Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Referèndux.cat

Un projecte de bidyogo

Referèndux.cat
  • Insereix-lo en una pàgina web

 
  Què és el Referèndux?

  És una iniciativa ciutadana que ha permès crear un espai per tal que els catalans poguem tenir més autoconeixement sobre el procés cap a la independència de Catalunya en el qual estem immersos.

  En aquest espai, podem votar, contar-nos, debatre, fer-nos enquestes i representar-les en temps real, comprar samarretes xules sobre el tema, etc. Volem que la participació sigui molt alta i que sigui transversal a tota la societat catalana, així en podrem obtenir unes dades més fiables.

  Però sobretot, el més important és que podem visualitzar col·lectivament l’assoliment de la independència i podem mesurar el nostre optimisme durant tot el procés.

  I això sí, sempre pacíficament i amb bon humor, doncs creiem que des del nostre petit i humil país, aquesta és la lliçó més important que podem donar a la resta del món.

 
  Què volem fer ara?

  Volem crear una marca que destaqui els valors positius catalans i els plasmi en els seus productes. Volem desenvolupar un disseny i un estil original, amè,  “xuli” i estimulant, tot i que també acurat, fiable i rigorós. I volem anar més enllà de la simple representació de l'estelada, per reivindicar la nostra cultura, des de les arrels fins a aquesta estranya, rica i complexa actualitat contemporània.

  Hem començat fent unes samarretes que podeu veure a botiga.referendux.cat, però necessitem diners per fer un salt qualitatiu i per ampliar la gamma de productes.


  A què destinarem els 1800 euros?

  Contractarem un dissenyador perquè treballi en els nous dissenys, comprarem les samarretes i les portarem a estampar.

  1800 euros no són gaires diners per aquests objectius, per tant preferim fer pocs productes, però garantir-ne la qualitat.

  Animeu-vos a cooperar!

 
  Gràcies per la vostra atenció i col·laboració!






 


 

Facebook     Twitter     Web

  • Fes una pregunta Tens algun dubte?
    Pregunta-li directament al creador del projecte
  • Fes un comentari Vols opinar?
    Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

bidyogo
bidyogo
Barcelona
1
sumadors
32 €
dels 1800 necessaris
finalitzat
el 28/11/2014
Assolit 1%

Aporta-hi 11 €

0 sumadors
Una samarreta a triar entre les que hi ha actualment a la botiga del Referèndux.cat. A recollir en mà al centre de Barcelona o per enviar (despeses d'enviament no incloses).

Aporta-hi 16 €

0 sumadors
Una samarreta de les que farem noves (que seran més xules). A recollir en mà al centre de Barcelona o per enviar (despeses d'enviament no incloses).

Aporta-hi 20 €

0 sumadors
Una samarreta a triar entre les que tenim a la botiga del Referèndux.cat + una entrada pel banquet final de l'estil d'Astèrix i Obèlix (premi del Referèndux quan Catalunya sigui independent). La samarreta, a recollir en mà al centre de Barcelona o per enviar (despeses d'enviament no incloses).

Aporta-hi 24 €

0 sumadors
Una samarreta de les que farem noves (que seran més xules) + una entrada pel banquet final de l'estil d'Astèrix i Obèlix (premi del Referèndux quan Catalunya sigui independent). La samarreta, a recollir en mà al centre de Barcelona o per enviar (despeses d'enviament no incloses).

Aporta-hi 27 €

0 sumadors
Una samarreta a triar entre les que tenim a la botiga del Referèndux.cat + 2 entrades pel banquet final de l'estil d'Astèrix i Obèlix (premi del Referèndux quan Catalunya sigui independent). La samarreta, a recollir en mà al centre de Barcelona o per enviar (despeses d'enviament no incloses).

Aporta-hi 32 €

1 sumadors
Una samarreta de les que farem noves (que seran més xules) + 2 entrades pel banquet final de l'estil d'Astèrix i Obèlix (premi del Referèndux quan Catalunya sigui independent). La samarreta, a recollir en mà al centre de Barcelona o per enviar (despeses d'enviament no incloses).

Aporta-hi 50 €

0 sumadors
Dues samarretes de les que farem noves (que seran més xules) + 2 entrades pel banquet final de l'estil d'Astèrix i Obèlix (premi del Referèndux quan Catalunya sigui independent) + aparèixer als agraïments. Les samarretes, a recollir en mà al centre de Barcelona o per enviar (despeses d'enviament no incloses).


Blog del projecte

Una de les nostres samarretes és la NiUnPasEnrere!

  Aquest i altres dissenys a la botiga del Referèndux!   Dóna-hi un tomb!   Gràcies! ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!