Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Cursos de solidaritat i cooperació internacional

Un projecte de Associació SDRCA



  • Insereix-lo en una pàgina web

La SDRCA ha dissenyat un pla pilot que anomenem la PIRÀMIDE de base triangular. Aquesta base triangular està formada per 3 vèrtexs: 1) foment del poder adquisitiu a indrets africans, 2) foment de la formació, i 3) foment de la salut. El poder adquisitiu afavoreix la formació i la salut, la formació afavoreix la salut. Cadascun d'aquests vèrtexs convergeixen en l'IDH (Índex de Desenvolupament Humà), que és l'objectiu últim. No hi ha per Àfrica solucions generals sinó concretes: la SDRCA n'està aconseguint fruits.

Des de 2009 que estem creant un grup de treball format per empresaris catalans (35) i per emprenedors residents a casa nostra (66), anomenats ponts. Hi ha 2 categories principals de ponts: 1) immigrats i 2) nacionals. Aquests emprenedors projecten en països africans (21 de les 5 macroregions africanes) les necessitats comercials dels empresaris, però en llocs on tenen familiars o coneguts. La SDRCA duu a terme aquesta part del projecte d'una forma totalment altruista.

Des de 2013 que la SDRCA ha posat en marxa el seu projecte més nou: aconseguir canals de diàleg entre ambdues bandes de la Mediterrània mitjançant els Cursos de Solidaritat i Cooperació Internacional. Tots el cursos són d'alt nivell acadèmic que imparteixen professores i professors amb titulació universitària de Catalunya, Mallorca i València. Els alumnes de l'Àfrica són actualment del Camerun, Nigèria, el Senegal, i Zimbàbue (país on hem donat el priomer diploma).

Estem en vies de reconeixement oficial dels cursos per part del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya (estadi molt avançat) i de la Universitat de Barcelona (estat avançat). Les úniques despeses dels cursos per part dels estudiants són la matrícula (168,00€ a casa nostra, i 20,00€ en països africans). Les despeses fixes per curs que té la SDRCA són de 100,00€

La prioritat principal que té la SDRCA és aconseguir alumnes de casa nostra per a fer front a les importants despeses que la SDRCA ha tingut per fer-ne difusió i per a fer front al gap entre cost per curs i matrícula a l'Àfrica. Podem recompensar als micromecenes de diferents formes, només és qüestió de parlar-ne.

Cursos de solidaritat i cooperació internacional

Facebook     Twitter     Web

  • Fes una pregunta Tens algun dubte?
    Pregunta-li directament al creador del projecte
  • Fes un comentari Vols opinar?
    Deixa un comentari sobre aquest projecte

0
sumadors
0 €
dels 1000 necessaris
finalitzat
el 05/06/2014
Assolit 0%

Aporta-hi 5 €

0 sumadors
Accés al Mercat Internacional de Ciència i Tecnologia de la SDRCA (2007). És un sistema que permet posar en contacte persones per interessos acadèmics o comercials. Les úniques persones que saben quins són els seus socis són aquests dos capítols: el buscador i els seus nous socis (www.jmnanswers.es). S'aplica el màxim grau de confidencialitat.

Aporta-hi 15 €

0 sumadors
Sessió intercultural: invitació per a assistir als V Premis "BARCELONA, DRASSANES PER ÀFRICA" 2015 (14 de març), i lliurament d'un parell d'exemplars del llibre commemoratiu

Aporta-hi 25 €

0 sumadors
Sopar en un restaurant entre alumnes i micromecenes

Aporta-hi 50 €

0 sumadors
Capacitat per a poder publicar documents escrits, audiovisuals i fotogràfics en els diferents mitjans de comunicació de la SDRCA, cal que s'aportin 5 alumnes als Cursos de Solidaritat i Cooperació Internacional

Aporta-hi 75 €

0 sumadors
Formar part del nostre grup d'empresaris i emprenedors (n'hi ha un centenar en total) per al foment del comerç a Àfrica. Cal que s'aportin almenys 5 alumnes als Cursos de Solidaritat i Cooperació Internacional.

Aporta-hi 100 €

0 sumadors
Cal aportar almenys 5 alumnes als Cursos de Solidaritat i Cooperació Internacional

Aporta-hi 250 €

0 sumadors
Cap de setmana per a 2 persones a Marràqueix, cal que s'aportin almenys 10 alumnes als Cursos de Solidaritat i Cooperació Internacional.

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!