Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

El llibre roig dels Països Catalans

Un projecte de SOMPPCC

Articles

Dijous, 10 d'abril

El llibre roig dels Països Catalans va prenent forma.

El llibre roig dels Països Catalans va prenent forma.

Volem enviar-lo a totes les biblioteques.



288
sumadors
4853 €
dels 3000 necessaris
finalitzat
el 22/04/2014
Assolit 161%

Aporta-hi 5 €

5 sumadors
Amb aquesta aportació solidària, enviem 1 exemplar del llibre a una biblioteca dels Països Catalans.

Aporta-hi 9 €

0 sumadors
Amb aquesta aportació solidària, enviem 2 exemplars del llibre a dues biblioteques dels Països Catalans.

Aporta-hi 10 €

108 sumadors
Amb aquesta aportació, enviem 1 exemplar del llibre al domicili del sumador/a (dins els Països Catalans) i enviem 1 exemplar a una biblioteca dels Països Catalans.

Aporta-hi 15 €

8 sumadors
Amb aquesta aportació solidària, enviem 5 exemplars del llibre a cinc biblioteques dels Països Catalans.

Aporta-hi 15 €

80 sumadors
Amb aquesta aportació, enviem 1 exemplar del llibre i una samarreta de Som Països Catalans al domicili del sumador/a (dins els Països Catalans), i 1 exemplar a una biblioteca dels Països Catalans.

Aporta-hi 15 €

19 sumadors
Amb aquesta aportació, enviem 2 exemplars del llibre al domicili del sumador/a (dins els Països Catalans) i 1 exemplar a una biblioteca dels Països Catalans.

Aporta-hi 18 €

17 sumadors
Amb aquesta aportació, enviem 2 exemplars del llibre i una samarreta de Som Països Catalans al domicili del sumador/a (dins els PaïsosCatalans) i 1 exemplar a una biblioteca dels Països Catalans.

Aporta-hi 20 €

13 sumadors
Amb aquesta aportació, enviem 1 exemplar del llibre i una placa de ceràmica de Som Països Catalans al domicili del sumador/a (dins els Països Catalans), i 1 exemplar a una biblioteca dels Països Catalans.

Aporta-hi 22 €

11 sumadors
Amb aquesta aportació, enviem 2 exemplars del llibre i una placa de ceràmica de Som Països Catalans al domicili del sumador/a (dins els Països Catalans), i 1 exemplar a una biblioteca dels Països Catalans.

Aporta-hi 25 €

3 sumadors
Amb aquesta aportació solidària, enviem 10 exemplars del llibre a 10 biblioteques dels Països Catalans.

Aporta-hi 25 €

11 sumadors
Amb aquesta aportació, enviem 10 exemplars del llibre al domicili del sumador/a (dins els Països Catalans) i 1 exemplar a una biblioteca dels Països Catalans.

Aporta-hi 35 €

5 sumadors
Amb aquesta aportació, enviem 10 exemplars del llibre i una placa de ceràmica de Som Països Catalans al domicili del sumador/a (dins els Països Catalans) i 1 exemplar a una biblioteca dels Països Catalans.

Aporta-hi 40 €

2 sumadors
Amb aquesta aportació, enviem 10 exemplars del llibre i 10 bosses de Som Països Catalans al domicili del sumador/a (dins els Països Catalans) i 1 exemplar a una biblioteca dels Països Catalans.

Aporta-hi 65 €

2 sumadors
(Queden 0 de 2 recompenses)
Amb aquesta aportació, enviem 50 exemplars del llibre al domicili del sumador/a (dins els Països Catalans) i 1 exemplar a una biblioteca dels Països Catalans.

Aporta-hi 140 €

0 sumadors
Amb aquesta aportació, enviem 50 exemplars del llibre i 50 bosses de Som Països Catalans al domicili del sumador/a (dins els Països Catalans) i 1 exemplar a una biblioteca dels Països Catalans.

Aporta-hi 150 €

4 sumadors
Amb aquesta aportació, podeu passar a recollir 100 exemplars del llibre i nosaltres enviem 1 exemplar a una biblioteca dels Països Catalans. Les despeses d'enviament corren a càrrec del sumador si fem l'enviament.


Blog del projecte

Objectiu: 4.500 euros
Important: Si arribem als 4.500 euros amb aquest Tot Suma enviarem via correu electrònic un exemplar digital del llibre a tots els sumadors i sumadores + adhesius de Som Països Catalans. També ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!