Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

De la solidaritat al compromís

Un projecte de Amics i amigues EH

Articles

Dilluns, 9 de febrer

Nyam, Nyamera

La gent de la Nyamera de Vic ens ha ofert 5 sopars per a dues persones, al seu bar. La millor manera d'omplir panxes i omplir el #SumaSolidaritat



Dimecres, 4 de febrer

Dinar per 50 persones? Endavant!

Dinar per 50 persones? Endavant!

Alerta a la proposta que ens fa el nucli local d'Endavant Sants. S'ofereixen a fer un dinar per 50 persones de cuina catalana (paella, fideus rosejats, fideua), al barri de Sants





Dimarts, 3 de febrer

Solidaritat de La Directa

Solidaritat de La Directa

Les companyes de La Directa ens fan oferiment de 10 samarretes per al #SumaSolidaritat, a la imatge teniu el model, esperem que la vostra tria de talla i color encara estigui disponible!

Gràcies per estirar del fil, i ajudar-nos a seguir sumant  solidaritat
Gràcies gent de La Directa!

si teniu més propostes, no ho dubteu, ens ho feu saber a totsuma@cup.cat



Dijous, 29 de gener

Inadaptats i solidaris!

Inadaptats i solidaris!

Moltes gràcies!
Avui hem sabut que Inadaptats, ens ha donat 10 entrades per al #SumaSolidaritat.
Així que si us voleu assegurar una entrada pel concert, i alhora contruir a fer més gran aquest projecte, nomès cal, que ens ajudeu a sumar!

Inadaptats, solidaris amb els que lluiten, ahir, avui i sempre!

Si voleu ajudar a seguir sumant, podeu fer aportacions a totsuma@cup.cat





Dimecres, 28 de gener

120 hores

120 hores

Aquest és el nom del documental que el TAT, el grup de treball contra la tortura, ens ha donat (50 unitats) per ajudar a recaptar els 8000 € que ens hem proposat fer arribar a SARE. Si teniu noves propostes, ens les podeu fer arribar a totsuma@cup.cat



Diumenge, 25 de gener

Anem de Calçotada?

Anem de Calçotada?

El casal independetista de Sants, "Jaume Compte", ens ha donat dos tiquets (15€ cadascun) per a la calçotada popular independetista que cada any organitzen el primer cap de setmana de març. Enguany, 1 de març. Així que si voleu gaudir d'una calçotada popular (la més antiga del plà de Barcelona!), i alhora contribuir a #SumaSolidaritat, aquí teniu una molt bona oferta!

Gràcies Casal Jaume Compte!

Recordeu que si organitzeu algun concert, calçotada o voleu aportar entrades al teatre o qualsevol altre recompensa, ho podeu fer mitjançant totsuma@cup.cat



Diumenge, 25 de gener

Jo sóc, ni Naiz

Jo sóc, ni Naiz

Naiz, el portal d'informació del diari Gara, ens ha fet una de les millors aportacións (per ara!), al projecte #SumaSolidaritat. Ja de bon inici, ens va oferir subscripcions d'un i tres mesos a les divereses modalitats que disposa el projecte digital, així com un gran nombre de llibres editats pel diari. Ara, ampliem l'oferta i afegim 90 samarretes naiz, 10 per a cada talla a triar entre el model estandar i l'entallat. Amb aquesta recompensa obrim la porta a assolir 1800 € més per al projecte.

Gràcies Naiz per la vostra aportació!



Dissabte, 24 de gener

Per què lluitem els bascos?

Per què lluitem els bascos? és una pregunta que te resposta en la recompensa que l'editorial Txalaparta ens ha fet arribar.

L'editorial basca ens ha donat 56 exemplars del llibre de Fernado Alonso, que ens apropa als motius pels quals el poble basc fa segles que s'enfronta als estats espanyol i francès. Un llibre de més de 300 pàgines amb pròleg de Victor Alexadre.

La recompensa l'hem valorat en 25€ amb el corresponent bo d'ajut que acredita la vostra aportació.
Ara ja és possible saber per què lluiten els bascos i alhora contribuir a la seva lluita, amb 25€.

No perdeu aquesta oportunitat



Divendres, 23 de gener

Gràcies Pol·len Edicions!

Gràcies Pol·len Edicions!

Pol·len edicions, l'editorial de la imprempta el Tinter, ens ha donat 25 llibres per al #SumaSolidaritat, podreu demanar tres títols que ens aporta l'editorial, amb una escala de preus dels 20 als 30€ segons els títol escollit.

