Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

El llibre roig dels Països Catalans

Un projecte de SOMPPCC

Articles

Dimecres, 2 d'abril

Ceràmica de Som Països Catalans

Ceràmica de Som Països Catalans

Imatge de la Ceràmica de Som Països Catalans.



288
sumadors
4853 €
dels 3000 necessaris
finalitzat
el 22/04/2014
Assolit 161%

Aporta-hi 5 €

5 sumadors
Amb aquesta aportació solidària, enviem 1 exemplar del llibre a una biblioteca dels Països Catalans.

Aporta-hi 9 €

0 sumadors
Amb aquesta aportació solidària, enviem 2 exemplars del llibre a dues biblioteques dels Països Catalans.

Aporta-hi 10 €

108 sumadors
Amb aquesta aportació, enviem 1 exemplar del llibre al domicili del sumador/a (dins els Països Catalans) i enviem 1 exemplar a una biblioteca dels Països Catalans.

Aporta-hi 15 €

8 sumadors
Amb aquesta aportació solidària, enviem 5 exemplars del llibre a cinc biblioteques dels Països Catalans.

Aporta-hi 15 €

80 sumadors
Amb aquesta aportació, enviem 1 exemplar del llibre i una samarreta de Som Països Catalans al domicili del sumador/a (dins els Països Catalans), i 1 exemplar a una biblioteca dels Països Catalans.

Aporta-hi 15 €

19 sumadors
Amb aquesta aportació, enviem 2 exemplars del llibre al domicili del sumador/a (dins els Països Catalans) i 1 exemplar a una biblioteca dels Països Catalans.

Aporta-hi 18 €

17 sumadors
Amb aquesta aportació, enviem 2 exemplars del llibre i una samarreta de Som Països Catalans al domicili del sumador/a (dins els PaïsosCatalans) i 1 exemplar a una biblioteca dels Països Catalans.

Aporta-hi 20 €

13 sumadors
Amb aquesta aportació, enviem 1 exemplar del llibre i una placa de ceràmica de Som Països Catalans al domicili del sumador/a (dins els Països Catalans), i 1 exemplar a una biblioteca dels Països Catalans.

Aporta-hi 22 €

11 sumadors
Amb aquesta aportació, enviem 2 exemplars del llibre i una placa de ceràmica de Som Països Catalans al domicili del sumador/a (dins els Països Catalans), i 1 exemplar a una biblioteca dels Països Catalans.

Aporta-hi 25 €

3 sumadors
Amb aquesta aportació solidària, enviem 10 exemplars del llibre a 10 biblioteques dels Països Catalans.

Aporta-hi 25 €

11 sumadors
Amb aquesta aportació, enviem 10 exemplars del llibre al domicili del sumador/a (dins els Països Catalans) i 1 exemplar a una biblioteca dels Països Catalans.

Aporta-hi 35 €

5 sumadors
Amb aquesta aportació, enviem 10 exemplars del llibre i una placa de ceràmica de Som Països Catalans al domicili del sumador/a (dins els Països Catalans) i 1 exemplar a una biblioteca dels Països Catalans.

Aporta-hi 40 €

2 sumadors
Amb aquesta aportació, enviem 10 exemplars del llibre i 10 bosses de Som Països Catalans al domicili del sumador/a (dins els Països Catalans) i 1 exemplar a una biblioteca dels Països Catalans.

Aporta-hi 65 €

2 sumadors
(Queden 0 de 2 recompenses)
Amb aquesta aportació, enviem 50 exemplars del llibre al domicili del sumador/a (dins els Països Catalans) i 1 exemplar a una biblioteca dels Països Catalans.

Aporta-hi 140 €

0 sumadors
Amb aquesta aportació, enviem 50 exemplars del llibre i 50 bosses de Som Països Catalans al domicili del sumador/a (dins els Països Catalans) i 1 exemplar a una biblioteca dels Països Catalans.

Aporta-hi 150 €

4 sumadors
Amb aquesta aportació, podeu passar a recollir 100 exemplars del llibre i nosaltres enviem 1 exemplar a una biblioteca dels Països Catalans. Les despeses d'enviament corren a càrrec del sumador si fem l'enviament.


Blog del projecte

Objectiu: 4.500 euros
Important: Si arribem als 4.500 euros amb aquest Tot Suma enviarem via correu electrònic un exemplar digital del llibre a tots els sumadors i sumadores + adhesius de Som Països Catalans. També ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!