre, inspirador de l’App Guaita Kina Tribu.

Xerrada amb en Víctor Alexandre sobre un tema d’actualitat. La Independència del Països Catalans, aprofitant la publicació del seu darrer llibre “La Independència explicada al meu fill”. Grups molt reduïts, més el llibre “La Independència explicada al meu fill” amb la dedicatòria personalitzada d’en Víctor Alexandre i un punt de llibre d’edició limitada.

Recompensa de 300€ - Animació Festa Infantil amb en Guifré el Pelós

En Guifré el Pelós animarà la festa infantil, jugant, cantant, explicant la llegenda de les 4 Barres… Estarà amb els nens i nenes durant unes 2 hores.

Foto d’en Guifré el Pelós amb els nens i nenes que ho desitgin.

Recompensa de 400€ - Especial Empreses - Imatge Corporativa

L’Equip de GKT Studios dissenyarà la imatge corporativa de la teva empresa.

Recompensa de 500€ - Especial Empreses - Xarxes Socials

L’Equip de GKT Studios formarà a la persona de la teva empresa en les últimes tendències en Xarxes Socials, Facebook, Twitter i Linkedin. També gestionarà durant 1 mes les Xarxes Socials de la teva empresa per donar-li impuls.

Recompensa de 500€ - Especial Empreses - Web Site

L’Equip de GKT Studios dissenyarà la web de la teva empresa. Amb les següents especificacions:

Model d'una sola pàgina (one-page) personalitzada (HTML5) amb 4 apartats
El client haurà d'aportar les fotografies
El domini i servidor van a càrrec del client
La finalitat de la web i serveis associats no poden vulnerar la legislació vigent.

 

 

Perquè amb micromecenatge i totSuma?

Ens agrada el concepte del micromecenatge, perquè la gent pot participar en aquells projectes que els sembla interessant per una finalitat comuna i tenir aquell sentiment tant maco dels castellers de que tots junts, fent pinya, ajudant-se mútuament aconsegueixen que el menut arribi al cim del castell.

A més és una molt bona via per conèixer l’interès real que el projecte genera. Per una altra banda, és una de les poques fórmules, avui en dia, per aconseguir que els teus somnis es facin realitat.

Tenim la certesa que Totsuma es qui representa millor l'aposta en ferm que es dona a la cultura i l'emprenedoria catalana, la sensibilitat i el recolzament que dona ens va esperonar a apostar-hi.







 

Esperonats per aquest desig, fem Guaita Kina Tribu per tal que es conegui arreu el que ha estat i el que és Catalunya, de manera que en un escenari que avança vers una cultura i una economia globals, el nostre país hi sigui present i tingui una identitat en aquest futur en el que ens hem d'implicar tots amb una il·lusió renovada. 

 
 

Facebook     Twitter     Web

  • Fes una pregunta Tens algun dubte?
    Pregunta-li directament al creador del projecte
  • Fes un comentari Vols opinar?
    Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

guaitakinatribu
guaitakinatribu
Sant Cugat del Vallés
Hola! Som l'Àlex Climent i la Núria Díaz creadors de l'app Guaita Kina Tribu. Volem que tots els nens i nenes (no solament de IOS) s'ho passin molt bé jugant al Guaita Kina Tribu, tant i més com nosaltres vam gaudir creant-la :)
4
sumadors
275 €
dels 7325 necessaris
finalitzat
el 26/03/2015
Assolit 3%

Aporta-hi 5 €

0 sumadors
- App Guaita Kina Tribu per IOS- Ipad i Iphone
- Diploma digital exclusiu de reconèixement i agraïment Guaita Kina Tribu

Aporta-hi 10 €

0 sumadors
- App Guaita Kina Tribu per IOS- Ipad i Iphone
- Diploma digital exclusiu de reconèixement i agraïment Guaita Kina Tribu
- Pòster personalitzat a color, disseny exclusiu d'en Guifré el Pelós del Guaita Kina Tribu amb el nen o nena del mecenes

Aporta-hi 20 €

0 sumadors
- App Guaita Kina Tribu per IOS- Ipad i Iphone
- Diploma digital exclusiu de reconèixement i agraïment Guaita Kina Tribu
- Wallpaper Guaita Kina Tribu. Il.lustració exclusiva d'en Xavi Ramiro