El Warcelona de Jordi Borràs, el podeu aconseguir per 30€, i en tenim 10 exemplars
De "La rebel·lió basca. una història de l'esquerra abertzale", a 25€ i també amb 10 exemplars i
una novetat editorial d'enguany, "jo no sòc d'aquí", la traducció del llibre de Joseba Sarriondia al català, que te un cost de 20€ i nomès en tenim 5 exemplars.

Totes tres reciompenses inclouen el bo d'ajut que acredita l'aportació a la campanya solidaria.



Dijous, 22 de gener

ja sumem, aportacions i recompenses

ja sumem, aportacions i recompenses

Avui a les 10 del matí hem llençat l'etiqueta #SumaSolidaritat, i ja son centenars les piulades que porten aquesta etiqueta amb l'enllaç del video promocional i la web de la plataforma TotSuma. Mostra de la bona acollida és que a poques hores de començar aquest nou repte ja passem dels 400€ recollits i 16 sumadores.

Estem treballant per aaugmentar el nombre de recompenses, així que si teniu alguna aportació a fer (llibres, disc, dvd, textil, subscripcions, un dinar o sopar, entrades per a festivals o concerts, ...), no ho dubteu, contacteu amb nosaltres a totsuma@cup.cat i ens posarem en contacte amb vosaltres.

Aquest matí hem afegit a la llista de recompenses, els llibres d'Edicions el Jonc



Dimecres, 21 de gener

Comencem! #SumaSolidaritat

Aquest projecte que iniciem conjuntament la Candidatura d'Unitat Popular i Amics i amigues d'Euskal Herria, és la nostre petita aportació a la superació del conflicte que es viu a Euskal Herria.

Entenem que, més enllà de comunicats o mostres de suport des d'Ajuntaments o del Parlament de la Ciutadella, i concentracions al carrer, cal que des dels Països Catalans, també fem xarxa, i col·laborem a rescabalar el robatòri de la Guàrdia Civil, del passat 12 de gener, quan va entrar a la seu del sindicat LAB per endur-se els prop de 90.000 € que els organitzadors de la manifestació del 10 de gener a Bilbao (SARE), hi tenien dipositats.

Per tal de recollir aquests diners hem comptat amb l'ajut de col·laboradors que ens han facilitat les materials necessàris per a les recompenses, serà també gràcies a ells i elles que també serà possible. Així el diari Gara, mitjançant el seu portal digital Naiz, l'editorial Txalaparta, o les editorials catalanes Tigre de paper, El Jonc i Pol·len, així com material pròpis editats per la CUP conjuntament amb Som Països Catalans, formen ara com ara el gruix de les recompenses.



137
sumadors
8114 €
dels 8000 necessaris
finalitzat
el 21/02/2015
Assolit 101%

Aporta-hi 10 €

21 sumadors
Rebràs per correu electrònic un bo d'ajut acreditant la teva aportació.

Aporta-hi 12 €

0 sumadors
(Queden 2 de 2 recompenses)
Rebràs per correu electrònic un bo d'ajut acreditant la teva aportació i un tiquet per a la calçotada popular de la Garriga organitzada per la CUP

Aporta-hi 15 €

1 sumadors
(Queden 1 de 2 recompenses)
Rebràs per correu electrònic un bo d'ajut acreditant la teva aportació i un tiquet per a la calçotada popular de Manlleu organitzada pel Casal Boira Baixa el mes de març

Aporta-hi 15 €

2 sumadors
(Queden 198 de 200 recompenses)
Rebràs per correu electrònic un bo d'ajut acreditant la teva aportació i una subscripció d'un mes a la modalitat "L" de la web de Naiz
Consulta a www.naiz.eus/eu/subscriptions

Aporta-hi 15 €

13 sumadors
(Queden 37 de 50 recompenses)
Rebràs per correu electrònic un bo d'ajut acreditant la teva aportació i el "Llibre roig dels Països Catalans" editat per la CUP i Som Països Catalans que podràs passar a recollir per un local a determinar.

Aporta-hi 15 €

2 sumadors
(Queden 0 de 2 recompenses)
1 tiquet per a la calçotada popular de Sants de l'1 de març, organitzada pel Casal Independentista de Sants, i el bo d'ajut que acredita la teva aportació al projecte.

