Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Catalunya Team 2014, els nous reptes

Un projecte de CatalunyaTeam



  • Insereix-lo en una pàgina web

Catalunya Team, com es reconeix al nostre equip (Club Ciclista Catalunya Track Cycling Team) a nivell internacional, compleix en aquest any 2014 la novena temporada entre l'èlit del ciclisme en pista, amb una plantilla formada per cinc esportistes catalans, de tots dos sexes: Helena Casas, Alba Díez, Itmar Esteban (categoria elit), Ferran López i Tamar Luque (categoria junior).


 
Ciclisme en pista

El ciclisme en pista, especialitat Olímpica per excel·lència, es una espectacular disciplina de l'esport ciclista que es practica als velòdroms amb un dinàmic sistema de competició que combina proves específiques, tant de velocitat com de resistència.
 
El calendari de competicions s'estructura en tres graons i forma piramidal: La base, amb meetings (sense puntuació) i grans premis internacionals catalogats en tres diferents categories: Classe 1, 2 i 3 (de major a menor puntuació); en el segon graó se situen les Copes del Món i en la cúspide el Campionat del Món i els Jocs Olímpics.
 
La suma dels resultats en un any natural en les curses de Classe 1, 2 i 3, estableixen el Rànquing Internacional donant opció de classificar el següent nivell de competicions. El rànking particular de las Copas del Món serveix per classificar el Mundial, mentre els JJOO es classifiquen amb els resultats obtinguts en les Copes del Món, Campionats Continentals i Mundials de les dues temporades prèvies.
 
Els equips privats i de club, com el nostre, podem participar enfront de les seleccions nacionals en els meetings, grans premis internacionals i Copes del Món.
 
Els nous reptes

Des d’any 2012, amb les subvencions públiques i les inversions dels patrocinadors privats gairebé paralitzades per la greu crisi econòmica, l’equip va decidir continuar endavant finançant-nos un petit calendari de competicions amb les aportacions dels propis corredors i corredores, tècnics i familiars.
 
Després de dues temporades de transició, el club contínua lluitant per oferir oportunitats i experiència internacional als nostres ciclistes, tots ells avalats per la seva constant progressió i els brillants resultats assolits any rere any.
 
Tenim força i il·lusió, i un prestigiós grup de col·laboradors tècnics que ens fan costat: Inverse, Massi, Catlike, Mavic, 3T, Vittoria; que ens aporten el millor material específic, però sense aportació econòmica en cap cas.
 
Volem continuar competint i volem continuar defensant el nom de Catalunya per Europa i el Món, però ens falta un petit pressupost per disputar un calendari internacional mínim i necessari. D'una part, perquè els nostres ciclistes més experimentats segueixen necessitant de la nostra ajuda per intentar classificar els grans esdeveniments internacionals (Copes i Campionats del Món i Jocs Olímpics). D'una altra part, perquè també pensem en el futur i és hora que els més joves comencin a projectar el seu talent competint enfront els millors corredors i corredores, equips i seleccions nacionals del Món.
 
Calendari i finançament

Per aquest campanya de micromecenatge hem seleccionat dues prestigioses competicions amb la màxima puntuació (Classe 1) pel Rànquing Internacional: els “6 Giorni delle Rose” de Fiorenzuola d'Arda, a Itàlia (del 14 al 19 de juliol) i els “3 Jours d’Aigle”, a Suïssa (del 2 al 4 d’octubre).
 
Per poder participar en aquests dues proves internacionals, a Itàlia i Suïssa, i fer front a les despeses propies d'aquesta campanya de micromecenatge, necessitem un pressupost de 6.000 €:
 
4.000 € per viatjar a les competicions (gastos de desplaçaments, lloguer de furgoneta, allotjaments i manutenció), 2.000 € destinats a la cursa italiana i 2.000 € a la suïssa; 1.500 € per l’elaboració de les diferents recompenses dels sumadors i 500 € pels enviaments de les recompenses.
                 
Agraïments

Volem agrair-vos l’interès i confiem en la vostra aportació. Ens fa il·lusió oferir-vos les recompenses, que esperem us agradin. Però també volem compartir amb vosaltres aquest projecte, intercanviant idees i inquietuds o resolent les vostres dubtes i preguntes.
 
Podeu trobar tota la informació del nostre club, l'equip, els corredors i del ciclisme en pista en general, a la web de l’equip: www.catalunyateam.com

Catalunya Team 2014, els nous reptes

Facebook     Twitter     Web

  • Fes una pregunta Tens algun dubte?
    Pregunta-li directament al creador del projecte
  • Fes un comentari Vols opinar?
    Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

CatalunyaTeam
CatalunyaTeam
Barcelona
Catalunya Team, com es reconeix al nostre equip (Club Ciclista Catalunya Track Cycling Team) a nivell internacional, compleix en aquest any 2014 la novena temporada entre l'elite del ciclisme en pista, amb una plantila formada per cinc esportistes catalans, de tots dos sexes: Helena Casas, Alba Díez, Itmar Esteban (categoria elit), Ferran López i Tamar Luque (categoria junior).
1
sumadors
35 €
dels 6000 necessaris
finalitzat
el 08/07/2014
Assolit 0%

Aporta-hi 10 €

0 sumadors
Xapa amb el logo de l'equip

Aporta-hi 25 €

0 sumadors
Poster signat pels corredors, més xapa amb el logo de l'equip

Aporta-hi 35 €

1 sumadors
Samarreta de carrer amb el logo de l’equip

Aporta-hi 55 €

0 sumadors
Gorra de carrer de l’equip

Aporta-hi 100 €

0 sumadors
Maillot de l’equip

Aporta-hi 250 €

0 sumadors
Curset d'iniciació o perfeccionament (4 sesions) compartint entrenaments amb l'equip. (Si no tens bici de pista, te la deixem)

Aporta-hi 400 €

0 sumadors
Maillot i culotte de l’equip, més curset d'iniciació o perfeccionament (4 sesions) compartint entrenaments amb l'equip. (Si no tens bici de pista, te la deixem)

Aporta-hi 1000 €

0 sumadors
El teu nom o logo d'empresa apareixerà en l’espai de la nostra web reservat als col·laboradors i rebràs totes les recompenses anteriors.

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!