Aporta-hi 25 €

1 sumadors
(Queden 49 de 50 recompenses)
- App Guaita Kina Tribu per IOS- Ipad i Iphone
- Diploma digital exclusiu de reconèixement i agraïment Guaita Kina Tribu
- Escull una Estrella de l'App Guaita Kina Tribu i posa-li el teu nom

Aporta-hi 50 €

1 sumadors
- App Guaita Kina Tribu per IOS- Ipad i Iphone
- Diploma digital exclusiu de reconèixement i agraïment Guaita Kina Tribu
- Conte digital personalitzat sobre Història de Catalunya-Llegenda de les 4 Barres amb en Guifré el Pelós jugant amb els nens i nenes dels mecenes

Aporta-hi 50 €

0 sumadors
(Queden 60 de 60 recompenses)
- App Guaita Kina Tribu per IOS- Ipad i Iphone
- Diploma digital exclusiu de reconèixement i agraïment Guaita Kina Tribu
- Visita guiada a Ripoll. Visita al Monestir de Santa Maria de Ripoll, per veure on descansa en Guifré el Pelós - S:IX. La visita inclou el dinar a un restaurant de la zona

Aporta-hi 100 €

1 sumadors
(Queden 29 de 30 recompenses)
- App Guaita Kina Tribu per IOS- Ipad i Iphone
- Diploma digital exclusiu de reconèixement i agraïment Guaita Kina Tribu
- Taller Intel.ligència Emocional a través dels contes i dels jocs, per a nens i nenes de 3 a 6 anys - 2 Sessions

Aporta-hi 100 €

1 sumadors
- App Guaita Kina Tribu per IOS- Ipad i Iphone
- Diploma digital exclusiu de reconèixement i agraïment Guaita Kina Tribu
- Xerrada amb en Víctor Alexandre sobre el seu darrer llibre "La Independència explicada al meu fill" per grups reduïts
- Llibre "La independència explicada al meu fill"
- Punt de llibre d'edició limitada
- Dedicatòria personalitzada d'en Víctor Alexandre

Aporta-hi 300 €

0 sumadors
- App Guaita Kina Tribu per IOS- Ipad i Iphone
- Diploma digital exclusiu de reconèixement i agraïment Guaita Kina Tribu
- Animació Festa infantil: En Guifré el Pelós del Guaita Kina Tribu anirà a casa dels nens i nenes a jugar durant 1,5h

Aporta-hi 300 €

0 sumadors
- App Guaita Kina Tribu per IOS- Ipad i Iphone
- Diploma digital exclusiu de reconèixement i agraïment Guaita Kina Tribu
- En Guifré el Pelós del Guaita Kina Tribu vindrà a la teva Escola, Biblioteca o casa a explicar la Llegenda de les 4 Barres

Aporta-hi 300 €

0 sumadors
- App Guaita Kina Tribu per IOS- Ipad i Iphone
- Diploma digital exclusiu de reconèixement i agraïment Guaita Kina Tribu
- En Guifré el Pelós juntament amb 2 companys del Guaita Kina Tribu vindrà a la teva Escola, Biblioteca o casa a fer una representació teatral de 15 min

Aporta-hi 400 €

0 sumadors
- App Guaita Kina Tribu per IOS- Ipad i Iphone
- Diploma digital exclusiu de reconèixement i agraïment Guaita Kina Tribu
- L'Equip de GKT Studios dissenyarà la imatge corporativa de la teva empresa

Aporta-hi 500 €

0 sumadors
- App Guaita Kina Tribu per IOS- Ipad i Iphone
- Diploma digital exclusiu de reconèixement i agraïment Guaita Kina Tribu
- L'Equip de GKT Studios formarà a la persona de la teva empresa que s'hagi d'ocupar de les xarxes socials - facebook, twitter i Linkedin
- L'Equip de GKT Studios gestionarà durant 1 mes les xarxes socials de la teva empresa per donar-li impuls

Aporta-hi 500 €

0 sumadors
- App Guaita Kina Tribu per IOS- Ipad i Iphone
- Diploma digital exclusiu de reconèixement i agraïment Guaita Kina Tribu
- L'Equip de GKT Studios dissenyarà la web de la teva empresa


Blog del projecte

Aparicions a la Radio
Aquí podeu escoltar les nostres intervencions a la radio :) La Xarxa http://www.laxarxa.com/latarda/noticia/guaita-kina-tribu-historia-de-catalunya-per-a-infants Cugat.cat  http://www2.cugat.cat/diari/sons/104935/especials/publicitat?versio=mobile Tendències ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!