Aporta-hi 15 €

12 sumadors
(Queden 38 de 50 recompenses)
Rebràs per correu electrònic un bo d'ajut acreditant la teva aportació i un exemplar del documental "120 horas, la tortura contra Euskal Herria"

Aporta-hi 15 €

6 sumadors
(Queden 4 de 10 recompenses)
Rebràs per correu electrònic un bo d'ajut acreditant la teva aportació i una entrada del concert d'Inadaptats del dia 18 d'abril a Vilafranca

Aporta-hi 18 €

2 sumadors
(Queden 0 de 2 recompenses)

Rebràs per correu electrònic un bo d'ajut acreditant la teva aportació i el llibre "Rebels amb causa" de l'editorial Tigre de Paper que podràs passar a recollir per un local a determinar.

Aporta-hi 20 €

2 sumadors
(Queden 8 de 10 recompenses)
Rebràs per correu electrònic un bo d'ajut acreditant la teva aportació i una samarreta de La Directa (podeu triar talla i color segons existències, consulteu el blog)

Aporta-hi 20 €

3 sumadors
(Queden 198 de 200 recompenses)
Rebràs per correu electrònic un bo d'ajut acreditant la teva aportació i una subscripció d'un mes a la modalitat "XL" de la web de Naiz
Consulta a www.naiz.eus/eu/subscriptions

Aporta-hi 20 €

2 sumadors
(Queden 13 de 15 recompenses)
Rebràs per correu electrònic un bo d'ajut acreditant la teva aportació i el llibre "Paisatge d'un segle"d' Edicions el Jonc que podràs passar a recollir per un local a determinar.

Aporta-hi 20 €

6 sumadors
(Queden 0 de 5 recompenses)
Rebràs per correu electrònic un bo d'ajut acreditant la teva aportació i el llibre "Cal protestar..." d'Edicions el Jonc que podràs passar a recollir per un local a determinar.

Aporta-hi 20 €

5 sumadors
(Queden 0 de 5 recompenses)
Rebràs per correu electrònic un bo d'ajut acreditant la teva aportació i el llibre "Jo no sòc d'aquí" de Pol·len Edicions que podràs passar a recollir per un local a determinar.

Aporta-hi 20 €

0 sumadors
(Queden 10 de 10 recompenses)
Rebràs per correu electrònic un bo d'ajut acreditant la teva aportació i una samarreta Naiz talla S (home), mira al blog el model

Aporta-hi 20 €

5 sumadors
(Queden 5 de 10 recompenses)
Rebràs per correu electrònic un bo d'ajut acreditant la teva aportació i una samarreta Naiz talla L (home), mira al blog el model

Aporta-hi 20 €

1 sumadors
(Queden 9 de 10 recompenses)
Rebràs per correu electrònic un bo d'ajut acreditant la teva aportació i una samarreta Naiz talla M (home), mira al blog el model

Aporta-hi 20 €

0 sumadors
(Queden 10 de 10 recompenses)
Rebràs per correu electrònic un bo d'ajut acreditant la teva aportació i una samarreta Naiz talla XL (home), mira al blog el model

Aporta-hi 20 €

1 sumadors
(Queden 9 de 10 recompenses)
Rebràs per correu electrònic un bo d'ajut acreditant la teva aportació i una samarreta Naiz talla XXL (home), mira al blog el model

Aporta-hi 20 €

0 sumadors
(Queden 10 de 10 recompenses)
Rebràs per correu electrònic un bo d'ajut acreditant la teva aportació i una samarreta Naiz talla S (dona), mira al blog el model

Aporta-hi 20 €

1 sumadors
(Queden 9 de 10 recompenses)
Rebràs per correu electrònic un bo d'ajut acreditant la teva aportació i una samarreta Naiz talla M (dona), mira al blog el model

Aporta-hi 20 €

0 sumadors
(Queden 10 de 10 recompenses)
Rebràs per correu electrònic un bo d'ajut acreditant la teva aportació i una samarreta Naiz talla L (dona), mira al blog el model

Aporta-hi 20 €

0 sumadors
(Queden 10 de 10 recompenses)
Rebràs per correu electrònic un bo d'ajut acreditant la teva aportació i una samarreta Naiz talla XL (dona), mira al blog el model

Aporta-hi 21 €

1 sumadors
(Queden 1 de 2 recompenses)

Rebràs per correu electrònic un bo d'ajut acreditant la teva aportació i el llibre "La mirada del voltor" de l'editorial Tigre de Paper que podràs passar a recollir per un local a determinar.

