Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Cultura per la vida

Un projecte de Ernest

Cultura per la vida
  • Insereix-lo en una pàgina web

El nostre projecte consisteix en crear una plataforma a través d’una pàgina de facebook que mitjançant un sistema de intercanvi de “m’agrada” i “compartir” per microdonacions benèfiques, s’aconsegueix difondre propostes culturals i, a la vegada, recapatar diners per a una causa solidària.

El sistema funciona de la següent manera. Per una banda, per cada “m’agrada” de la pàgina, es destinen 0,01 € a una entitat sense afany de lucre, i per l’altra, per cada “compartir” de  les propostes culturals que anirem publicant en seran 0,10 €. Els diners dels “m’agrada” provenen dels recursos propis, i els dels “compartir” els abonaran els artistes, autors o companyies que vulguin promocionar la seva obra o event (llibres, concerts, pel·lícules, obres de teatre, exposicions...).

El nostre facebook és www.facebook.com/culturaperlavida i la pàgina web és www.culturaperlavida.com

Amb aquesta iniciativa, tenim l’objectiu de complir aquests 3 propòsits.

1. Aconseguir la màxima recaptació de diners possible per a lluitar contra el càncer. Però generant diners d'una forma continuada, sostenible i prolongada en el temps.

2. Ajudar a artistes, creadors i companyies culturals, sobretot emergents, amb talent i del nostre país a donar-se a conèixer i promocionar les seves obres. I en general, fomentar l'art i la cultura.

3. Fer arribar als nostres seguidors de facebook propostes culturals interessants, de qualitat i de proximitat, i a més, la possibilitat de contribuir en una causa benèfica sense haver de pagar un euro.

Actualment, estem col·laborant amb l’entitat Nens amb càncer AFANOC – La casa dels Xuklis. Acabem de firmar un acord de col·laboració i ja hem fet una primera donació de 60 euros. Vam escollir aquesta entitat, perquè valorem molt positivament la tasca que realitzen i estem molt sensibilitzats amb els seus valors.

La recaptació a través del micromecenatge, anirà destinada a la difusió de la nostra pàgina de facebook, ja que necessitem augmentar considerablement els seguidors per fer aquest projecte factible. Sobretot utilitzarem el sistema de promoció del propi facebook (que es pot segmentar segons quin sigui el public a qui et vols dirigir) i també a traves de cartells i altres canals.

Som un petit grup d'estudiants universitaris de ciències empresarials de la universitat Pompeu Fabra, interessats en el concepte d'empresa social.  Definim aquest projecte com a tal perquè la nostra raó de ser és satisfer unes necessitats socials i contribuir en el bé comú i a la vegada ésser sostenibles i viables econòmicament. Creiem fermament que totes les empreses hauríen d'implicar-se i col·laborar per ajudar a millorar el seu entorn. Enlloc de tenir com a objectiu principal aconseguir els màxims de diners, moltes vegades a costa de perjudicar els altres, per al benefici propi i destinar-los a impulsar un objectiu social..

Facebook     Web

  • Fes una pregunta Tens algun dubte?
    Pregunta-li directament al creador del projecte
  • Fes un comentari Vols opinar?
    Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

Ernest
0
sumadors
0 €
dels 2500 necessaris
finalitzat
el 11/09/2014
Assolit 0%

Aporta-hi 10 €

0 sumadors
Agraïment al nostre facebook

Aporta-hi 25 €

0 sumadors
Agraïment al nostre facebook + Iman Xuklis (Producte solidari botiga AFANOC)

Aporta-hi 50 €

0 sumadors
Agraïment al nostre facebook + Iman Xuklis + Gorra color (Productes solidaris botiga AFANOC)

Aporta-hi 75 €

0 sumadors
Agraïment al nostre facebook + Iman Xuklis + Gorra Kukuxumusu (Productes solidaris botiga AFANOC)

Aporta-hi 115 €

0 sumadors
Agraïment al nostre facebook + Iman Xuklis + Gorra Kukuxumusu + bossa AFANOC (Productes solidaris botiga AFANOC)

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!