Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Preparant el Dakar 2015

Un projecte de davidadroli



  • Insereix-lo en una pàgina web

Em dic David Adrià; vaig néixer a Barcelona el 19 de novembre de 1990. Des de petit sempre he estat vinculat a l’esport de les motos del muntanya, competint de forma amateur.
Als dotze any em van proclamar Subcampió de Catalunya d’Enduro, i, l’any següent, vaig ser el Campió; he participat, també, en diverses proves del Campionat d’Espanya, acabant en el tercer lloc del Campionat en la meva categoria i guanyant vàries curses. Amb el pas dels anys, la meva carrera esportiva s’ha anat professionalitzant i la consecució del tercer lloc del podi en la meva primera participació en la Baja España Aragón, prova puntuable per al Copa del Món de Bajas, l’any 2011, va suposar un impuls important per a la meva carrera.
L’any 2012, quan la greu crisi econòmica del país paralitzava les inversions dels patrocinadors, em va fitxar un important equip de Xile i no vaig dubtar a instal·lar-me en el país andí per participar en la cursa més famosa del món del motor off road, el Dakar. Vaig entrenar dur, amb molts dels millors pilots de ral·lis del món, per les regions on havia de transcórrer la cursa. Però, poc abans de poder participar-hi, una inoportuna lesió va truncar la meva participació. Podeu trobar més informació de la meva trajectòria esportiva a www.davidadria.com i al  fanpage de facebook.com/davidadria.
 
Aquest 2014, ja amb 23 anys i després de gairebé dos anys a Xile he decidit tornar a Catalunya per intentar seguir la meva carrera esportiva a casa, tot i que sóc ben conscient que segueix sent molt difícil per a les joves promeses, per als que encara ho tenim tot pràcticament per demostrar, trobar les ajudes econòmiques necessàries.
 
Per poder donar l’impuls definitiu a la meva carrera com a pilot, necessito poder seguir competint a nivell internacional. En aquest sentit, el Ral·li de Sardenya (prova del Campionat del Món de Ral·lis, del 7 al 12 de juny) i la Baja España Aragón (prova de la Copa del Món de Bajas FIM, del 18 al 20 de juliol) són els passos previs imprescindibles per garantir una participació amb garanties d’èxit al proper Dakar. Compto amb l’ajuda professional d’importants empreses vinculades a aquest esport, com Factory Suspension, Galfer i Clice, que sempre m’han fet costat, pràcticament des dels meus inicis.

A banda dels costos d’infraestructura (motos, mecànic, benzina, roba, manutenció,...), per poder participar en aquests dues proves he de pagar les taxes d’inscripció. El cost total de la participació  a les dues proves és de 9.500 €. D’aquest cost total, 5.400 €  els aportaran les marques patrocinadores que em donen suport. Amb les aportacions per mitjà d’aquesta campanya de micromecenatge, necessito aconseguir els 4.100 € que encara em falten i que es destinaran al pagament de les inscripcions. Es pot trobar més informació sobre els costos d’inscripció a aquestes proves a les pàgines web  http://www.bikevillage.it/ i  http://www.bajaaragon.com/
 
 
 

Preparant el Dakar 2015

Facebook     Web

  • Fes una pregunta Tens algun dubte?
    Pregunta-li directament al creador del projecte
  • Fes un comentari Vols opinar?
    Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

davidadroli
davidadroli
Barcelona
www.davidadria.com
3
sumadors
90 €
dels 4100 necessaris
finalitzat
el 11/05/2014
Assolit 2%

Aporta-hi 15 €

0 sumadors
Fotografia format postal, dedicada

Aporta-hi 30 €

3 sumadors
Fotografia format pòster DINA3, dedicada

Aporta-hi 60 €

0 sumadors
Calendari 2015 amb fotografia dedicada

Aporta-hi 100 €

0 sumadors
Catifa per al ratolí amb fotografia dedicada

Aporta-hi 150 €

0 sumadors
Invitació a una sessió d’ exhibició, en un circuit privat a determinar en territori català, on els assistents podran fer-se fotos amb la moto, amb mi, aconseguir pòsters, sorteig de material esportiu, etc...

Aporta-hi 300 €

0 sumadors
Classe particular de pilotatge off road en un circuit privat a determinar en territori català

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!