Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Referèndux.cat

Un projecte de bidyogo


 
  Què és el Referèndux?

  És una iniciativa ciutadana que ha permès crear un espai per tal que els catalans poguem tenir més autoconeixement sobre el procés cap a la independència de Catalunya en el qual estem immersos.

  En aquest espai, podem votar, contar-nos, debatre, fer-nos enquestes i representar-les en temps real, comprar samarretes xules sobre el tema, etc. Volem que la participació sigui molt alta i que sigui transversal a tota la societat catalana, així en podrem obtenir unes dades més fiables.

  Però sobretot, el més important és que podem visualitzar col·lectivament l’assoliment de la independència i podem mesurar el nostre optimisme durant tot el procés.

  I això sí, sempre pacíficament i amb bon humor, doncs creiem que des del nostre petit i humil país, aquesta és la lliçó més important que podem donar a la resta del món.

 
  Què volem fer ara?

  Volem crear una marca que destaqui els valors positius catalans i els plasmi en els seus productes. Volem desenvolupar un disseny i un estil original, amè,  “xuli” i estimulant, tot i que també acurat, fiable i rigorós. I volem anar més enllà de la simple representació de l'estelada, per reivindicar la nostra cultura, des de les arrels fins a aquesta estranya, rica i complexa actualitat contemporània.

  Hem començat fent unes samarretes que podeu veure a botiga.referendux.cat, però necessitem diners per fer un salt qualitatiu i per ampliar la gamma de productes.


  A què destinarem els 1800 euros?

  Contractarem un dissenyador perquè treballi en els nous dissenys, comprarem les samarretes i les portarem a estampar.

  1800 euros no són gaires diners per aquests objectius, per tant preferim fer pocs productes, però garantir-ne la qualitat.

  Animeu-vos a cooperar!

 
  Gràcies per la vostra atenció i col·laboració!






 


 

Facebook     Twitter     Web

  • Fes una pregunta Tens algun dubte?
    Pregunta-li directament al creador del projecte
  • Fes un comentari Vols opinar?
    Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

bidyogo
bidyogo
Barcelona
1
sumadors
32 €
dels 1800 necessaris
finalitzat
el 28/11/2014
Assolit 1%

Aporta-hi 11 €

0 sumadors
Una samarreta a triar entre les que hi ha actualment a la botiga del Referèndux.cat. A recollir en mà al centre de Barcelona o per enviar (despeses d'enviament no incloses).

Aporta-hi 16 €

0 sumadors
Una samarreta de les que farem noves (que seran més xules). A recollir en mà al centre de Barcelona o per enviar (despeses d'enviament no incloses).

Aporta-hi 20 €

0 sumadors
Una samarreta a triar entre les que tenim a la botiga del Referèndux.cat + una entrada pel banquet final de l'estil d'Astèrix i Obèlix (premi del Referèndux quan Catalunya sigui independent). La samarreta, a recollir en mà al centre de Barcelona o per enviar (despeses d'enviament no incloses).

Aporta-hi 24 €

0 sumadors
Una samarreta de les que farem noves (que seran més xules) + una entrada pel banquet final de l'estil d'Astèrix i Obèlix (premi del Referèndux quan Catalunya sigui independent). La samarreta, a recollir en mà al centre de Barcelona o per enviar (despeses d'enviament no incloses).

Aporta-hi 27 €

0 sumadors
Una samarreta a triar entre les que tenim a la botiga del Referèndux.cat + 2 entrades pel banquet final de l'estil d'Astèrix i Obèlix (premi del Referèndux quan Catalunya sigui independent). La samarreta, a recollir en mà al centre de Barcelona o per enviar (despeses d'enviament no incloses).

Aporta-hi 32 €

1 sumadors
Una samarreta de les que farem noves (que seran més xules) + 2 entrades pel banquet final de l'estil d'Astèrix i Obèlix (premi del Referèndux quan Catalunya sigui independent). La samarreta, a recollir en mà al centre de Barcelona o per enviar (despeses d'enviament no incloses).

Aporta-hi 50 €

0 sumadors
Dues samarretes de les que farem noves (que seran més xules) + 2 entrades pel banquet final de l'estil d'Astèrix i Obèlix (premi del Referèndux quan Catalunya sigui independent) + aparèixer als agraïments. Les samarretes, a recollir en mà al centre de Barcelona o per enviar (despeses d'enviament no incloses).


Blog del projecte

Una de les nostres samarretes és la NiUnPasEnrere!

  Aquest i altres dissenys a la botiga del Referèndux!   Dóna-hi un tomb!   Gràcies! ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!