Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

T-BCN: Descobreix l'essència de la ciutat comtal

Un projecte de adrialorca



  • Insereix-lo en una pàgina web

PROJECTE
 
"T-BCN" és un documental turístic mostrar les alternatives als grans circuits turístics actuals, assaborint íntimament la ciutat de Barcelona. Per fer-ho possible, estarà documentat amb la col·laboració de joves estudiants, veïns de la ciutat, persones extrangeres que han aterrat a la ciutat fa pocs anys, com també famosos catalans que donaran la seva opinió sobre aquest canvi que està patint Barcelona.
 
SINOPSIS
 
Aquest documental té l’objectiu d’arribar a altres ciutats presentant Barcelona com un destí turístic únic des d’una perspectiva des de la qual no s’havia vist encara. T-BCN vol recordar als turistes que Barcelona no és una ciutat estereotipada on només existeixen aquells llocs que tots coneixem i que han acabat sent punt de trobada de milers de turistes. El que més fa de Barcelona una ciutat única són tots aquells racons petits, amb encant i amb molta màgia que amaga aquesta gran ciutat, i això és el que vol mostrar aquest projecte.
 
Aquest documental no és una eina informativa, sinó més aviat didàctica. L’espectador ha d’aprendre i ha de voler posar-ho en pràctica a través de qualsevol dels nostres mitjans digitals i, lògicament, descobrir en persona tots aquests llocs de la ciutat comtal.
 
AUDIÈNCIA – PUBLICITAT I REPERCUSSIÓ MEDIÀTICA
 
El principal públic al que es destina aquest projecte és un públic jove, de 18 a 30 anys, que vulgui gaudir Barcelona d’una manera diferent. El film s’exposarà, primerament, a tots els ajuntaments dels districtes barcelonins, en diferents centres culturals i en altres seus dels districtes barcelonins. Tot i així, depenent del recolzament econòmic que tingui el projecte, podríem arribar a fer més exposicions.
 
Posteriorment, el projecte vol arribar a un nivell autonòmic per tal de fer arribar arreu de Catalunya la imatge que T-BCN donarà de la ciutat comtal. Així doncs, faríem arribar el documental a les ciutats més importants de Catalunya: Girona, Lleida i Tarragona.
 
Finalment, segons l'èxit d'aquest projecte en les quatre ciutats de província, es plantejaria augmentar la difusió de més ciutats de la comunitat, o fins i tot a nivell nacional.

PERQUÈ NECESSITEM ELS DINERS?
 
El projecte tot just es va acabar de rodar el passat diumenge 3 d'agost però ara ve la part més difícil: la part on mostrar a la gent què hem fet. Mostrar a la gent com és Barcelona i quina és la seva essència, la part més important del projecte. Tot i que les xarxes socials són molt bones eines avui en dia, volem moure'ns pel territori català i espanyol per poder assegurar-nos d'explicar bé el projecte i poder donar-lo a conèixer al màxim. 

Els diners aniràn destinats a:
 

- El dia de l'estrena a Barcelona (20 de setembre) per poder fer-ne la màxima difusió i per poder pagar les despeses que comporti aquest esdeveniment.

- Per poder pagar les estrenes que farem a les diferents capitals de província (Girona, Lleida i Tarragona).

- Per poder crear el merchandising que, pròximament, donarem una part als nostres mecenes i, més endavant, a partir del dia de l'estrena, vendrem per a poder recaptar més diners.

- Les despeses que puguin ocasionar la gravació d'spots publicitaris, difusió dels esdeveniments, lloguer de sales, etc.


CONTACTE
 
Podeu trobar-nos a través de diferents vies:
 
Web:                             www.tbcn2014.com
Correu electrònic:      info@tbcn2014.com
Facebook:                   www.facebook.com/t-bcn
Twitter:                         www.twitter.com/tbcn2014
 


T-BCN: Descobreix l'essència de la ciutat comtal

Facebook     Twitter     Web

  • Fes una pregunta Tens algun dubte?
    Pregunta-li directament al creador del projecte
  • Fes un comentari Vols opinar?
    Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

adrialorca
adrialorca
Vilanova del Camí
Jove emprenedor de 18 anys amb ganes de menjar-me el món. Actualment, treballant en el projecte T-BCN.
5
sumadors
70 €
dels 500 necessaris
finalitzat
el 15/09/2014
Assolit 14%

Aporta-hi 5 €

2 sumadors
Agraïments als crèdits i a les diverses xarxes socials

Aporta-hi 10 €

1 sumadors
Agraïment als crèdits i entrada a l'estrena

Aporta-hi 20 €

1 sumadors
Agraïment als crèdits finals, 2 entrades pel dia de l'estrena i còpia original del documental

Aporta-hi 30 €

1 sumadors
Agraïment als crèdits finals, 2 entrades pel dia de l'estrena, còpia original del documental i cartell firmat per tot l'equip de T-BCN

Aporta-hi 50 €

0 sumadors
Agraïment als crèdits finals, entrada el dia de l'estrena, còpia original del documental, samarreta oficial del projecte i cartell firmat per tot l'equip de T-BCN

Aporta-hi 75 €

0 sumadors
Agraïment als crèdits, entrada el dia de l'estrena, còpia original del documental, samarreta oficial del projecte, cartell firmat per tot l'equip de T-BCN i CD amb la banda sonora original

Aporta-hi 100 €

0 sumadors
Agraïment als crèdits finals, entrada el dia de l'estrena, còpia original del documental, samarreta oficial del projecte, cartell firmat per tot l'equip de T-BCN, CD amb la banda sonora original del film, un sopar posterior amb els participants del projecte.

Aporta-hi 200 €

0 sumadors
L'entitat o empresa surt com a patrocinadora oficial del projecte.


Blog del projecte

Gràcies per la vostra ajuda.

Hola a tothom, Amb el següent vídeo, volem agraïr tota la gent que està aportant diners i tota la gent que, en general, ens està donant suport. Gràcies! Veure ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!