Aporta-hi 21 €

1 sumadors
(Queden 1 de 2 recompenses)

Rebràs per correu electrònic un bo d'ajut acreditant la teva aportació i el llibre "Paraules per a Gaeta"de l'editorial Tigre de Paper que podràs passar a recollir per un local a determinar.

Aporta-hi 22 €

4 sumadors
(Queden 1 de 5 recompenses)
Rebràs per correu electrònic un bo d'ajut acreditant la teva aportació i el llibre "No tots els mals vénen d'Almansa" d'Edicions el Jonc que podràs passar a recollir per un local a determinar.

Aporta-hi 24 €

2 sumadors
(Queden 3 de 5 recompenses)

Rebràs per correu electrònic un bo d'ajut acreditant la teva aportació i el llibre "491 dies" d'Edicions el Jonc que podràs passar a recollir per un local a determinar.

Aporta-hi 25 €

0 sumadors
(Queden 5 de 5 recompenses)
Rebràs per correu electrònic un bo d'ajut acreditant la teva aportació i dos llibres (2014 i 2015) de Perspectives editats per l'Espai Fàbrica

Aporta-hi 25 €

0 sumadors
(Queden 5 de 5 recompenses)
Rebràs per correu electrònic un bo d'ajut acreditant la teva aportació i un sopar per a dues persones a La Nyamera de Vic

Aporta-hi 25 €

1 sumadors
(Queden 200 de 200 recompenses)
Rebràs per correu electrònic un bo d'ajut acreditant la teva aportació i una subscripció de tres mesos a la modalitat "L" de la web de Naiz
Consulta a www.naiz.eus/eu/subscriptions

Aporta-hi 25 €

0 sumadors
(Queden 200 de 200 recompenses)
Rebràs per correu electrònic un bo d'ajut acreditant la teva aportació i una subscripció d'un mes a la modalitat "XXL" de la web de Naiz
Consulta a www.naiz.eus/eu/subscriptions

Aporta-hi 25 €

10 sumadors
(Queden 0 de 10 recompenses)
Rebràs per correu electrònic un bo d'ajut acreditant la teva aportació i el llibre "La rebelió basca. Una història de l'esquerra abertzale" d'Edicions el Jonc que podràs passar a recollir per un local a determinar.

Aporta-hi 25 €

1 sumadors
(Queden 55 de 56 recompenses)

Rebràs per correu electrònic un bo d'ajut acreditant la teva aportació i el llibre "Per què lluitem els bascos" de l'editorial Txalaparta que podràs passar a recollir per un local a determinar.

Aporta-hi 30 €

2 sumadors
(Queden 0 de 2 recompenses)

Rebràs per correu electrònic un bo d'ajut acreditant la teva aportació i el llibre "En defensa d'afrodita" de l'editorial Tigre de Paper que podràs passar a recollir per un local a determinar.

Aporta-hi 30 €

11 sumadors
(Queden 0 de 10 recompenses)
Rebràs per correu electrònic un bo d'ajut acreditant la teva aportació i el llibre "Warcelona" de Pol·len Edicions que podràs passar a recollir per un local a determinar.

Aporta-hi 40 €

1 sumadors
(Queden 199 de 200 recompenses)
Rebràs per correu electrònic un bo d'ajut acreditant la teva aportació i una subscripció de tres mesos a la modalitat "XL" de la web de Naiz
Consulta a www.naiz.eus/eu/subscriptions

Aporta-hi 60 €

1 sumadors
Rebràs per correu electrònic un bo d'ajut acreditant la teva aportació i una subscripció de tres mesos a la modalitat "XXL" de la web de Naiz
Consulta a www.naiz.eus/eu/subscriptions

Aporta-hi 70 €

12 sumadors
(Queden 289 de 300 recompenses)
Rebràs per correu electrònic un bo d'ajut acreditant la teva aportació i un lot de llibres de Naiz :
- Josu Muguruza, El sueño que no truncaron las balas
- Operación Ogro
- Euskal Herria en Imágenes, 1970-1990

que podràs passar a recollir per un local a determinar.

Aporta-hi 1000 €

5 sumadors
(Queden 3 de 5 recompenses)
Un dinar per a 50 persones al barri de Sants


Blog del projecte

Nyam, Nyamera
La gent de la Nyamera de Vic ens ha ofert 5 sopars per a dues persones, al seu bar. La millor manera d'omplir panxes i omplir el #SumaSolidaritat...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!